NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 terranın videolarını izledim de abi çok hardcore ya oynaması imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 yyok abi bu tek bir mod işte terrafirmacraft. hicbisey kurmadim kurmicam da. hardcore survival tamamen hehe. hatta şöyle diim metal pickaxe fln yapmak icin 1 gün ugrasirsin büyük ihtimal ve normaldeki gold pickaxe kadar fln durabiltyi olur. hadi bakalim kim dayanicak en cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 NolaxThensbane said: terranın videolarını izledim de abi çok hardcore ya oynaması imkansız yoo biz baya oynamistik ya xenolarla fln baya adam olduyduk. gayet oynaniyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 quarryden sonra kazma alıp kazacaz mı ayaklar baş olmuş hüloooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 abi şu an otobüsteyim, zor yer buldum ben girmeden pes edip kapatmayın. öleceksek hep birlikte ölelim. 3 saat sonra ölmeye geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 http://www.mediafire.com/download/w9mi7axdfkm1lwd/TFC.rar benim kullandıgım client bu 1.6.2 MC üstüne paketteki forgei kurun. Mods klasorunu oldugu gibi tasiyin etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 inceledim biraz survival olarak baya zevkli olabilir bu. şu taşı yontup alet yapma olyınıda çok güzel düşünmüşler, orjnal oyundada kullansalar baya iyi olur . http://i.imgur.com/QflY34A.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 taş devrini tamamladım metal çağına geçeceğim ama bir türlü taşlardan metal eritemedim :( ama evler kabile evi gibi oldu :D. nerde bir önceki serverdaki evler.. nishiji görmesin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 daha çok böyle olacak gibime geliyor http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a1AReGb_460s_v2.jpg yaw volkan o kadar ucan kacan armor yaptık onun dadından sonra yontma taş devrine geçmek komucak mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 abi olmaz o iş ya. wikiye bakarak ölmek istemiyorum. kasmaz millet ona, parkur var şimdi 1.6.4 gelin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kapgan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Evet ilk 2 gece aynen "wait for morning" modunda kaldım bi mağarada. Sonra grim güzel bir göl kenarı buldu da oraya kabile evleri yaptık. Ama bilen biri 2 saatte metal eritir ama ben onu dene bunu dene derken yarım günde yapabildim. Sonuç olarak zevkli, evime beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nishiji Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Oyunda 3 kişi oynuyor görüyorum ben bu arada. Ama giremiyorum Grimnax en son tester olarak 1.6.4'ü verdikten sonra haber alamadık kendisinden . . . Siz shelterleri yapın, beni kapı önüne koydunuz ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 nishiji benide almadılar aralarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nishiji Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Nolax, halinden anlıyorum ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Eyfele noldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 hacılar terrafirmacraft kurduk onu oynuolar üstte biyerlerde link attıydım onunla girebilirsiniz. ftb cıkana kadar tfc kasıcaz herhal bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 LAN EYFEL YOK!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 BULDURTURUM OLUM HEPİNİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 volkan bize bakmiyurrr evimi istiyorum lokantami istiyorum ben abi çamurdan totem yapıp taptırmayın bana bu saatten sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 @_@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 KANİNİZDA DANS EDİCEM, ARABADA 180 LE YAZİYORUM BUNU, RADARA DA GİRDİM KESİN EMENİKE YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nishiji Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 BENSİZ NAPIYOSUNUZ ŞU OYUNDA KAFİRLERRRRRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 aheh eyfelin duruo kenarda sorun yok onda. ama abi ne yapsam bisiler cıkıcak yani. custom packim var hazirda 1.6.4 için ama adım gibi eminim ilk custom pack gibi sorun cıkıcak etc. vanilla açsam 1 haftada sıkılıp gidicek herkes. tfc ye cok zor diosunuz. napim la siz söleyin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 senin eyfeli tntle patlattık ateş yakıp hayvanlar gibi dans edip seviştik mmmm çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 adres ver ama yarın ver eve geldim şimdi daha giyinip çıkamıcam dışarı yorulmuşum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar