BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Merhabalar dükkan için internet reklamı verebileceğim siteler arıyorum ama pek bir bilgim yok siteler hakkında. Mekanist vs para istiyor bedavaya, turistlerede ulaşabileceğim tripadvisor, mekanist filan harici hem event paylaşımı yapabileceğim, hemde reklam yapabileceğim site var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Facebook cok iyi bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 fb diyecektim de flame yerim diye korktum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 biz reklam şirketi olarak kendi network ağımızdan çok facebooku kullanıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Kaan'ım selamlar, Facebook çok etkili hatta şöyle ki beyoğlu'nda oturan, o bölgeleri ziyaret eden ya da o bölgelerdeki diğer dükkanların sayfalarını beğenen kişilere direk reklam/tanıtım/içerik gösterebilirsin. Aylık bütçen 1bin TL'nin üstünde ise ben senin için takip ederim reklamlarını. (kurumsal reklam hesabı kasıyorum) Ortalama tık başına 0.05 - 0.1 TL gibi bir ücreti var ki tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Liebe said: biz reklam şirketi olarak kendi network ağımızdan çok facebooku kullanıyoruz :D sizinki network değil zaten sdfpskg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 network ağı ne demek zaten ak saçmalamışım sfsds, reklam networkümüz. yüzlerce yayıncımız var lan nasıl network değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 100 yayıncının 99 u superdiziizleseks.com lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yakın zamana kadar dizi-mag ve yabancidiziizle.com da vardı sfsd. hala bir kaç tane çok büyük yayıncımız var günlük hiti 500k yı bulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar