evilaktarus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 beyler sitesinde f2p diyordu indirdim denemek için ama olşturdğm hesap yanlış diyor.. biraz bakmak istiyorum beğenirsem satın alcam ztn de direk swtor gibi alıp pişman olmak istemiyorum naapcaz? şifre vs yanlış diyor ama herşey doğru websayfasına girebiliyorm launcherdan oyuna girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 neyse hallettim eu da hangi serverda başlamamı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 desolationdayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ne seçmek lazım bir sürü seçenek var seçerken karakteri bunlar neyi değiştiriyor.. epey b karışık başlangıçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 takıl kafana göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 biraz bak hangisi açarsa onu oyna. https://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/ endgame oynamadım ama dps tank healer diye bir rol zorunluluğu yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 onun dışında karakter yaratırken seçtiğin hikayeler vs.. sana özel questleri belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 pvp si nasıl? yani oynamaya değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bence değer ama her kafadan farklı bir ses çıkacaktır ,o yüzden en iyisi senin girip görmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 necro açtım oynuyorm 5 level oldm da ne bleym iyi midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 iyidir iyidir oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 sorular çok fantastik yerlerden geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 güzel oyun da ne bleym neler var iyi olandan başlamak lazm :D yoksa zamn kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 spvp'ler orda yarattığın her charı full gear ve full skill açık oynayabiliyosun. öyle fikir edinebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 spvp ler noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 pvp tabında mists of bilmemne mi ne wvwvw olmayan işte, oraya girerken karakterin 80 olur ability/trait veya action a girerik karakterle ilgili fikir edinebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 evilaktarus said: güzel oyun da ne bleym neler var iyi olandan başlamak lazm :D yoksa zamn kaybı oyun oynuyosun arkadaş, tabi ki zaman kaybı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Vidar said: evilaktarus said: güzel oyun da ne bleym neler var iyi olandan başlamak lazm :D yoksa zamn kaybı oyun oynuyosun arkadaş, tabi ki zaman kaybı olacak. oyun oynuyorsun da zaman kaybının bile bir değeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 level 2 olduktan sonra pvplere girip lvl 80 olarak deneyebilirsin classları spvp de özellikle. bütün skiller açık full gear vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar