moncici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 itiraf ediyorum portable scanner teknolojisiyle bu başlıktan sonra tanıştım
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Ben ders çıkışı spiralli deftere temize geçiyorum. Böylece hergün çalışmış oluyorum. 20 yıllık okul hayatımda her yolu denedim not tutmak adına, en verimlisi bu. (Sonra da a4'teki notları çöpe basket atıyorum, çok zevkli)
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 portatif scanner en temizi. ya da livescribe smartpen tarzı bi alet lazım ki pek verimli çalıştığı söylenemez. tablete yazmak tiksinç bir olay. kenara bi yere istifliyorum işet.
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ders notu ne feci biseydir abi. Tasinirken elime geliyor. Onca sene ozene bezene tutmusum ama su an gozumde degersiz kagit ya. kisaca, egitim sistemimiz yalan
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 SenariouS said: ders notu ne feci biseydir abi. Tasinirken elime geliyor. Onca sene ozene bezene tutmusum ama su an gozumde degersiz kagit ya. kisaca, egitim sistemimiz yalan Abi bende ders notu tutma alışkanlığı yoktu lisansta, yüksek lisansta başladım; şimdi lisans notları lazım oluyor arada. Gözlerim yaşlı kafamı zikiyim diyorum ve not çıkartmaya devam ediyorum.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 fakirler ders notu tutar, gerisi sınavdan önce tutanlardan alır.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 onemli bi dersse karalama - doktor yazısından hallice - olarak not aliyorum evde de temize cekiyorum ajandaya fln yoksa a4 te yalan oluyor notlar
legali Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ya beyler derste yazıyorum evde temize çekiyorum diyosunuz da.. üşenmiyo musunuz/muydunuz o kadar işe ben derste zor yazıyorm bi de evde temize çek fuu..
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ders değil de toplantı notu vs için şu yeni note 10.1'lerden alıcam. deftere yazarsın defteri unutursun kağıda yazarsın kaybolur gider. bilgisayara not alayım desen diagramları fln çizemezsin galaxy note 10.1 biçilmiş kaftan bunlar için.
Öne çıkan mesajlar