Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üsküdar'ı bilen, burada yaşayanlar?


jowu

Öne çıkan mesajlar

Okulum ve staj yaptığım yer Avrupa yakasında olmasına rağmen burada evler pahalı geldi biraz, Üsküdar fena değil diye düşünmekteyiz. Yol max 45 dk falan diye hesaplıyoruz ne yapalım artık. Ama ortamı nasıldır? Büyük ihtimalle kız arkadaşlarla kalacağız, aşırı islamcı abilerle falan takışmayacağımız bi mahalle vs önerisi var mıdır?

Daha da iyisi böyle güzel bi yerde kiralık ev bilen de olur :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben üsküdarlıyım bağlarbaşında ev bakabilirsin ancak altunizade tarafına bak selamsıza inersen islamcı abilerin değil radikal çingenelerin malzemesi olursun :D fıstıkağacı tarafları da oldukça güzeldir ancak birkaç kafe ve Capitol AVM dışında pek bir olayı yoktur. üsküdarda birkaç güzel cafe vardır gençler için ama üsküdar(merkezden bahsediyorum) da pek albenisi olan biryer değildir sürekli karmaşa ses gürültü..bağlarbaşı tarafı daha sakin ve nezihtir.

ha bu arada üsküdar diyince acıbademin de yarısı üsküdara bağlıdır o yüzden geniş bi skala bu :)

son bir edit:

bağlarbaşı üsküdar ile kadıköyün tam arasında bir tepedir iki tarafa da minibüs ya da otobüsle 10-15dk'ya ulaşabilirssin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman cebinden çıkan para ve okula yada işe kaç dakikada gideceğin daha önemlidir. Ben de üsküdar da oturuyorum, iskele üstü sayılır, sessiz sakindir ama tepe olduğu için ulaşim sikintilidir biraz. Ulasimin kolayliği ve gürültü arasinda genelde korelasyon oluyor. Bağlarbaşı, fıstıkağacı ve koşuyulunu önerebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merkezde benim arkadaş kalıyor 8 senedir, iskeleye 5dk yürüme mesafesi, 700 lira mı ne kira veriyor dükkan üstü ev. Balık pazarının orda belediye mi bir şey var, hemen onun arka sokağı.

Bu geçtiğimiz 8 sene boyunca evde her türlü iğrençlik yapıldı, ergen ergen FRP oynandı, bilimum yılbaşı ve benzerleri kutlanıp içip içip camdan kusuldu, sabah 5'lerde anıra anıra gülündü/ağlandı, kızlı erkekli sevişildi, erkekli erkekli de sevişilmiş olabilir hatta, kavga edildi, gitar çalındı, 2 tane kedi bakıldı, güreşildi ne bileyim bir sürü adam öldürmek için haklı neden sayılabilecek gürültü çıkartma eylemi gerçekleşti ama daha 1 gün bile "gençler az sessiz" denilmedi.

Dipnot düşmek gerekirse de apartmandaki herkes muhafazakar.

Yani demem odur ki merkezde de süper yerler var iyi fiyatlara. İyice araştırın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fıstıkağacı'nda 2 eve girmiş çıkmışlığım var endişe ettiğin şeyleri görüyorsun ama sana dokunan bir şey olacağını sanmıyorum öyle söyleyeyim. neticede kozmopolit bir yer ve içeni de var takılanı da var sevişeni de var mahalle baskısına maruz kalmazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...