jowu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Okulum ve staj yaptığım yer Avrupa yakasında olmasına rağmen burada evler pahalı geldi biraz, Üsküdar fena değil diye düşünmekteyiz. Yol max 45 dk falan diye hesaplıyoruz ne yapalım artık. Ama ortamı nasıldır? Büyük ihtimalle kız arkadaşlarla kalacağız, aşırı islamcı abilerle falan takışmayacağımız bi mahalle vs önerisi var mıdır? Daha da iyisi böyle güzel bi yerde kiralık ev bilen de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Merkez'den uzaklaş, daha çok icadiye selimiye taraflarına bak ama tabi fiyatlarda artar merkezden uzaklaştıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ben Dogancılar'da kaldım 5 sene uni boyunca. Cok guzeldi mahalle. Ama o tup gecit yuzunden Uskudar'ı hic sevemedim. Aslında cok super bir ilce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Okulun hangisi bu arada, ben de karsıya geciyodum motorla keyifli oluyodu ama okul yakın sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 boğaziçi. biraz uzak kalıyor ama evim maltepe'de, yol yarıya falan iniyor bir de aynen motor güzel gibi metrobüstense. çalıştığım yer de beşiktaş'ta, haftada 4 gün iş ya da okulu paylaştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 doğancılar çiçekçi selimiye salacak tarafından ev bulursan gel. bulamazsan gelme diğer kısımlar baya varoş ve dindar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ben altunizade'de oturuyorum gayet iyi ulaşım açısından. metrobüs 10 dk, iskele 15 dk yürüyerek. zaten köprü ilk girişi burdan karşıya da yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 kadıköyde bak daha iyi üsküdar leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ben üsküdarlıyım bağlarbaşında ev bakabilirsin ancak altunizade tarafına bak selamsıza inersen islamcı abilerin değil radikal çingenelerin malzemesi olursun :D fıstıkağacı tarafları da oldukça güzeldir ancak birkaç kafe ve Capitol AVM dışında pek bir olayı yoktur. üsküdarda birkaç güzel cafe vardır gençler için ama üsküdar(merkezden bahsediyorum) da pek albenisi olan biryer değildir sürekli karmaşa ses gürültü..bağlarbaşı tarafı daha sakin ve nezihtir. ha bu arada üsküdar diyince acıbademin de yarısı üsküdara bağlıdır o yüzden geniş bi skala bu :) son bir edit: bağlarbaşı üsküdar ile kadıköyün tam arasında bir tepedir iki tarafa da minibüs ya da otobüsle 10-15dk'ya ulaşabilirssin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 fıstıkağacında 2 yıl yaşadım. çok güzeldir. istersen kuzguncuk tarafına da bakabilirsin. yürüyerek meydana ve motorlara ulaşmak biraz uzun olabilir ama huzuru orada tadarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Her zaman cebinden çıkan para ve okula yada işe kaç dakikada gideceğin daha önemlidir. Ben de üsküdar da oturuyorum, iskele üstü sayılır, sessiz sakindir ama tepe olduğu için ulaşim sikintilidir biraz. Ulasimin kolayliği ve gürültü arasinda genelde korelasyon oluyor. Bağlarbaşı, fıstıkağacı ve koşuyulunu önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 scorch said: doğancılar çiçekçi selimiye salacak tarafından ev bulursan gel. bulamazsan gelme diğer kısımlar baya varoş ve dindar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 cacodemon said: fıstıkağacında 2 yıl yaşadım. çok güzeldir. istersen kuzguncuk tarafına da bakabilirsin. yürüyerek meydana ve motorlara ulaşmak biraz uzun olabilir ama huzuru orada tadarsın. kuzguncuk candır da biraz tuzlu sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 kuzguncukta zor anca icadiye taraflarında bakar, icadiye kuzguncuğun tepesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Merkezde benim arkadaş kalıyor 8 senedir, iskeleye 5dk yürüme mesafesi, 700 lira mı ne kira veriyor dükkan üstü ev. Balık pazarının orda belediye mi bir şey var, hemen onun arka sokağı. Bu geçtiğimiz 8 sene boyunca evde her türlü iğrençlik yapıldı, ergen ergen FRP oynandı, bilimum yılbaşı ve benzerleri kutlanıp içip içip camdan kusuldu, sabah 5'lerde anıra anıra gülündü/ağlandı, kızlı erkekli sevişildi, erkekli erkekli de sevişilmiş olabilir hatta, kavga edildi, gitar çalındı, 2 tane kedi bakıldı, güreşildi ne bileyim bir sürü adam öldürmek için haklı neden sayılabilecek gürültü çıkartma eylemi gerçekleşti ama daha 1 gün bile "gençler az sessiz" denilmedi. Dipnot düşmek gerekirse de apartmandaki herkes muhafazakar. Yani demem odur ki merkezde de süper yerler var iyi fiyatlara. İyice araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 fıstıkağacı'nda 2 eve girmiş çıkmışlığım var endişe ettiğin şeyleri görüyorsun ama sana dokunan bir şey olacağını sanmıyorum öyle söyleyeyim. neticede kozmopolit bir yer ve içeni de var takılanı da var sevişeni de var mahalle baskısına maruz kalmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar