Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkın dişinizi geliyor Final Beta :)

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

15 Ocak nerden çıktı harbiden. En son dedikleri "Ocak sonunda release olacak" dı. Umarım 15 ide çıkar ama. Pek beklememiş oluruz hiç değilse.

Bu arada betanın bitmesine 1 hafta önce sipariş versem oyunu oyunun başladığı gün girebilirmiyim ? Yoksa daha erken mi sipariş vermek gerekir?[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

There will be no additional batch of beta testers added with the start of the localization testing. The next batch of beta testers will include those who bought the pre-order box through the official Blizzard European Pre-Order campaign. This batch will be added at the start of the European Final Beta Test.

Open beta tadinda adam alinmayacak yani, sirf biz girecegiz :p

Amazon'da 'ne kadar erken preorder, o kadar erken dispatch' olayi var, diger siteler de bunu uyguluyorsa bir an once siparisi vermekte yarar var. Oyunun cikmasina yakin stoklarda da sorun olabilir zaten, yetmez vs.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de eve geldim patiye girdim haber görünce bi sevindim. 1 hafta önce gördüğüm habermiş.

bliz glossary:

soon: 1 ay - 1 yıl
very soon: 1 hafta - 2 ay
edit:

bu arada kötü bir haberim var. almanya resmi pre-order paket dağıtıcısına mail attım. dediğinizi tarih çoktan geçti paketim gelmedi dedim. verdikleri cevap.

"2. basım paketler bize ulaşmadı. ne zaman yollayacaklarını bile öğrenemedik, bu hafta sonunda ne zaman elimize geçeceğini haber verecekler."

cuma adamlara tarih verseler. adamların eline 22'sinde geçse, hemen postalasalar. herkesin eline 24-25 gibi geçer. beta da paketler herkesin eline geçmeden başlamayacağı için anca 24-25 gibi başlar diye tahmin ediyorum. en erken 20 falan.

[Bu mesaj Mirage tarafından 14 Aralık 2004 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 14 Aralık 2004 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar kım aldı kım almadı dıye yoklama yapacak hallerı yok :)

WoW Yoklaması
-Blizz dev. : Hans?
-Tamam aldım
-Blizz dev. : Michael?
-Tamam aldım
-Blizz dev. : Mahmut?
-Hayır abı almadım...
-Blizz dev. : Tamam acmıyoruz veta yı... Sana gelınce haber ver acalım kuzum...

100 -200 bılemedın 300 kısı ıcın adamlar sence 2000+ kısıyı bekletıp bundan yola cıkarakta real eu serverı daha gec acmayı goze alırlarmı?[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an
Nebula : Rottin Aquilla
Sosyal ağlarda paylaş

Rottweiler, tüm yetkili satıcılar ellerindeki tüm malları kargoya verdikten 2-3 gün sonra hepsinin yerine ulaştığını kabul edebilirler. avrupa'da kargo 3 günün üstünde sürmüyor pek.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 14 Aralık 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dwight, 14 Aralık 2004 18:47 tarihinde demiş ki:
Elimde us de register edilmemiş key ve us paketi var bende final betaya katılabilir miyim?

evet bu lınktekı formu doldur http://www.wow-europe.com/en/Wowsegform/webform.aspx
sonra sana boyle bı cevap gelıyor ve fınal betayı beklemeye baslıyorsun pasa pasa :)

Hello,

Welcome to the European Customer Support for World of Warcraft !

We have successfully received your information; we will provide you with the required information to access the European Final Beta as soon as it launches.

You will also be able to play on the European launch of World of Warcraft with your current information.

Thank you for joining the World of Warcraft community!

Customer Support Team
Blizzard Europe[signature][hline]waiting for the twelfth

[Bu mesaj ascraeus tarafından 14 Aralık 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ascraeus, 14 Aralık 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
said:
dwight, 14 Aralık 2004 18:47 tarihinde demiş ki:
Elimde us de register edilmemiş key ve us paketi var bende final betaya katılabilir miyim?

evet bu lınktekı formu doldur http://www.wow-europe.com/en/Wowsegform/webform.aspx
sonra sana boyle bı cevap gelıyor ve fınal betayı beklemeye baslıyorsun pasa pasa :)

Hello,

Welcome to the European Customer Support for World of Warcraft !

We have successfully received your information; we will provide you with the required information to access the European Final Beta as soon as it launches.

You will also be able to play on the European launch of World of Warcraft with your current information.

Thank you for joining the World of Warcraft community!

Customer Support Team
Blizzard Europe

Ben o adresteki formu doldurdum bana aşadıdaki mesajı yazdı.

Thank you for completing the form.
Our customer service department will provide you with the required information before the European Final Beta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...