paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bilmediğim bi nedenden ötürü giremiyorum bazı sitelere mesela www.kablonet.com açılmıyor nedenini bilmiyorum :( yardım edermisiniz.[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 DNS ile ilgili olabilir. Fakat DNS durumları hakkında bilgim yok.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 utv ye bi haller oldu o yuzdendir. msn de baglanmiyo mesela. nedir acaba problem[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 aynen ! UTV yim bazı siteler + msn..[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 msnye bağlanıyor bende bi downloadda problem var birde sitelere girişte[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende de aynı sorun var utv yim hemde. Bağlantımı 256 yaptırdım ama 256 olduğudna beri sorun üstüne sorun yaşıyorum...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende ultratv.net bile acilmiyo. bu ne rezalettir. of.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Utvyi bombalamak lazım 4 hafta oldu Hala yabancı serverlerde balantım düzelmedi w3 oynarken önceleri pingim 106 dan yukarı çıkmzdı şimdi 1000den aşağı inmiyor çok nefretlik bir durum bide sitelerin açılmaması off ki ne off[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 osi pingleri de öyle, delirtici[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 iuan sorun genel sorun var gibi yurt dışı iptal resmen[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ben de bitek bende sorun var zannediyordum :) Bütün utv ler bu halde mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 problem utv de ben cozmek icin okulumun makinasina proxy lendim utv nin cikisi iptal su an icin[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hayda noluyo ya paticikten başka siteye giremiyorum Google'a bile giremiyorum şuan[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ohhh Adsl ne rahat :P Cirit atıyorum en az 10 tane site açık şu an crack aradığım için.. :tebrikz: [Bu mesaj Pyhenn tarafından 11 Aralık 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 UTV'yim bazı sitelere giremiyorum + T2T da bana Lagmaster2000 diyolar + msn 1 haftadır haşat,kesinlikle bağlanmıyor. UTV'yi arayan oldu mu aranızda?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya hakkaten ne rezil durumdur bu yaw 2 dk internete girioz onda da ya yavaş ya da bozuk hay ben böyle kabloya!![signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Click me fln mı yazııor ?[signature][hline]Ya yaratık senin yüzüne ne olmu$ böle töbe estafurullah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Allah'tan patiye giriyor :)[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 aynı sorun bendedew war[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Şuan itibariyle düzeldi. 1-2 saattir aynı şey bende de vardı.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: rexx, 11 Aralık 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Click me fln mı yazııor ? heee aynından yazıodu zuhahaah ne alaka yaaa[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yine bozuldu yaw[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 müjdemi isterim sitelere giriliyor 2saate girdim :D artık yarınada düzelir insallah[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Benim hızda bi gelişme yok. Telekomdan yeni bi haber fln var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Ankarada da durum ayni kablo berbat durumda,interaktif inde fazla taktığı yok kullanıcıları,kullanıcıların yüzde 90ı a adsle geçince ne pok yiyecekler düşünüyolarmı acaba Bu arada google a pingim 2.2k...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar