Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Abi kimse bizden fazla para vermiyordur fernandes'e. SEn gidip de oyunkurucu defansif ortasahayı forvet arkası oynatırsan böyle kendini bişey sanır tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 "Tatar Ramazan" said: Motta, Gökhan Süzen, Muhammed falan yollanacakmış, bu Muho çok olay olmuştu patladı mı kesin şimdi? Abi Motta niye yollanıyo ki? Biraz çirkef bir adam ama daha yeni geldi zaten. Bizim standartlarımıza göre de gayet iyi bi sol bek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Tarık ve Veysel ikisi birlikte alınırsa yollanıp yabancı kontenjanı açılacak sanırım. Ama Tarık'ı alamayız çok büyük ihtimal asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Bjk kadro şişirmeye devam ediyor. Tarık bir derece fakat Veysel'in Serdar Kurtuluş'tan artısı yok. Tarık'ı alabiliyorsa zaten her iki bek pozisyonunda da yararlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Hele bir alalım ondan sonra şişirme var deyin sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 benjani said: ahaha http://www.youtube.com/watch?v=ErJWsmVZoVg Abi dalgasına demiş olabilir mi? Çünkü adam zaten solak değil bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 türkçe bozukluğu abi adam almancı. sol ayağımla muhteşem vurdum yerine muhteşem sol ayağımla vurdum diyor, malum ters ayağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 BulletRide said: Bjk kadro şişirmeye devam ediyor. Tarık bir derece fakat Veysel'in Serdar Kurtuluş'tan artısı yok. Tarık'ı alabiliyorsa zaten her iki bek pozisyonunda da yararlanır. Veysel sağ bek olmaya daha müsait ve 2 sezondur da bayağı başarılı orada ama, hani birebir de aynı tip oyuncular olduğunu kabul etsem de Serdar şimdiye kadar açık açık orta sahadan başka yer bana göre değil dedi. Onu bekte zorlamanın gereği yok. Ayrıca alabileceğimiz sağ bekte yok adam gibi, yine devşirme de olsa deneyeceğiz. Bir Corluka bulma hayali daha :D Tarık aslında sağ bek olarak alınsa ve hiç Veysel'i vs. almasak süper olur. Gerçi şeyde olabilir, Tarık olmazsa veysel'i alırız tarzı bir işte yapıyor olabilirler. Şu kadro temizliğini beklemek lazım, 4-5 isimle yollar ayrılacak vs. deniyor. O zaman mantıklı mı hamleler değil mi göreceğiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bizden bi halt olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 arcane said: türkçe bozukluğu abi adam almancı. sol ayağımla muhteşem vurdum yerine muhteşem sol ayağımla vurdum diyor, malum ters ayağı... yoo bariz dalgasına demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 iyi demiş o zaman abi. adam messi olcay zaten ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 DarKRideR said: aynen ya, ben de bir gitsin artık diyorum sonra adamı görüyorum yumuşuyorum asdfsd Türk statüsünde oynayabilse keşke, bırakana kadar ölüsü bile bizde kalsın istiyorum asdfasd Bir de şimdi yine izledim de berberin epilasyonlu yanakları beni yine resmen hipnoz etti asdfasd Holosko Türk olamıyor mu ya? Geriye dönük yaşadığı süre de sayılmaya başladıydı galiba araştırılıp ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Geriye dönük olayını kaldırdılar yanılmıyorsam. Başvurulmuştu da yeniden 2 yılı falan var sanırım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 yine başladı performansı dipteki adamlardan jeneriklik gol yeme hastalığımız afasd adamların ilk atağıydı lan bir de hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 akhisar da kasımpaşayı yeniyormuş. teşekkürler cemaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Sıfır yaratıcılıkla kanserlik bi maç daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Red said: akhisar da kasımpaşayı yeniyormuş. teşekkürler cemaat ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 töre çok kötü oynuyor. değiştirilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Oğuzhan ne zamandır sakat ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Töre > Frei olursa belki beraberlik çıkartırız. İşin garibi bu kadar kötü oynamamıza, yaratıcılık namına sahada hiçbir şey olmamasına ve yenik olmamıza rağmen halen maçın hakimi biziz, -EVRENİN DE OLACAĞIZ.- Ama işte maça hakim olup galibiyet çıkartamıyorsun. Maks beraberlik alırız bu maçtan diye düşünüyorum. Kenardan hamle de yapamıyorsun ki işin kötüsü kulübe de adam alternatifin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 üç forvet varmış gibi doldur boşalt oynadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 AHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHAHA STANCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 1-2 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Töre derhal çıkmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 peksimet gircek hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar