SCelen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Stable versiyon her zaman tercihimizdir adı üstünde :P bana farketmez ya çoğunluğa uyarım seçin açın bir tane de emeklerimiz boşa gitmeden tek bir yerde oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 abi ne indiriyoruz şimdi sıfırdan bilale anlatır gıbı plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Şuan editor bir tane server açtı bugün oynadık biraz ama oyuna başlayıp emek vermeden ortak bir ftb packte başlayalım diyorlar. Bizde editoru bekliyoruz bakalım napıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Magic Farm 2 ye bakicam ozaman Bu akşam maçtan sonra buluşak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Karar verin ben damlarım her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 var bendede oynacak bikac adam mf2 ac sen gider hertürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nishiji Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Beklemedeyiz. Edit: Ya çok pardon, sayın Editor, bu moda patlıcan ekleyebilir miyiz? Yemekler falan yapacaktım ben :') Edit 2: Magic Farm imiş, tamam patlıcan var onda yay! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 wuhuu yemekler nishiden cigaralar grimden yaşadık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Bunda elektirik ve buildcraft yok isteyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 magic world mü magic farm mı hangisi magicworld oynuyalım boşverin farmı furmu büyü lazım büyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nishiji Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Farm iyidir farm. Papates ekip yemecikler yapayım *u* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 mfr ve thermal expansion var ic2 fln çöp zaten artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Olurmu ya neyse ondada çok fazla gereksiz şeyler vardı şöyle yaptım FTB launcher i yüklüyorsunuz paticik.org/download/ tan FTBLite2 isteklerimizi karşılıyor gibi hemde kasmıyan güzel bi pack sayılır. Sonra yine sitede orda mods klosörü var 2 tanesi(şimdilik) onları elle eklicez çok kolay; FTB launcher da edit mod pack diyoruz. (bunu yapmak için önce bi launch diyip çalıştırmanız gerekecek) Buyrun en amele şekilde gösterdim :) http://imageshack.com/a/img819/8071/iu51.png http://imageshack.com/a/img571/9725/m0gh.png sonra mc.paticik.org a login olabiliriz... Daha istediğiniz mod varsa ismini söyleyin yeter araştırırm hemen sorun yoksa ekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Çeşitli yemekler-içecekler yapılan modlar var isimleri aklımda değil onları kesin isterler ek olarak, bi ara rakı,bira bile yapıyoduk güzel roleplayler dönüyodu :P Dediğin packi birazdan indirip deneyeceğim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 valla benim oyum büyüden yana bu vakte kadar hep teknolojik takıldık quarryler sanayiler falan birazda büyü kısmını oynuyalım istiyorum. yogcastte çok güzel videolar izledim büyüleri çalışa çalışa lvl atlıyon geliştiriyorsun kendini falan rpg gibi yapmışlar mükemmel şeyler çıkmış meydana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 adam benim dediğimi inatla yapmiyor ya ahah neyse takılın siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Olayı anlamadım ki server işlerini pek bilmiyorum. Server tarafından mı sıkıntı olur acaba editor? Direk magic farm olarak açsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Grim sana inatla ne alakası var ya ? Sen farm diyorsun başkasıda IC2 diyor ? kazacam ortalığı diyor... senin dediğini yapsam şimdi onlaramı inat yapmış olacam... konuşuyoruz işte hepsini ekliyoruz dediğin paketteki çoğu mod var adam patlıcan dedi patlıcan da var daha ne ? sen bişi demiyorsun direkt Paket söylüyorsun o paket beklentileri karşılamıo ... Büyük full paketliler çok kasıo herkes istemio... ee arada bişi bulmaya çalışıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Grimnax said: adam benim dediğimi inatla yapmiyor ya ahah neyse takılın siz Tamam grim senin dediğini yaptım.. Sadece Magic Farm 2 Paketini seçip giriyorsunuz. Bana gereksiz Modları söyleyin kaldırayım... server: mc.paticik.org http://mc.paticik.org:8123/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Teknik modun olanı makbüldür tabi ama ben büyü yemek modları yanlısıyım. Geçende ilgi 2, 3 hafta sürdü mesela. Teknik gidince o kadar sürede sistemi anca oturtmuş oluyorsun. Oynayamadan server boşalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 yahu bu Magic Farm da baya baya koştukta acıkıp ölüosun askjaskfas Yemek dayanmaz bildiğin obez oldu benim char Ha birde ITEMLER gidio ölünce :D alşfkasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Ben açtım magic farm'ı. Vanilla'dan farklı. Hunger sıfırlanınca ölüyorsun. Öldüğünde gravestone oluşuyor yerde. Itemların için onu kırman lazım. Yalnız gravestone'a dikkat et. Üzerinde durduğu blok gidince yok olabiliyor. Bunun dışında stone ve wooden toollar yok. Tinkererla flint tool yaparak başlamak gerekiyor. Onu yapana kadar da doğadaki yiyeceklerle hayatta kalman lazım. Normalden biraz daha zorlu değişik bir şey olmuş. edit: bu arada diablo stili boss moblarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 oha heyecanlandım dur giricem şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 mf2 diretmemin sebebi o zaten. tech modlar ile oynayacak adam cok az burda. ama oyunu zorlastırırsan ve otomasyonu kısarsan daha zevkli oluyor minecraft. tech modlara giristiginde yapabilecegin 2-3 tane sistem ile oyunu bitirmis oluyorsun sonsuz resource fln herhangi bi challenge kalmiyor oyunda. bundada aynı seyi yapabiliyorsun bircok yönden ama daha zor ve daha zevkli. hadi ittirin bakalim o zaman mf2 ye gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Editor said: Grimnax said: adam benim dediğimi inatla yapmiyor ya ahah neyse takılın siz Tamam grim senin dediğini yaptım.. Sadece Magic Farm 2 Paketini seçip giriyorsunuz. Bana gereksiz Modları söyleyin kaldırayım... server: mc.paticik.org http://mc.paticik.org:8123/ gereksiz mod yok sayılır bunda. tek istedigim senden Worldedit, Worldguard yada nebilim voxel sniper tarzi pluginleri kurmaman. hatta login korumasi ve towny tarzi bi plot manager disinda hicbir plugin kurma servera cok büyük sorunlar cıkıyor cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar