Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyan's very own level up party!

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

Catze said:

bir sürü tanıdığım adam var davetli listesinde, çok çok yakın arkadaşlarım bile var, noyan davet etmiş seni dediğim noyan kim lan dio ? sdfsdfsf random adam davet edebilio musun ki bu şeye ?

Olm noyanın gerçek adı Mehmetmiş yoksa Noyan Sama diye isimmi olur lan. Mehmet de tanırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

Catze said:

bir sürü tanıdığım adam var davetli listesinde, çok çok yakın arkadaşlarım bile var, noyan davet etmiş seni dediğim noyan kim lan dio ? sdfsdfsf random adam davet edebilio musun ki bu şeye ?

Olm noyanın gerçek adı Mehmetmiş yoksa Noyan Sama diye isimmi olur lan. Mehmet de tanırlar.

Mehmet Osman Türker
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

Catze said:

hee bu da senin gibi, senin de ne olduğun belli diil ya başdağ mi verim mi
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Sequoya said:

Catze said:

hee bu da senin gibi, senin de ne olduğun belli diil ya başdağ mi verim mi

Olm senin adam olduğun belli değil onu napacaz :P
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

diyemiyor ki yanlış biliyorsun bilader, verim yok başdağ, ya da başdağ yok verim, hep bi hakaretle başka tarafa çekiyor konuyu sdfsdf

Birisi babamın soyimi ne yazıkki kendisini tanımadığım için 18 yaşına kadar kullanmak zorunda kaldım.

Daha sonra universiteye kayıt yaptırdım diye 4 sene değiştiremedim.

Universite bitincede aile soyismime geri döndüm.

Bu açıklamayı niye yaptım bende anlamadım bide. Sanane olm. Hastamısın:)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...