Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazı sitelere giremiyorum yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilmediğim bi nedenden ötürü giremiyorum bazı sitelere mesela www.kablonet.com açılmıyor nedenini bilmiyorum :( yardım edermisiniz.[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Mesaj tarihi:
aynen ! UTV yim
bazı siteler + msn..[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
bende de aynı sorun var utv yim hemde. Bağlantımı 256 yaptırdım ama 256 olduğudna beri sorun üstüne sorun yaşıyorum...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
Utvyi bombalamak lazım 4 hafta oldu Hala yabancı serverlerde balantım düzelmedi w3 oynarken önceleri pingim 106 dan yukarı çıkmzdı şimdi 1000den aşağı inmiyor çok nefretlik bir durum bide sitelerin açılmaması off ki ne off[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Mesaj tarihi:
osi pingleri de öyle, delirtici[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
problem utv de ben cozmek icin okulumun makinasina proxy lendim

utv nin cikisi iptal su an icin[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Ohhh Adsl ne rahat :P
Cirit atıyorum en az 10 tane site açık şu an crack aradığım için..
:tebrikz:

[Bu mesaj Pyhenn tarafından 11 Aralık 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
UTV'yim bazı sitelere giremiyorum + T2T da bana Lagmaster2000 diyolar + msn 1 haftadır haşat,kesinlikle bağlanmıyor.

UTV'yi arayan oldu mu aranızda?[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
Ankarada da durum ayni kablo berbat durumda,interaktif inde fazla taktığı yok kullanıcıları,kullanıcıların yüzde 90ı a adsle geçince ne pok yiyecekler düşünüyolarmı acaba
Bu arada google a pingim 2.2k...[signature][hline]from exile...
  • Yeni Oluştur...