emircanz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Öncelikle merhaba , arkadaşlar ben sabahları kalktığımda ağızım ve dudaklarım kupkuru oluyor su içiyorum geçmiyor.Nedir yaw bu ?? Şeker fln olmuş olabilir miyim ? of çok tırstım şimdi[signature][hline]Durma! Yap hadi... Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 diş fircala yatmadan once :P[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 agzınla kuş tutsan umrumda degil. bu aksam hüzünleri evde bıraktım kör kütük sarhoş oldum elimde degilseni kucakladıgım yerde bıraktım. agzınla kuş tutsan umrumda degil[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Aralık 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Yatmadan önce alkol içmişsen bu seni susatabilir?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 hay allak [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Aralık 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Eternal, 13 Aralık 2004 19:36 tarihinde demiş ki: agzınla kuş tutsan umrumda degil. bu aksam hüzünleri evde bıraktım kör kütük sarhoş oldum elimde degilseni kucakladıgım yerde bıraktım. agzınla kuş tutsan umrumda degil efendim?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Sigara içmiyorum pek stresimde yok ancak çok fazla fast food yiyorum.Dengesiz beslenme buna neden olabilir mi ?Yaklaşık 1 aydır var böyle bir şey[signature][hline]Durma! Yap hadi... Öhöm bakınız [Bu mesaj emircanz tarafından 13 Aralık 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Eternal, 13 Aralık 2004 19:36 tarihinde demiş ki: agzınla kuş tutsan umrumda degil. bu aksam hüzünleri evde bıraktım kör kütük sarhoş oldum elimde degilseni kucakladıgım yerde bıraktım. agzınla kuş tutsan umrumda degil LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Çalkala fln agzını beklı bı seyler olabılır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 e rüyanda hararetli hararetli bişiler yapıyosan tabi kurursun[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Eğer yatmadan önce çok yemek yersen olur böyle.Bende de çok oluyor ağız kuruluğu.Odamda her zaman 1.5 litrelik su şişesi vardır.Gece gündüz içerim.Şekerden ben de kuşkulandım ama testlerde bi sorun çıkmadı.Sen de bir şekerine baktır derim.Alkol ve sigara,uyuşturucu da ağız kuruluğu yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 az ayran ic dana :)[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Önce su,ayran gibi şeyler iç Yatmadan dişlerini fırçala [3 gün ] Hala gecmesse doktora git.[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yatmadan dislerini fircalasin sonra agiz kurulugunun gecme imkani kalmasin.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Saolun arkadaşlar dediklerinizi yapıcam[signature][hline]Durma! Yap hadi... Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 imzandaki gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ağız kurumasının sebebi; burnundan nefes alamaman da olabilir: ağzından almaya çalışırsın hem ağzın kurur, hem börtü bözek girer, hemde hasta olabilirsin[signature][hline]Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/web/paticik.com/inc/main.inc.php on line 91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 şeker testi, içkiyi azalt, karaciğer testi direk check up yada ;)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ağzın açık uyuyosan olur (ciddiyim)[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 dislerini fircala yatmadan o agiz kurulugu yapar baya[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 önce odanı nemlendir. sonra ağzın dilin nemlenir.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 aynısı bende de vardı su içiyorum geçmiyor fln ama sonradan geçti nedenini bende çözemedim[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kurbaa kermitin de dediği gibi sırt üstü yatıyorsan muhtemelen ağzın açık kalır. ya da burnundan rahat nefes alamıyorsundur, bu da burunda et olduğunun göstergesi olabilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bana her sabah olur kı ben hıc kahvaltı etmem onemlı deıldır su iç bi bardak yeter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bu sabah denedim su içinçe geçmiyor ancak yemek fln yiynce geçiyor[signature][hline]Durma! Yap hadi... Öhöm bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar