BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yakıyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 itiraf ediyorum portable scanner teknolojisiyle bu başlıktan sonra tanıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Ben ders çıkışı spiralli deftere temize geçiyorum. Böylece hergün çalışmış oluyorum. 20 yıllık okul hayatımda her yolu denedim not tutmak adına, en verimlisi bu. (Sonra da a4'teki notları çöpe basket atıyorum, çok zevkli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 portatif scanner en temizi. ya da livescribe smartpen tarzı bi alet lazım ki pek verimli çalıştığı söylenemez. tablete yazmak tiksinç bir olay. kenara bi yere istifliyorum işet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bir baza a4 not ile dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ders notu ne feci biseydir abi. Tasinirken elime geliyor. Onca sene ozene bezene tutmusum ama su an gozumde degersiz kagit ya. kisaca, egitim sistemimiz yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Lyv said: ANANI AVRADINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 SenariouS said: ders notu ne feci biseydir abi. Tasinirken elime geliyor. Onca sene ozene bezene tutmusum ama su an gozumde degersiz kagit ya. kisaca, egitim sistemimiz yalan Abi bende ders notu tutma alışkanlığı yoktu lisansta, yüksek lisansta başladım; şimdi lisans notları lazım oluyor arada. Gözlerim yaşlı kafamı zikiyim diyorum ve not çıkartmaya devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 fakirler ders notu tutar, gerisi sınavdan önce tutanlardan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 onemli bi dersse karalama - doktor yazısından hallice - olarak not aliyorum evde de temize cekiyorum ajandaya fln yoksa a4 te yalan oluyor notlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ya beyler derste yazıyorum evde temize çekiyorum diyosunuz da.. üşenmiyo musunuz/muydunuz o kadar işe ben derste zor yazıyorm bi de evde temize çek fuu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ders değil de toplantı notu vs için şu yeni note 10.1'lerden alıcam. deftere yazarsın defteri unutursun kağıda yazarsın kaybolur gider. bilgisayara not alayım desen diagramları fln çizemezsin galaxy note 10.1 biçilmiş kaftan bunlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar