Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Adam BJKlıyım diyordu şimdi de aslında sarılcaktım demiş, yuh yani suratı meydanda vururken. Gezinin rövanşında kurban olarak Bjk seçildi anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 fikret orman cıktı "mhk nin baskanın yorumu karar mekanizmalarını etkiler boyle bisey olabilir mi" dedi ve haklıydı ama bir anda demiroren cıkıp "donk art niyetli" acıklaması yapıp yine haklılıkları ortadan kaldırdı asuhfuasfhasuhf. inanılmaz bi kulupsunuz la ashf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 soguk soda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Darksun said: Vizyonsuz başkannnnnın konuşmalarını dinliyorsunuz. abi sen kendini bi zahmet banlasana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 MUSTAFA ÖZEL DERİN FUTBOLDA SLKDGVMSDVBSDKŞLÖVB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Oha lan bu beyaz tv tam troll. Ahmet Çakar'a seni hiç sevmiyorum dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ADAM İNANILMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ahah adam muhtesem. twitter benim degille basladı ahmet cakarı sevmiyorum dedi. sonra sahaya itildim dedi asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Yuh ya adam BJK ile ilgili bütün envanterleri giyip gelmiş programa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Sahaya itildim fiks zaten Beşiktaş taraftarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 itilmenin verdigi hızla fernandese kadar gelmisim. abi inanılmaz seyler anlatıyo adam ahaahahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 "ben türkiyenin en iyi işadamlarından biriyim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 beyaz tv ne saçmalıyor ya sinan engin dövecek adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Soruya gel. GS-JUVE maçında GS li futbolculara kartopu attın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Adam fernandesin kolunu havaya kaldırıp destek vercektim diyo. Lan ferdi düştükten sonra herif parmağını sallamış tehdit edercesine. Ne içiyo abi bunlar. Nasıl bi yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ya söyletiyorlar işte. fenerli adam da muz yedim midem bozuk bişiler sallamadı mı sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 böyle giderse ferdiye 3 maç ceza gelicek adama sevgi göstermedi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abi ahah bi youtube link falan verin, rekor işler dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Llama said: böyle giderse ferdiye 3 maç ceza gelicek adama sevgi göstermedi diye ahaha kimdi sizde biri habire ceza aldığı için zaytungda haber oluyodu sürekli. almeyda mıydı sdgfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ferdi işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ya insallah su konusmalari fln yabanci dile ceviirmiyorlardir cok fena rezil olucaz agd wjdhav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 DarKRideR said: Ayrıca bu maçta tekrarlanmayacak. Öyle maç tekrarı penaltıdan, ne bileyim hükmen galip şeyleri beklemeyin. "Yedirmem" zihniyeti ülkenin en başından en altına kadar öyle güzel işledi ki burada da hiçbir şey olmayacak. Hem taraflardan biri padişahın takımı, zaten iteleniyor yıllardır şimdi Avrupa yolu açılmışken zarar görsün istemezler. Kasımpaşa'ya ceza bile gelmeyecek, gösterişten vermeleri gerekirse de 1 maç falan ancak belki. Hakemlik geçmişi bile olmayan orta sınıf bir futbolcunun yandaşlık ile MHK'nın başında olduğu bir futbol dünyasından adalet beklemek zaten hatalı bir yaklaşım olur. Adam çıkıp yarım saatte hakem kural hatası yapmadı, arkasındayız diyor. TFF'nin sitesinden kural kitabını açıp, print aldıktan sonra suratına vurup, daha sonra kıvırıp bir yerlerine sokmak gerekiyor. Ama yedirmeyeceklerinden dolayı adamlarını başımız büyük derde girer... ek olarak almeida ve motta'ya 3'er maç ceza bekliyorum ben. Belki adam ben beşiktaşlıyım dediği için bizim maçlar gene seyircisiz oynatılır. Bunları bekler duruma geldik artık. Şu ana kadar sakin sakin izliyordum maçları. Beklentin olmayınca yenmişsin yenilmişsin pek önemli değil de bir maçta bu kadarını kimse kaldıramaz. Hani ilk defa fbli ve gsli insanların aklı başında olan ve çoğunluğu da arka çıkmaya başladı. Bunu şu yüzden diyorum. derbide sahaya girenler olunca gsli insanların çoğu oynanan oyunun farkında değilmiş gibi çarşıya sövüyordu bilip bilmeden. Bunları gezi'de gazladınız böyle oldu diye. Olayın çarşı ile alakası olmamasına rağmen... Daha devamı gelir bunun. Fikret Orman'ın da işi zor. Şu temel bir atılsa da kurtulsak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Çok büyük oyunlar oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Atiba da devreyi kapatmış. Isınmaya başlıyorum kulübeden belki beni alır hoca oyuna asfsda edit: bonus olsun said: Medya Beşiktaş @Medya_Besiktas 2m BİLGİ | 30 kişilik Beşiktaş A Takım kadrosunda cezalı, sakat ve kadro dışı bırakılmış oyuncu sayısı: 11. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar