MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 işsizlik tavanda şu an tarafımda, her gece içiyorum bildiğiniz, eski sevgiliyi hatırladık, farid farjad falan karıştı araya çok fena oldu lan. fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi kafayı dağatacak bir meşgale bul, oyun falan oyna ne bileyim. insanın aklı çok fena şeylere gebe boş kaldığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paticik akli ' oyun oyna' SHOCKING!!!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 senin yüzünden ben de içiyorum. şarkını da beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Foreversatisci.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 e ne yapsın adam şimdi bu saatte kafasını dağıtmak için evde. illa mont mu girsin dialoga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 oyun da bir yere kadar. 1 saati geçince baymaya başlıyor beni zaten. en son çıktım fotoğraf çektim sağda solda. izmire dönmem daha fena oldu tabi eskileri hatırlamak baabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 AYRICA TOKTOR HANIM 20 YAŞ DİŞİME YORUM YAPMADINIZ ÇOK KIRILDIM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 copry said: Foreversatisci.jpg adım çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Gormedim link at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 1 saat baymadan oynayabiliyosan ona şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi yalnız yaşıyorsan arkadaşlarını falan çağır hatta böyle işsiz güçsüz arkadaşların falan varsa gelip sende kalsınlar, bir insanın varlığı çok değiştiriyor kakara kikiri muhabbet en azından zihnini meşgul eder böyle melankoliye bir nebze daha az bağlarsın. tabii senle daha çok depresifleşcek bir adam çağırma da asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 arkadaş gelse içip içip o da ağlayacak bu havada sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 copry said: Foreversatisci.jpg ya bi dakka böyle bi jpg yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bazen şeytan dürtüyor 2 sene geçmişse geçmiş ara kızı. sonra diyorum 2 sene lan. bi de ben ayrıldım yani kaçarcasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 seviyosan ara bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 geriye yönelik herşey kötü sonuçlanıyor, ileriye bak abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ara gitsin ya nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 minecrafta ver kendini 3. önce başladım oyun şu an hangi günde olduğumu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 kötü kötü tavsiyeler vermeyin lan melankoli yapmış adama. arama abi, 2 yıl geçmiş, kim bilir yarın senin için ne yenilikler saklıyor. biraz inancın, direncin olsun geçmişe dönmek her zaman kolaydır ama o yolun sonunda seni yine hayal kırıklığı bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 minecraft tam ihtiyacım olan şey gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 nesi kötü tavsiye arasın tabi. belki evlencek onla mutlu olacak aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 böyle olcaksan niye ayrıldın lan diye sormazlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 namaz kıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 tiLi said: böyle olcaksan niye ayrıldın lan diye sormazlar mı this. sonra diyorum olm sen kızın "şu"suna gıcık olmuştun. ama görme isteği gitmiyor anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar