arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Oğuzhan neyiyle Fernandes'in yerini dolduruyor bırakınız. Daha dün annesinin kollarında top sektiren Muhammed'in takımı sırtlacağına senelerce ümitsizce inanan taraftar stereotypeından olmayın. Ayrıca bu oldu diyelim, onun yedeği kim olacak Veli mi Atiba mı? Ronaldinho gelse o kaç sene oynayacak ki? İmza parasını bilmem ama Fener çok net 3m verir Fernandes'e. Hemen iki tane kolpa habere adam satılmış. Basının 90%'ının takımı yıpratmak için çalıştığı ortamda "uber dogru kaynak bizim biraderin eniştesi"ni kolpa basınla alıntılamak falan of of. Önce anlaşamasınlar, sonra konuşulacak şeyler bunlar. Tanrı parçacığı gibi mesajlar yazmayın pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Fenere gidince seneye burada ağlamayın o zaman. Adam çekip yurt dışına gitse neysede rakibimize giderse can sıkar. Sanki çok yıldız diyebileceğiniz adam varda, olanıda yollama peşindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Oğuzhan Fernandes'ten iyi olabilecek kapasiteye sahip, dribbling yeteneği hariç şuan bile geride olduğu pek bir özelliği yok. Hatta iyi yetiştirilirse ülkenin gördüğü en iyi orta sahalardan olabilir. Adam TR'de hep hayali kurulan ama hiç sahip olunamayan orta saha modelinin tamamiyle amatör hali, işlenmesi şart tabii bu haliyle sıkıntılı olduğu yönler var halen ama güvenmek gerek. Oğuzhan olmaz, o olmaz bu olmaz diye diye Fernandes gibi adamlara 3-4 milyon euro bayılırsan sürekli sonra alttan niye kimse gelmiyor diye de soruşturmak zorunda kalıyorsun. Fernandes her şekilde yeri doldurulacak adam, o kadar abartmayın adamı. Tamam bende seviyorum, bende yeteneğine vs. hayranım da fan boylukta bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fenerin zaten bi fernandesi eksik, sakın gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Fernandes gitsin peki kim gelsin ? Sanki her aldığımız yabancıdan süper verim alıyoruzda , iyi olanıda gönderelim ne olacak diye bakıyoruz. Fiyat olarak birine en yüksek ücret vereceksen bu takımda o fernandesdir zaten. Millette fikret orman mantığı yerleşmiş onu bunu yollayalım ucuza takım kurup aynı şeyleri yapalım maksat rekabet olsun ama başarı hayal olsun önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 darkrider ne içtiyse ondan istiyorum. oğuzhan'ın fernades'den üstün bir tane özelliği yok. sadece forvet arkası oynamaya daha uygun bir futbolcu. oğuzhan TR'de hayali kurulan 10 numara aynen. sen de çok sağlam hayal kuruyorsun fernandes'in yeri doldurulabilir, oğuzhan ondan iyi olacak falan diye. ayrıca öyle 10 numaranın carry oynadığı futbol 10 sene geride kaldı. fernandes 2.5 değil 3 alsın çok mu? kimse 4m euro imza parası verilsin demiyor zaten. darksun çok doğru demiş. senin mantığınla seneye fener'e gider ve çok net ağlatır. meğer beşiktaş taraftarının muhammed messi olacak mantığı bulaşıcı hastalık olmuş... ŞAKA GİBİ bir mesaj atmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Bence fernandes'in gitmesi yetmez, oğuzhan da gitsin net. Veli ve Necip neyimize yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 fernandes ön liberodur.yanında ofansif orta saha olunca ona destek görevinde ve ileriye servis yönünde çok iyi oynar.ama kendisi gibi veli ve necip gibi 2 vasat ön liberoyla oynarsa hüsran olur. sonuç ortada zaten.beşiktaş Oğuzhan sakatlandığından beri 4 maçtır fernandes dahil 3 ön liberoyla oynuyor.amatör takımı zor yenersin.işte 1 galibiyet atılan 2 gol 4 maçta.büyük skandal. niye bilmiyorum vahiy falan mı geldi fernandes'in alex rolüne soyunmasını bekliyor hocalar ve taraftarlar.herşeyden önce fernandese yazık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Fernandes bugüne kadar TR'de hiç ön libero oynamadı, hep hücuma dönük oynadı. Bilic Tromso maçının 20 dakikasında ön libero oyna Oğuzhan ileriye çıksın dedi, herif yüzünden en az 10 atak yedik. Yine Oğuzhan geriye dönük oynadı. Fernandes'in ne özelliği var ciddi onu söyleyin? Dribbling'i inanılmaz iyi, harika ötesi bir pasör ve oyun görüşü çok gelişmiş. Bunun dışında fiziksel olarak çok büyük dezavantajları varken TR'de çalışarak lige göre üst seviyeye geldi. Başka ne abi söyleyin? Diyin ki bu adamda şu özellik var. Bitirici mi? Değil. Mükemmel bir pasör olmasına rağmen defalarca topu bencilliğiyle öldürmüyor mu? Öldürüyor. İnanılmaz iyi presleri var mı? Yok. Yanında çok koşan adamlar varsa her maçı gündelik sağlık koşusu seviyesinde götürüyor mu? Götürüyor. Takıma kattıklarını yadırgamıyorum, hatta yanında doğru adamlar olduğu sürece çok büyük katkı verdiğine kesinlikle katılıyorum ama çıkıpta 10 verip, 10 harcayan adamda kesinlikle vazgeçilmez olamaz. Seviyoruz, saygı duyuyoruz ayrı. Takımda kalırsa NİYE KALDI, LANET OLSUN falan diye isyan etmem aksine çok sevinirim. Ama şu "FERNANDES VAZGEÇİLMEZ, GİDERSE BJK BATAR" kafasından çıkmamız gerek asıl. Ha Oğuzhan dedim. Oğuzhan'ın mental eğitimi en az Fernandes kadar kaliteli ve dünyanın en iyi altyapı sistemlerinde eğitim görmüş bir adam, o yönünü zaten kimse yadırgamıyor. Harika bir pasör, sadece tecrübesizliği ve idmansızlığından kaynaklı topları biraz sert yolluyor, sert paslar atıyor ama çalışarak şekillendirebilir. Kanatlara oyunu yönlendirmesi, topsuz alanda hem hücum kaçışları hemde savunma presleri, kısacası oyunu harika ve her şeyden önce top ayağına geldiğinde en az Fernandes kadar seri kanlı. Fernandes kadar iyi mi? Değil. Ama olmaması için sebep yok. Fernandes'e Türkiye'de biçilen rol ile karşılaştırıldığında Oğuzhan o role çok daha yakışıyor ve fazlasıyla hak ediyor. Fernandes giderse gitsin. Kalmak istemiyor adam apaçık belli, daha iyi teklif bulamazsa kalacak. En kötü Fener teklif edecek 3 milyonu gidecek. Bu adamın arkasından ben niye göz yaşı dökeyim? Fernandes çok yetenekli tamam ama onun işini görecek 2-3 adam rahat buluruz. 32 yaşındaki Theo Jansenn mesela geçen yıl almaya çalıştık olmadı, Vitesse'yi seçti. O adam mesela Fernandes'ten de Oğuzhan'da çok katkı verirdi bu takıma, adamın Vitesse ile yaptıkları bile fazlasıyla ortada ki bu sezon yine üst düzey form yaşıyor. Adam hem dikine hem paralel oynuyor. Harika savunmacı, oyunu okuyor ve şekillendiriyor. Tam bir oyun kurucu orta saha, topsuz alan oyununda çok başarılı ve zor maçlarda LİDERLİĞİ eline alıp takımını yönetiyor. Kaç maçını izledim herif tam bir lider her şeyden önce... BJK'de bunun eksiği de var. Lider olabilecek adam yok, Fernandes zaten tamamen kaçak. Anadolu takımlarına karşı hareket çekip, klas asistler yapmak güzel ama en klişe bölümden girip "BÜYÜK MAÇLARDA NE YAPTI" lafına katılmak gerekiyor artık. Melo harcadı, Meireless harcadı. Yanında adam yok dendi her seferinde, 3-4 milyon senelik bağladığın adam harcanmaya rağmen fark yaratacak adam olmalı, böyle istikrarsız adam olmamalı. Fernandes kalacaksa kulübün şartlarına ayak uydurup onun performansını arttıracak adamlar alınmalı. Kalmayacaksa da yerine adam bulacaksın bu kadar basit. ben kalacağına inanmıyorum. O yüzden satılsın bonservis alalım en azından diyorum. Revizyon içerisindeyken bu tip paralara ihtiyacı var kulübün. Devre arası Fernandes'i en az 7-8'e satsan al sana bir Sefa Yılmaz, Uğur Demirok transferi... Vazgeçilmez değil bu adam o kadar büyütmeyin gözünüzde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ferdi reyis itin götüne sokulmaya başlanmış beşiktaşlılar tarafından taraftar kıvama geliyor. sırada biliç var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Hayır mesela Tatar'da demişti çok iyi hatırlıyorum. Şu Bursa maçındaki inanılmaz çalımı vs. cidden göze çok hoş geliyor, harika bir hareket ve gaza getiriyor ama profesyonel bir orta saha orada o hareketi çekmez. Bu bile aslında bir zaaftır, orada pas atabileceği 3 arkadaşı var rahatlıkla, oyundan 2 adam düşürmüşken takımı atağa çıkartabilir ama yapmıyor. İlerliyor tamam iyi hoş, faulle durduruluyor. Fernandes orada kimseye bakmadan çalıma giriyor diye takım resmen hücuma kalkmıyor nasılsa kaybedecek vs. diye geriye kitleniyor. Aç izle, topu versa karşı atak ile rakibi şansın var ama yok, vermiyor. Atiba, Gökhan, yanlış hatırlamıyorsam Oğuzhan boştu o pozisyonda pas bekliyordu. Soldan Olcay bindiriyordu ama doluydu sanırım. Yine Tatar demişti işte bu tip pozisyonlarda sakatlansa ne olacak. Çok oluyor çünkü benzerleri tonla var. Geçen yıl Fener maçında son saniyelerde Niang'ın oyununu hatırlayın. Tek top beklemeden ileri atıyor ve savunma hazırlıksız yakalanıyor, pozisyon Olcay'a sadece dokun diyor. Fernandes olsa orada çekip topu bakar, öyle önüne atmaya kasar %80 oranla... Fark bu işte. Yetenek, istatistik, takıma kattıkları vs. farklı bunlar farklı. Adamın takıma kattıklarının yanında bunları da görmek gerek. Benim gözümde vazgeçilmez değil, hep onu demeye çalışıyorum. Kalırsa ne güzel, inşallah kalır. Ama böyle kezbanlık yapıp gidecekse de zerre umurumda değil. Oğuzhan'a Kerim'e yatırım yapılsın onu görmek beni daha çok mutlu eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 DarKRideR said: Olcay'a sadece dokun diyor. sadece sürtünse olmazmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Red said: ferdi reyis itin götüne sokulmaya başlanmış beşiktaşlılar tarafından taraftar kıvama geliyor. sırada biliç var sdfs ben valla yaz başından beri aynı şeyleri diyorum, herkes it gibi savunurken bu adamı geçen yılın büyük döneminde de zaaflarından bahsediyordum. Şu bahsettiğim şeyler hakkında da çoğu insanın aksi bir şey diyeceğini hiç sanmıyorum. Tekrar diyorum, inşallah kalır. Büyük oyuncu, büyük yetenek ama kezbanlık yapıp böyle davrandığı sürece umrumda değil, Fener'e GS'e bile gitse zerre umrumda değil. Kalırsa zaten mutlaka yanına orta saha alınacak, rahatlatılacak. Kalmazsa da yerini dolduracak adamı çok rahat buluruz. Herkes bulur. Aslında Sneijder lazım bize, verin Sneijder'i alın Fernandes'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 olur da fernandes fenere gidip cristiandan kurtulursa fener iste ozaman sevimsiz seyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Her şeye rağmen halen de Ferdi reyizdir gözümde Fernandes, orası da doğruya doğru asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 DarKRideR said: Dribbling'i inanılmaz iyi, harika ötesi bir pasör ve oyun görüşü çok gelişmiş. E daha ne olsun ? DarKRideR said: Yanında çok koşan adamlar varsa her maçı gündelik sağlık koşusu seviyesinde götürüyor mu? Götürüyor. Şu da yanlış, maç sonrası Lig Tv yi izlersen maçın en çok koşanlarından birisi takımdaki, hatta örnek olsun diye koyuyorum. http://www.bjkgazetesi.com/upload/dosya/2027.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 http://www.ligtv.com.tr/haber/kim-ne-kadar-kostu-4 al bu da son maçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ben koşmuyor demedim ki, sağlık koşusu deyimim orada koşusu pozitif etki yaratmıyor, aktif koşu değil anlamında dedim. Kamera ne zaman dönse hep koşuyor ama sadece koşuyor. Gerçi topsuz alan da yine en doğru yerlerde duruyor, özellikle maça gidenler onu rahat görebilir ama düz işte. Birde o Bursa maçıydı, Bursa maçı Fernandes'in geldiğinden beri toplasan 10'u geçmeyen efsanevi maç performanslarından biriydi. Tasvip etmediğim hamleler olsa da üstte örnek verdiğim gibi adam o maçta iyiydi şimdi allahı var. Bu kadar koşmasa da takdir alırdı. Keşke hep öyle olsa, takımın lideri olsa daimi ki her türlü eksisine rağmen laf söyleyemesek. Alex'le karşılaştırmak yersiz ama o da böyleydi. Her türlü eksisine rağmen artıları o kadar iyiydi ki görmezden gelebiliyordun. Liderdi çünkü, sırtlıyordu. Fernandes'in sempatikliği ve üstün yeteneği dışında ciddi bir avantajı ne abiler modern orta sahalarda kıyaslayınca onu söyleyin, onu... edit: Ha pozitif koşu nedir. Hep denir ya işte kalecilere bakın diye Tolga mesela üstteki istatistiklere göre 4.5km koşmuş. Kalecinin neredeyse 5 koştuğu yerde takımdaki herkes neredeyse en az 10km koşmuş. Bunların ne kadarı pozitif, yararlı koşudur işte onu hesaplamak mümkün değil. Koşma mesafeleri sadece kat edilen mesafeyi gösterir, koşmayı değil. Bursa maçında harbi normalin üstündeydi Fernandes ama sadece onun için demiyorum, genel olarak bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bi sneijder değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 bence de değil asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 adam için koşuyor, çok iyi dribbling yapıyor, çok iyi pasör, üstün yetenek falan diyorsun, hayır daha ne istiyorsun acaba onu çok merak ediyorum ? :D bu adamın bir ufak tık üstü olsa zaten beşiktaşta oynamazdı gidip bi de oğuzhanla karşılaştırmışsın :D top çalma konusunda fernandes daha iyi, sanırım en çok faul yapılan oyuncu, assist konusunda adamın 0.67 ortamalası var, maç başına bakacak olursan şu an tr deki en iyisi, dandik forvetiniz olmasa herif komple akacak, cidden daha ne istiosun ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 koşuyor dışında hepsini söyledim evet, iyi özellikleri ile kötü özellikleri dengeli diyorum kaç posttur abi ciddiyim wot döşüyorum diye hiç okumuyorsunuz alınıyorum ak ... Ben Fernandes'in aldığı para haram olsun, hiçbir bok yapmıyor yatıyor vs. demiyorum. Katkısı çok büyük ama bu katkıları yüzünden adamın en az o kadar büyük eksilerini de görmüyorsunuz diyorum. Ben hep diyorum, Fernandes'in yanına pas yapabileceği, yönlendirebileceği adamlar olduğu zaman adamın performansı da ikiye katlanıyor. Oğuzhan ile oynayan Fernandes, onsuz Fernandes buna harika bir örnek. Benim derdim Fernandes'in vazgeçilmez, altın yumurtlayan tavuk vs. gibi ilgi görmesi. Öyle bir adam değil. BJK'nin eline gelmiş geçmiş en büyük şanslardan biri, doğru kullanıldığında katkısı da büyük oluyor. Bunu yadırgayan kusura bakmasın ama maldır. Ama işte vazgeçilmez değil, sadece onu demeye çalışıyorum. Gitti mi? Gitsin. Gitmek mi istiyor, bence satılsın bonservis parası alınsın. Fernandes'in artılarına sahip olmayan ama eksilerine de sahip olmayan adamlar bulunur diyorum. Bilic'in istediği sistem takımı olmaksa yerine adam zaten bulunur. Ha onun gibi yetenekli olmasın, yeter ki sistem içinde sırıtmasın. Atiba çok mu yetenekli? Değil ama tam bir sistem adamı, ortalama yeteneğine üstün mental eğitimini katınca herif tam aranılan adam oldu BJK'de, benzer adamlar ile Fernandes'in yerini doldurursunuz diyorum. Olay tamamen yapılanma da bitiyor. Yapılanmaya güvenmek gerekiyor bu tip durumlarda. Quaresma içinde zamanında böyle laf kabul edilmedi, çok sevildi. Şimdi Fernandes ile Quaresma bir değil deniyor ama o döneme döndüğünüzde tamamen aynı süreçten geçtiğimizi göreceksiniz. Quaresma doğru sistemde oynamıyor, hoca oynatamıyor harcandı gitti dendi. Şimdi esamesi okunmuyor. Duygusal bakıyoruz, bakmayın. Hani her şeyi geçtim tek soru soruyorum. Fernandes bonservissiz mi gitse daha çok koyar bonservisiyle mi gitse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yanına adam gelirse daha iyi oluyor diyorsan bunda fernandesin suçu ne ? yanındaki yetolarda sıkıntı, fernandes vazgeçilmez mi bilemem, alex ten bile vazgeçildi, tüm wot lar bunun içinse bişi diyemem ama satılırsa hata olmaz diyorsan onu tartışırım senle baya, çok yanlışsın çünkü bence :) atiba çok yetenekli diil demişsin de eskiden de çok izlemişliğim var adamı, baya yetenekli o adam ya, hatalısın orda da :P bu arada ben ne duygusal bakcam yahu fenerbahçeliyim ben :D satılsa daha iyi bence belki biz alırız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Satılırsa hata olmaz nasıl diyorum, bu adam gitmeyi kafaya taktıysa satılsın en azından 3-5 kuruş para alınsın diyorum. Gidecekse zaten gidecek, Beşiktaş'ta satıp bonservis alabileceğin adam sayısı çok az ve aralarındaki en iyisi Fernandes. Gitmeyi kafaya koyduysa biz satalım en azından para kazanalım diyorum. Ha gelsin devre arası imzalasın kulübün verdiği o sözleşmeyi de göt etsin beni, ÖÖ ve Bilic zaten ondan verim almanın yolunu benden de buradaki herkesten de fazlasıyla iyi biliyordur. Ona göre hamleler yaparlar ve bahsettiğim tüm eksilerine rağmen Fernandes'e laf söylemeyi çok güç hale getirebilirler. İnşallah yaparlar, kim bunu istemez. Kötülediğim yönlerine rağmen ben çok seviyorum Fernandes'i ki ondan zaten aralarda da bahsettim. Ama işte olay vazgeçilmez olup olmamasında bitiyor. Biz Messi bulmuşuz gibi sahipleniyoruz onu, bundan vazgeçmemiz gerek. Yeri gelince kimse kulüpten büyük değildir diyip yeri gelince "onu satanı bizde satarız" diyorsan sen kulübe değil, isimlere önem veriyorsun demektir. Realist bakınca da ben Fernandes'in kalacağını düşünmüyorum. Derdim de o işte tamamen, gidecek adamdan kâr sağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Atiba'yı eskiden ben hiç izlemedim, ayrı yazayım dedim de :D yani BJK'de de öyle üstün yeteneğinden ziyade hep mental üstünlüğüyle göze battığından bana öyle geldi. Çok efor sarfedip her zaman doğru yerde, doğru yerlere topu yönlendiriyor vs. Geçmişini cidden hiç bilmiyorum gibi bir şey, Fernandes kadar yeteneklidir belki bilemiyorum. Sadece ismen biliyordum bize gelene kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar