DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Amacım hem patidaşlara eşit koşullarda oyun dağıtabilmek hem de Şanslı Pati steam grubumuzu aktif konuma getirmek. Yapmanız gereken ilk şey Şanslı Pati grubuna katılmak sonrasında ise gerek benim gerek başka patilerin giveawaylerini takip etmek. Elimde sanırım 100e yakın key oldu toplu bundle alımlarından dolayı bunları dağıtmak istiyorum bu sebeple ayrı bir başlıkta toplamak istedim. Gruba üye olduğunuzda zaten duyuru olarak steam üzerinden de giveawayler bildirilmektedir. Herkese bol şans.Mark of the Ninja sahibini buldu. Sıra Bastion da. $ansli Pati steam grubundan giveawaylerimi takip etmeye devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 olm bastionum yok hala benim olsun bu girmeyin len. bu arada giveaway başlığı vardı bizim ama o noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Altta kaldı canı çıktı. Benimde yok Bastion'um!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Valla patide arama yaptim giveaaway basligi bulamadim. Sonuclar Item giveaway var ama oyun olanini bulamadim. http://forum.paticik.com/read.php?35,6696585,page=21 bu var ama ben sadece Sansli pati grubunu hedef aldigim icin ayri baslik acmistim. Istenirse onu kullanmaya devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 topic şu: http://forum.paticik.com/read.php?35,6696585 zaten şanslı patilerde buradan paylaşılıyordu. beni ırgalamaz tabii yönetimsel insanlar ne istiyorsa oradan devam edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Orada sankı genel gıveawaylerde var gıbıme geldı 200entrıes olanlar vardı o yüzden şey ettim neyse o başlığa da taşıdım aynısını gerek görülür ise bu başlık kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar