Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar, artik cinsel icerikli, ucundan kiyisindan erotik, gereksiz anlamsiz kufurlu, paylasimlar yapanlar, mesajlar atanlar sorgusuz sualsiz bolum disina alinicaktir.

Bilginize sunarim.

/obdum
Mesaj tarihi:
yakışmadı. bu bölümün özelliği girdiğimiz zaman oyş diyebilmemizdi. hiç bi tadı tuzu yok artık. oldugu yerde 4 takla atan maymuna bakıpta gülücek çağı geçmedi mi bu insanlar?
Mesaj tarihi:
tarz/görenek falan yüzünden mi?

İnci sözlüğe döneriz mazallah kaygısından mı yoksa?

Bence küfür hakaret aşağılama acımayın ama meme popo güzel şeyler be kardeşim. Bence rahatlamalı azıcık. Haa hiç var mı o tarz paylaşımım? yok. çok mu meraklısıyım? yoo. Ama bu tarz YASAKlar alerji yapıyor bende.
Mesaj tarihi:
Beyler sorun dünya su rezervlerinin azalması. Kuruttunuz lan dünyayı millet sizin yüzünüzden içecek su bulamıyor. Akila reyizide pentagonda odaya çekmişler, adam bir şeyde anlatamıyor.

Az halden anlayın işte yasak diyorsa yasak.
Mesaj tarihi:
Yav he he tarikat ya diren ya.

Olm işten açıyoruz diyoruz anlamakta güçlük çekiyorsunuz galiba? Spoiler içine alanlar bir derece de, forum gezdiğimi nasıl anlatayım ben birisi odaya girip ekranda ilk gördüğü direkte akrobasi yapan stripper olunca?
Mesaj tarihi:
quixef said:

Yav he he tarikat ya diren ya.

Olm işten açıyoruz diyoruz anlamakta güçlük çekiyorsunuz galiba? Spoiler içine alanlar bir derece de, forum gezdiğimi nasıl anlatayım ben birisi odaya girip ekranda ilk gördüğü direkte akrobasi yapan stripper olunca?

paticik NSFW direk fotoyu geçtim BASUR & BINGILDAK var mesela bunu açıklamak daha imkansız.
  • Yeni Oluştur...