Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bir yerden 1000 liralık teknosa hediye çeki kazanmışım. 850 lira verene veriyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Artık firmalara sana çekilişe giriyor, sen onların değil yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yok yahu baya uğraştım kazanmak için aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 nası uğraştın detay plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 kredi kartına taksit yapıyosan 750 veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bence gerçek değil, 3d printerda basmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mayhem said: bir yerden 1000 liralık teknosa hediye çeki kazanmışım. 850 lira verene veriyorum. saygılar. avea mı dicem ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 600 veririm nakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 850den aşağı vermem baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 teknosadan alacağın 1000 tl'lik şey başka yerde 800 olduğu için, bir anlamı yok valla trink hediye çeki almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 eminmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 İndirim ürünleri hariç sabonis haklı. İndirim olursa da fena iniyor fiyatlar, turuncu indirim mi ne öyle bir zımbırtı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Turuncu tırt. turuncu yokken gidip baktım tv ye, fiyatı 2.000 TL. Turuncu indirim günü gittim, adam 2.900 TL üzerine çarpı atıp altına 1.800 yazmış lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sabonis said: teknosadan alacağın 1000 tl'lik şey başka yerde 800 olduğu için, bir anlamı yok valla trink hediye çeki almaya. bunu demeye gelmiştim 1000 gtlye teknosada aldığın ürün evine kargoyla geliyo 750 tl ye internettemn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Turuncu indirim olan bütün ürünleri düzgünce arayın başka sitelerde. Zaten o fiyatlarda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 satıldı tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ne zaman Mayhemi sıkıştırsak hemen satıldı mesajı geliyor. Successfull troll mü fail mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yok bebeğim dün gece bildiğin elden verdim çeki 800 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ımmmm 800 lira temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sabonis said: teknosadan alacağın 1000 tl'lik şey başka yerde 800 olduğu için, bir anlamı yok valla trink hediye çeki almaya. şuna bir +1 de ben çekicem Çek de 800 liraya satıldı denmiş, alan zarara bile girmiş olabilir aslında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ederi 600 max olan çeke 800 veren armutlarda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Var valla. Teknosada hangi ürüne baksam %90 başka sitelerde ortalama 200tl altına bulabiliyorum zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bu arada yannıs anasılma olmasın mayhem adam sitiyo diye mesaj atmadım ben bole tech savy bi forumda teknosa çeki satmak zor ama internetten anlamayan adama mantıklı gelebilir 200 tl indirim sonucta tv felan alcaksa adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yok aslında mayhem adam sitiyo ki zaten sitmiş pardon satmış asdasd Teknosayı hiç sevmiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar