Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Ayrıca bu maçta tekrarlanmayacak. Öyle maç tekrarı penaltıdan, ne bileyim hükmen galip şeyleri beklemeyin.

"Yedirmem" zihniyeti ülkenin en başından en altına kadar öyle güzel işledi ki burada da hiçbir şey olmayacak. Hem taraflardan biri padişahın takımı, zaten iteleniyor yıllardır şimdi Avrupa yolu açılmışken zarar görsün istemezler. Kasımpaşa'ya ceza bile gelmeyecek, gösterişten vermeleri gerekirse de 1 maç falan ancak belki.

Hakemlik geçmişi bile olmayan orta sınıf bir futbolcunun yandaşlık ile MHK'nın başında olduğu bir futbol dünyasından adalet beklemek zaten hatalı bir yaklaşım olur. Adam çıkıp yarım saatte hakem kural hatası yapmadı, arkasındayız diyor. TFF'nin sitesinden kural kitabını açıp, print aldıktan sonra suratına vurup, daha sonra kıvırıp bir yerlerine sokmak gerekiyor. Ama yedirmeyeceklerinden dolayı adamlarını başımız büyük derde girer...

ek olarak almeida ve motta'ya 3'er maç ceza bekliyorum ben. Belki adam ben beşiktaşlıyım dediği için bizim maçlar gene seyircisiz oynatılır. Bunları bekler duruma geldik artık. Şu ana kadar sakin sakin izliyordum maçları. Beklentin olmayınca yenmişsin yenilmişsin pek önemli değil de bir maçta bu kadarını kimse kaldıramaz. Hani ilk defa fbli ve gsli insanların aklı başında olan ve çoğunluğu da arka çıkmaya başladı.

Bunu şu yüzden diyorum. derbide sahaya girenler olunca gsli insanların çoğu oynanan oyunun farkında değilmiş gibi çarşıya sövüyordu bilip bilmeden. Bunları gezi'de gazladınız böyle oldu diye. Olayın çarşı ile alakası olmamasına rağmen...

Daha devamı gelir bunun. Fikret Orman'ın da işi zor. Şu temel bir atılsa da kurtulsak artık
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...