SCelen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ee napcaz şimdi bitti mi minecraft :( kimseden ses çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ben bölge değiştirip devam edeceğim. Biraz taşınmak uğraştıracak ama neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 abi o agacı dikene bence o ağacın yapraklarını tek tek wooden axele temizleme ceza verin hepsini tek tek kessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 o agaci temizlemek 5dklik is ama tabi atmin amcamiz ilgilenirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Yapraklarını da shearla alsın :F Aslında fırsattan istifade ağaç kasabası oluşturabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 hayır elle temi,zlicek öle kolaya kacmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 abi asıl aklıma geldi agacı yaksanıza server alev alsın calışmaktan eauheahueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 adam senelerin minecraft fantazisini yapmış, bizimkilerin aklına gelen ilk şey "yakalım server çöksün muhahaha" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 tamam mı devam mı ona göre giricez :( kimse yok şuan da server da, admin bişeyler yazsa çok süper olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ben kesin rollback yicek diye girmiyorum açıkçası. Sonra her şey boşa gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 rollback alicak backup yokki adamda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 onuda yapti ahaha catze baskan nirdesiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 aynen backup yokmuş dün gece söyledi :( Seçenekler; 1-Başka bir yere taşınılacak ağaçtan baya uzağa 2-Protect kaldırılıp ağaç yakılmaya çalışılacak 3-Servera reset gelecek 4-Backup,grief,protect ayarları yapılmış düzgün sıfırdan bir pack'e başlanıcak. Çünkü ağacın olduğu bölgede oynanmıyor baya kastırıyo makineyi. tabi biz kendi kendimize yazıp çiziyoruz burda niz ne yapıcak bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nishiji Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ne oluyor yaw *ekinleri yarım bırakıp ortama gelen masum köylü* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ağaca şehir de kuramayacak mıyız şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Grimnax said: o agaci temizlemek 5dklik is ama tabi atmin amcamiz ilgilenirse Yav volkan cok bilion okadar buyuk block u silemiosun aninda sabaha kadar ugrastim world editle Server kaldirmio okadar buyuk degisikligi 2. Si client gocuyor 3. Su yavas yavas siliyorum merak etmeyin baya bi bolumu silindi Ole resimde gorundugu gibi degil bu arada bulutlarin ustune kadar gidiyor ve nerdeyse spawn noktasina kadar uzuyor yapraklar.... Rollback alamicam cunku yok backup sistemi dusunmedik bukadar devasa griffing yapilacagini :) normalde biyer yansa telafi ederiz tnt patlasa telafie drriz yabanci degiliz sonucta ama bu bambaska :) Serhati en tepesine atip o yapraklari elleriyle toplaticam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 e ver bakalim worldedit elime 5dk da bitiriomuyum bitirmiyomuyum ? cok biliyorum aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Yaprakları temizlemeye değil de yakmaya çalıştım yanmıyorlar galiba world koruması olduğu için :) Ne yapacaksak yapalım yada kapat direk serverı. :D Minecraft oynayacak millet boşboş bekliyo şuan hihihi Ayrıca böyle packe öyle item eklenirse eninde sonunda olacaktı bu kaçınılmaz yani. Şimdi olmasa minefactory sisteminde otomasyon ağaç toplatmaya başlayınca olucaktı yine :( Suçlu saymıyorum o yüzden pek kendimi Edit: Serverda da yazdım buraya da yazayım, niz iyi niyetli bir insan ama minecraft server komutları olsun pluginleri olsun biraz yeni bunlarda. Benim önerim grime de ver server adminliği seninde bizim de kafamız rahat olsun adamın hayatı minecraft. Eski serverda çok rahat sorunsuz problemsiz oynamıştık uzun bi süre. 10-15 kişiye kadar da aynı anda online olan vardı. Ayrıca adamın işi gereği sürekli online, bir sorun olduğunda direk ulaşıyorsun. Benim deyeceklerim bunlardır ister sallayın ister sallamayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 beter olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Temizleniyorsa devam ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Edit yapani uzerim :) Veririm yarin opluk grime yokum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 SCelen said: Yaprakları temizlemeye değil de yakmaya çalıştım yanmıyorlar galiba world koruması olduğu için :) Ne yapacaksak yapalım yada kapat direk serverı. :D Minecraft oynayacak millet boşboş bekliyo şuan hihihi Ayrıca böyle packe öyle item eklenirse eninde sonunda olacaktı bu kaçınılmaz yani. Şimdi olmasa minefactory sisteminde otomasyon ağaç toplatmaya başlayınca olucaktı yine :( Suçlu saymıyorum o yüzden pek kendimi Edit: Serverda da yazdım buraya da yazayım, niz iyi niyetli bir insan ama minecraft server komutları olsun pluginleri olsun biraz yeni bunlarda. Benim önerim grime de ver server adminliği seninde bizim de kafamız rahat olsun adamın hayatı minecraft. Eski serverda çok rahat sorunsuz problemsiz oynamıştık uzun bi süre. 10-15 kişiye kadar da aynı anda online olan vardı. Ayrıca adamın işi gereği sürekli online, bir sorun olduğunda direk ulaşıyorsun. Benim deyeceklerim bunlardır ister sallayın ister sallamayın :) Arkadasi olabilirsinde o pluginler vs okadar kolay seyler degil bilmedigin bisi kurunca ugrasiyorsun Worldwditle yaparim diyor bana ... Sanki ben gerizekaliyim bilmiyorum Server gocuyor okadar action almiyor bikerette azar azar silmek gerekiyor Ha ben devamli olamiyorum grime veririm opluk sorun degil Ama yok sen bilmiyorsun deme pls ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nishiji Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Ben de Serhat'a hak veriyorum. Bir ben kadar engin bilgili olamaz Grimm ama (eahue :D), o da çok bilgili ve bi çok konunun üstesinden gelebilir. Zaten bir önceki server'da bile benim süper tasarım evimi mis gibi taşımıştı sağolsun. Niz bu server'ı açmakla çok iyi etti, ben şahsen ilk duyduğumda çok sevindim, kocaman bir allah razı olsun, ama bu şekilde sürekli problem yaşayacaksak, kendisinin de çok uğraşmamasını tavsiye ederim. Edit: vaperon hahahahahahahahha :DDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Abi tavuk o. yanlış anlaşılmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 XX said: Yok yahu ben bilmiyorsun falan demedim yanlış anlaşılma olmasın. Herkesden önce ben teşekkür ederim server için. Heralde en çok zaman geçiren benim serverda zaten :) Server tarafında bi ton uğraş var biliyorum. Hele minecraft gibi (+100modlu) bir oyunda her an bug çıkması olası bir durum. Ben de dedim ki ne sen bu kadar yor kendini nede server da oynayanlar boşuna emek vermesin. Öyle böyle völkan uzun süredir minecraft ile oynuyor-uğraşıyor. Ver ona da yetki salla gerisini. Bişey olduğunda server ahalisi çalalım direk volkanın kapısını :) Olmadı basarız kafesini asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar