Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AB&E.Soykırımı


uncla

Öne çıkan mesajlar

fransa dışişleri bakanı demin dinledim Türkiye'nin AB üyeliğini istiyoruz ama e.soykırımını tanımasını isteyeceğiz dedi düşünceleriniz nedir benim fikrim bu soykırımla birlikte yığınla şey isteyecekler bizden g.kıbrıs vs vs..
önümüzde cidden zor günler var 17 aralık'ada 4 gün kaldı[signature][hline]R+
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onlar ne varsa ister zaten,bütün avrupa türkiye ye evet dese bile son söz fransa halkının olacakmış,ba ba ba ba baaaaaa,ah şu almanlar zamanında parisi düzene sokabilseydi[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fransanın hareketini destekliyorum..umarım bizim türkler onların şartlarının hiç birini kabul etmez...onlarda bizi AB ye almaz...başımızdaki bu maşalarla girersek iyice yağmalanırız....zaten fransızlar başımızdaki yönetimi istemiyo...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet japonlarla kucaklasalım bırlık olalım japon turk bırlıgını kuralım
onların samuraıları bızım mehmetcık
onların teknolojı bızım zeka
onların hatunlar.... sey sonuncuyu unutun :)

Sadabat paktı da neymıs bır bırlık degılkı o sadece saldırmazlık paktı Ataturk komsu butun ulkelerle boyle paktlar olusturup askerı bakımdan guvenlıgı sagladı ve askerı alanda gereksız harcamalar yapmak yerıne tum kaynakları cehaletle savasmaya ayırdı ataturkun vefatında Sovyetler ile saldırmazlık ve stratejık ortaklık ( :) ) yunanıstan bulgarıstan macerıstan vs ıle Balkan Paktı iran ırak vs ılede sadabat paktı ımzalandı boylece Ataturk Turkıyenın etrafına resmen bır guvenlık duvarı örmüş oldu eger daha once cok vurguladıgım Ataturke ıhanet donemı baslamasaydı Ataturkun hedefı Turkıyeyı bolgede barışcı bır superguc yapmak ve 3. dunya kutubu olarak kendı degımıyle maznum mılletlerın temsılcısı olmaktı zaten turk devrımı de her ozellıgıyle bu amacı yansıtır dış polıtıkada ataturkun en onem verdigi şey karşılıklı eşitlik ilkesıydı eger ulkemız Atatukcu dusunce ıle yonetılıyorsa yonetıcılerımızın de fransaya hadı len sende cezayırde yaptıklarını tanı demelıydı :)
gercı ataturkun AB gıbı bır hedefe gırmek ıcın bu kadar ugrasacagını dusunmek aptallık olurdu bunuda bır lafında "bır mıllet soyleyınkı ıstıkbalını ve gelcegını baska mılletlerın elıne bırakabılsın" soylemiştir[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

siz olaya ne açıdan bakarsınız bilmem ama, ab hiç de vazgeçilmez değil açıkçası. bazı şeyler yerine oturduktan sonra ( ki oturdu yeterince gerisini getirebilicek durumdayız ) ab ye ihtiyaç ikincil veya üçüncül öncelikteki şeyler için.. Fonlar için bu tür şeyleri kabul mü edicez? Yatırım, tamam hayati öneme sahip fakat bunlara değer mi? Avrupalı olmak için mi ABye giricez - saçmalık. ABye girersek 80mil. nüfusumuzla bu toplulukta- dolayısıyla bütün dünyada çok etkili olacağız fakat oyuncak olarak mı? Politika felan umrumda olmaz açıkçası, kimse böyle birşeyi yaptıramaz kendisine.

Öyleyse nası geldik bu duruma? AB karşıtı değilim, açık şekilde destekliyorum - söylediklerimle AB görüşünü birbirine karıştırmamak gerek. Bu daha çok, önce kendine çeki düzen vermekle ilgili, ondan sonra da ne politik gücü olan, ne askeri gücü olan, ne de kültürel gücü olan ülkeler umrunda olur - yapacak birşeyleri kalmaz sana.

[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus

[Bu mesaj MonTezaus tarafından 13 Aralık 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyle bir sey isteyemezler resmi olarak . avrupada bunun hesabini odeyebilecek disisleri bakani yok .

ancak arada bunun gibi ucuz kahramanliklar yapabilirler ki diplomatik olarak adamlarinda hakkidir fazla buyutmeye gerek yok .

bir de avrupa birligi vazgecilir midir degil midir bu konuda bir gorus belirteyim . ab bu durumdan sonra bizim icin vazgecilmezdir . olay artik sidik yarisi gibi bir seye donmustur . ab ye girecez sonrasinda bu ulke belini dogrulttugunda kim sallar ab yi . simdiden sallamasakta olur ama once bizim sidigin daha uzaga dusmesi lazim :D

not : bu ulke her turlu belini dogrultacak . belimizi dogrultmak icin ab ye girmemiz gerekir gibi bir fikir ileri surulmemistir bu mesajda . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 13 Aralık 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu ülke belini doğrultursa AB sayesinde olmaz. Yanlış anlaşılmasın, ben de AB karşıtı değilim.
Ama bakarsanız adamlar diyor ki: Serbest dolaşım yok, size para yok, bize ihracat yapmak yok. E o zaman ne işimize yarıyor? takılıyoruz öyle :)

Bazı arkadaşlar da hala birleşelim, onu alalım yanımıza, bunu alalım, dünyaya hükmedelim modunda. Bu boş hayallerden uyanmanızı ve gerçekçi düşünerek bu ülkeye bir fayda sağlamanızı ümit ediyorum.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar yacas yavas ilerliyor parca parca. İlk once sadece tartısmaya acılsın tartısın dediler simdi e.katliamını bize zorla yutturmaya calısıcaklar. Bu arada kurtlerde bos durmamıs AB gazetelerinde ilanla KKTC de ki turklere verilen hakların aynısını kurtlere de tanıyın diye kampanya baslatmıslar sırada onlar var anlasılan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...