pnoise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bugun on basvurumu yaptim istanbul universitesi sosyoloji bolumune. bunun diger acikogretim bolumlerinden farki nedir? diploman gercek bir diploma olmuyor mu? birileri aydinlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 farkı yok gerçek diploma aydınlandın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Fistan said: farkı yok gerçek diploma aydınlandın mı? yani istanbul universitesi sosyoloji bolumunden mi mezun olmus oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 yok harvard moleküler biyoloji ve genetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 yalan bu bilgi. ben bitirdim diplomamda harvırd yazmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Fistan said: yok harvard moleküler biyoloji ve genetik yahu adam akilli cevap versenize. farki ne o zaman neden acik ogretim diye geciyor? gecerliligi nedir? bunlari ogrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 normal 4 yıllık diploma. bir farkı yok. sadece aöf yazıyor üstünde. tüm haklara sahipsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 geçerliliği her ikisininde aynı sadece fakulte isimleri farklı yazar diplomada örgün olan diyelim iktisadi ve idari bilimler fakultesi - işletme diğeri işletme fakultesi mesela devlet memuru olacaksan her iki işletmenin de hiç bir farkı yok ama mulakatla bi yere gireceksen bakarlar sorarlar ve anlarlar açıkogretim oldugunu artık ondan sonrası sana kalmış insanların görüşleri haricinde geçerlilik ve denklik bakımından hiç bir fark yok sen 1 üniversite bitirmişsin 2. sine basvurmussun basvurdugun yer istanbul universitesi sosyoloji bölümü sordugun soru "yani istanbul universitesi sosyoloji bölümünden mi mezun olacagim?" yok harvard valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 askerlik tecil olmaz bununla eğer ona heves ettiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Aluriel said: askerlik tecil olmaz bununla eğer ona heves ettiysen yok hayir kendim icin okuyorum. zaten yukseklisans yapiyorum bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Fistan said: geçerliliği her ikisininde aynı sadece fakulte isimleri farklı yazar diplomada örgün olan diyelim iktisadi ve idari bilimler fakultesi - işletme diğeri işletme fakultesi mesela devlet memuru olacaksan her iki işletmenin de hiç bir farkı yok ama mulakatla bi yere gireceksen bakarlar sorarlar ve anlarlar açıkogretim oldugunu artık ondan sonrası sana kalmış insanların görüşleri haricinde geçerlilik ve denklik bakımından hiç bir fark yok sen 1 üniversite bitirmişsin 2. sine basvurmussun basvurdugun yer istanbul universitesi sosyoloji bölümü sordugun soru "yani istanbul universitesi sosyoloji bölümünden mi mezun olacagim?" yok harvard valla eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bunlari bilmeden mi basvurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Lisans demişsin ama aöf bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 aquila said: bunlari bilmeden mi basvurdun? kafamda sorular vardi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 forgiver said: Lisans demişsin ama aöf bu lisans mezunlari icin ikinci universite diye geciyor bu egitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 yanlış yere açmışsın bide eğitim bölümü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Amfi yok kız yok Ne şansı ne üniversitwsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 diploman diğer açıköğretimlerle aynı. sadece sınavsız okuyabiliyorsun tek farkı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar