0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 0ne said: yok la, biri default geldi işte, diğeri içinde kasıyoz bakalım nereye kadar sürcek. pek umut yok gibi lan, ama yinede istiyo insan işte, söz geçmiyo bazı duygulara,o ise cok temkinli davranıyo daha önceki tecrübelerinden dolayı... Neyse sarkımı da tüm yalnızlara gönderiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=DrL_Gdh5scQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bugün kafam bir nebze rahat çünkü vize vermeye çalışıyorum heh. ilginç bir şarkıya denk geldim Goran Bregovic yapmış düzenlemesini falan... dinleyin bence=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Benim de akşam akşam öküz oturdu göğsüme ama benimki reflü. Yuttum rennie mi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 tabi ye patlıcanları löp löp sonra reflü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 evet varsa benim gibi içen bir pati daha şu an, şerefe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 peh sizinle de içilmiyor lan, bir allahın kulu yazmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 beyler 10 kişiye ihtiyacım var adam dövmeye gidiyoruz. kamyonu getircem adres verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Enem ! Geldi yine öküzcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 gaçış yok. adres ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bende dün bunu açtım şimdi uyandım yine dinliyorum moralim bozuk bu aralar http://www.youtube.com/watch?v=irMsmzKagW8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar