PZero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 egemen maça damgasını vurdu ceza sahasında elle oynadı gitti golde de faul yaptı fenerbahce aldı 3 puanı . ligde hakemler maça etki ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 gene göz yaşları sel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ahlaksız egemen neler yaptı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 pipisi düşsün egemenin Grast said: Abi salih-alper beraber oynarken ortasahamız el kol sallana sallana geçiliyordu. Ya stoper 2lisi biraz daha önde oynasın yada bi çozüm bulunsun. Şimdi sorun olmadı adamlara pozisyon bile vermedik ama adamlarda çok yetersizdi. abi meireles tank gibiydi salih daha zayıf kalıyor, maç esnasında meirelese methiyeler diziyodum tabiki maşallah dediğim 3 gün yaşamadığından meirelesi de sakatladım. özür diliyorum bütün fenerbahçe camiasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Marcus merck egemenin yaptığı faul değil gol nizami diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ona faul demek garip zaten. Adam vucudunu koydu girdi topla adam arasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Gotuyle merkez bankasi coktu lan nasi faul deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 biraz fizik avantajı gibi oldu o pozisyon götü büyük diye adam dağıldı baya. faul verse sesim çıkmazdı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 miyaw33 said: Marcus merck egemenin yaptığı faul değil gol nizami diyor el pozisyonu için ne dedi? ayaktan geldiği için devam kararı doğruydu bence, geçen haftalarda hiç olmadığı kadar çok örneğini gördük ben penaltı çalanı görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Neyse ki erman toroglu bam bam vuruyo penaltiyi ve goldeki faulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 gençlerbirliği'ni ankara'da yenmek büyük iş... 5te5... 34üncü dakikada gezi direnişi'ne desteğe devam... bundan ötesi (fenerasyon, hakem, egemen, zart-zurt) hikayeden tırışka. yürü be fenerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Esh said: Neyse ki erman toroglu bam bam vuruyo penaltiyi ve goldeki faulu. kılavuzu erman toroğlu olanın burnu b.ktan çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Esh said: Neyse ki erman toroglu bam bam vuruyo penaltiyi ve goldeki faulu. abi erman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 of of kimlerle futbol konuşuyoruz bu bölümde be :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 şükür maratondan başka futbol programı izleyecek kadar kafayı yemedim. markus merk penaltı yok , kuyt ın golünde faul yok dedi. dört dörtlük maç yönetmiş hakem cavcav , doberman ve türevlerinin hakem öfkesi ne anlayamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Markus merk fenerasyonun adami sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ahmet çakar ve marcus merk çok net penaltı ve faul yok dedi. erman ne dediyse desin, niye dediğini herkes biliyor zaten. evelki sene zokora tekme attığındada normal demişti. geçiniz. Lider. eze eze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 eyyamcı fenerasyon. emek hırsızı egemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 FENERASYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 2 haftadır sabriye kart gösteremeyenleride konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 gözyaşları sel olmadan selpak servisine başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 fenerasyon devrede getirdim kamyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 sabrinin boğaz sıkmalarıyla çok meşguller panpa kennat riiç et dı momınt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 çok fazla konuşulmuş burda ya. NET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar