Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bıngıldak aklın bir türlü almıyor ben noyanı patiden tanımıyorum. Bir arkadaşımın doğum gününe gitmek neden yancılık? Nasıl bir işsizsin çözmüş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ben sana patiden mi tanıyorsun dedim? doğum gününe gitmek yancılık mı dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ben sana patiden mi tanıyorsun dedim, adam olamazsın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 foruma ignore buttonu lazım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sequoya said: Catze said: diyemiyor ki yanlış biliyorsun bilader, verim yok başdağ, ya da başdağ yok verim, hep bi hakaretle başka tarafa çekiyor konuyu sdfsdf Birisi babamın soyimi ne yazıkki kendisini tanımadığım için 18 yaşına kadar kullanmak zorunda kaldım. Daha sonra universiteye kayıt yaptırdım diye 4 sene değiştiremedim. Universite bitincede aile soyismime geri döndüm. Bu açıklamayı niye yaptım bende anlamadım bide. Sanane olm. Hastamısın:) paticikte sağlıklı adam mı vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sequoya said: Catze said: diyemiyor ki yanlış biliyorsun bilader, verim yok başdağ, ya da başdağ yok verim, hep bi hakaretle başka tarafa çekiyor konuyu sdfsdf Birisi babamın soyimi ne yazıkki kendisini tanımadığım için 18 yaşına kadar kullanmak zorunda kaldım. Daha sonra universiteye kayıt yaptırdım diye 4 sene değiştiremedim. Universite bitincede aile soyismime geri döndüm. Bu açıklamayı niye yaptım bende anlamadım bide. Sanane olm. Hastamısın:) abi rica ediyorum ikinizden yeter artık bak sequo ne güzel diyor nefret yok diye, catze sende sataşma abi adama güzel güzel oynayalım hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bingildak said: ben sana patiden mi tanıyorsun dedim? doğum gününe gitmek yancılık mı dedim? Kenarda bekleyip yiyip için hesap ödemeyecekse yancılıktır:) Haha ramazanda yanık oynadığımız günler geldi aklıma. Belirli bir süre sonra yancıları kovardık masadan yeter a.k diye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Glatheros said: foruma ignore buttonu lazım cidden. sevgili arkadaşının lafını paylaşayım o zaman "rahatsız oluyorsan bu başlığa girmezsin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bingildak said: Glatheros said: foruma ignore buttonu lazım cidden. sevgili arkadaşının lafını paylaşayım o zaman "rahatsız oluyorsan bu başlığa girmezsin" asdjhakjhd http://www.arenabodrum.com/wp-content/uploads/2013/04/dart.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bingildak said: Sequoya said: Catze said: diyemiyor ki yanlış biliyorsun bilader, verim yok başdağ, ya da başdağ yok verim, hep bi hakaretle başka tarafa çekiyor konuyu sdfsdf Birisi babamın soyimi ne yazıkki kendisini tanımadığım için 18 yaşına kadar kullanmak zorunda kaldım. Daha sonra universiteye kayıt yaptırdım diye 4 sene değiştiremedim. Universite bitincede aile soyismime geri döndüm. Bu açıklamayı niye yaptım bende anlamadım bide. Sanane olm. Hastamısın:) abi rica ediyorum ikinizden yeter artık bak sequo ne güzel diyor nefret yok diye, catze sende sataşma abi adama güzel güzel oynayalım hep beraber. ettiği hakaretleri napcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi o hakaret etti, sen hakaret ettin ödeştiniz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ben nerde hakaret ettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 işte sen o kadar yüce bir insansın ki hareket etmediğin halde hakaret eden adamı affediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 özele geçelim bura kasıo sfsd yok değilim öyle bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bıngıldak, 3. madalyayı baya arzuluyorsun anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ne özele geçicem lan 2 tane kıllı mıllı adamla biri steroid kullanıyor hemde ne haliniz varsa görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Glatheros said: bıngıldak, 3. madalyayı baya arzuluyorsun anlaşılan. Bu arada sende 2. madalyayı çekecen hadi iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 5k'da ya 2. madalya, daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Glatheros said: bıngıldak, 3. madalyayı baya arzuluyorsun anlaşılan. napıcam 3. madalyayı 2 tane verdilerde ne oldu? senin gibi atar mı yaptık millete "ben şu tarihte kayıtlıyım sen şu tarihte kayıtlısın, ezik" diye? herkesi kendi seviyene çekme gardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 valla sorma sequo 12 yıldır o anı bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 asfasdad olm kim kime saydırıyor belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 imamizer said: asfasdad olm kim kime saydırıyor belli değil. ateşi verdim alttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 imamizer said: asfasdad olm kim kime saydırıyor belli değil. Çok karışık bir ortam herkes birbirine sardı ashdusahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bebe misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar