Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Merhaba arkadaşlar... Geçen yıl bir süre oynadığım daoc a yeniden başlamayı düşünüyorum. Aramızda bu aralar oyuna başlayan yada başlayacaklar varmı? Kolay grup oluşturmak adına. Yada alt açanlar. EU almayı düşünüyorum. Aramızda daha çok oynayan var diye... Görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Eno ben Azmi. Naber? :) Başla başla beraber kasarız.Ben günde 2-3 saat online im hafta içi.Haftasonu tüm gün. Lvl 9 Wizard var.Beraber kasarız ciddi ciddi. Konuaşalım icq dan bi ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Birazdan sipariş vericem azmi. Albion da açmyı düşünüyorum karakter. Friar a aşırı bi sempatim var. :) Bide özel mesajlarına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Sipariş verdim de sipariş verdikten sonra dank etti... Kendi ismimi yazdım annemin ismini yazacağıma. Değiştirme şansımız varmı bunu? Yoksa adamlar kartı kabul etmeyecek falan, boşu boşuna 2 gün kaybetcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Hiç bilmiyorum.Ben paketi pepelekte bi kişiden aldım(Kim olduğunu dilerse kendi söyler.)[hline]Reumer D'Frequin(OSI/Atl) Azmi D'Frequin(OSI/Atl) ---------------------------- Mervune - Lvl7 Paladin(Excalibur/Albion) Reumer - Lvl10 Wizard(Excalibur/Albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Envoy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bende yeni basliycam 10gunden baslarim.[hline]Am i Envoy? Reich Ein Fuhrer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Güzel güzel.. Üçümüz varız şimdi. 2-3 kişi daha olursa çok hızlı level alırız süper bi grup oluşturarak... Bu arada gameloaded dan sipariş verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 oyoy nepulacilar gelii ;P[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: SeriaLKilla, 24 May 2003 17:26 tarihinde demiş ki: oyoy nepulacilar gelii ;P[hline]^^ mis[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 türkçe yazlan ezik hiyro missensin[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: SeriaLKilla, 24 May 2003 17:26 tarihinde demiş ki: oyoy nepulacilar gelii ;P[hline]^^ O zaman git sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yok düzeltme yapılamıyo siparişte.. 1-2 gün gecikecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 hüeyt bisde zmaaninda nepulagda oynadik kimi kovuyonus ;P senin benden lortum lütfen pls bab kenk 1g istedin zamanlari bilirim ben ;P[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: SeriaLKilla, 24 May 2003 17:59 tarihinde demiş ki: hüeyt bisde zmaaninda nepulagda oynadik kimi kovuyonus ;P senin benden lortum lütfen pls bab kenk 1g istedin zamanlari bilirim ben ;P[hline]^^ Yani şimdi laf dalaşına girmek gibi olmasın ama Eğer NBLnın ilk zamanlarından beri oynuyosan benim para istediğimi tarihin yazmadığını bilirsin, Eno da bilir :) Parish Troya, Azmi, Mervune, Reumer adlı charlarin para istediğini gördünmü sen?Hı?Sorarım gördünnü? :)[hline]Reumer D'Frequin(OSI/Atl) Azmi D'Frequin(OSI/Atl) ---------------------------- Mervune - Lvl7 Paladin(Excalibur/Albion) Reumer - Lvl10 Wizard(Excalibur/Albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 oyundan taniyodum zaten seni şaka amaçli yazdim sen yanniş anlamişsin hehe[hline]^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Yok be.Bende şaka amaçlı yazdım.Öle olmasa smiley eklemezdim :) Salla UO sux zate ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben de başlayacam daoca ama once sipariş vercem ama arada kararsız kaldım eu mu alsam us mi çunku eu da daha çok Türk var sanırım ama us serverlarında da daha az lag var o yüzden arada kaldım sizce hangisi daha iyi? ayrıca us soylemek istersem nerden sipariş edebilirim? avaturkun getirmesini beklemek zorunda mıyım us oynayacaksam?...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 US ile saat farki fazla, tavsiye etmem sahsen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 tamam belki us de çok türk vardir bilmiyom belki eu daha fazlada olabilir saymadim şahsen us de nie az lag var die sorarsan oyuna girince toplam 500 600 kişi oluo tüm realmlerde eu da 1500+ akşama doru 2000 geçio e tabi bu kadar kişi olunca savaşlardaki adam sayısı artiyo buda tabi senin süfer hizli telekom destekli:D bağlantinda lag yapmaa başliyo olay budur. eğer diosan ben lag istemiyom güsel güsel düşük pingle oynamak istiyorum us de oyna kimle oynucan oda ayri sabahin 6 sindan sonra ezandan sonra başliyo rvr filan eu da ise öğleden sonra akşama doru akiyosun ortamlara... bu verdiim sayilar us kay da oynayan türk oyuncularin serveri ve eu nun ingilizce serverlaridir[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: SeriaLKilla, 24 May 2003 17:39 tarihinde demiş ki: türkçe yazlan ezik hiyro missensin[hline]^^ türkçe o zaten be mis işte. temiz, güzel anlamında. nbl cılar geldi ortam çok süper olacak baabında :-P[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 sus cvp verme bide çakacam stun u yicen dd leri[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 anca stun çak sen bilirsin benim nerelere çaktıımı haha[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ben temmuzda başlicam. ÖSS bitsin... Almanya'ya gidim...[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 olm sen adama vuramiyonki sirf miss yapiyon gimphiyro[hline]|öss ye çaliş| |öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş||öss ye çaliş| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Valla EU/Exc de çok fazla adam var.Nerdeyse online adam sayısı 3 katı ortalama. Ve lag da EUda öyle oyunu oynamaya engel olacak kadar çok da değil.Yani ben kablodan bağlanıyorum ve bu arıza olmadan önce hiç lag dan şikayet etmedim.. Ayrıca zaman farkıda ayrı ve önemli bi unsur.. Ben EU ya gel derim valla ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar