Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Bjk kadro şişirmeye devam ediyor. Tarık bir derece fakat Veysel'in Serdar Kurtuluş'tan artısı yok. Tarık'ı alabiliyorsa zaten her iki bek pozisyonunda da yararlanır.

Veysel sağ bek olmaya daha müsait ve 2 sezondur da bayağı başarılı orada ama, hani birebir de aynı tip oyuncular olduğunu kabul etsem de

Serdar şimdiye kadar açık açık orta sahadan başka yer bana göre değil dedi. Onu bekte zorlamanın gereği yok. Ayrıca alabileceğimiz sağ bekte yok adam gibi, yine devşirme de olsa deneyeceğiz. Bir Corluka bulma hayali daha :D

Tarık aslında sağ bek olarak alınsa ve hiç Veysel'i vs. almasak süper olur.

Gerçi şeyde olabilir, Tarık olmazsa veysel'i alırız tarzı bir işte yapıyor olabilirler.

Şu kadro temizliğini beklemek lazım, 4-5 isimle yollar ayrılacak vs. deniyor. O zaman mantıklı mı hamleler değil mi göreceğiz gibi
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

aynen ya, ben de bir gitsin artık diyorum sonra adamı görüyorum yumuşuyorum asdfsd

Türk statüsünde oynayabilse keşke, bırakana kadar ölüsü bile bizde kalsın istiyorum asdfasd

Bir de şimdi yine izledim de berberin epilasyonlu yanakları beni yine resmen hipnoz etti asdfasd

Holosko Türk olamıyor mu ya? Geriye dönük yaşadığı süre de sayılmaya başladıydı galiba araştırılıp ama?
Sosyal ağlarda paylaş

Töre > Frei olursa belki beraberlik çıkartırız.

İşin garibi bu kadar kötü oynamamıza, yaratıcılık namına sahada hiçbir şey olmamasına ve yenik olmamıza rağmen halen maçın hakimi biziz, -EVRENİN DE OLACAĞIZ.-

Ama işte maça hakim olup galibiyet çıkartamıyorsun. Maks beraberlik alırız bu maçtan diye düşünüyorum. Kenardan hamle de yapamıyorsun ki işin kötüsü kulübe de adam alternatifin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...