Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 garbıca gitmeden bi post sıçayım şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 http://d1210.hizliresim.com/12/3/dmg5f.gif bizim kıraathaneden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Olm adam parti yapmış gidin işte sonra çok yalnızım diye Q_Q yapiyorsunuz. Gidin sosyalleşin hadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bir sürü tanıdığım adam var davetli listesinde, çok çok yakın arkadaşlarım bile var, noyan davet etmiş seni dediğim noyan kim lan dio ? sdfsdfsf random adam davet edebilio musun ki bu şeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Biz sosyalleşmek istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Catze said: bir sürü tanıdığım adam var davetli listesinde, çok çok yakın arkadaşlarım bile var, noyan davet etmiş seni dediğim noyan kim lan dio ? sdfsdfsf random adam davet edebilio musun ki bu şeye ? Olm noyanın gerçek adı Mehmetmiş yoksa Noyan Sama diye isimmi olur lan. Mehmet de tanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Noyanın yanındaki hatunlar süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sequoya said: Catze said: bir sürü tanıdığım adam var davetli listesinde, çok çok yakın arkadaşlarım bile var, noyan davet etmiş seni dediğim noyan kim lan dio ? sdfsdfsf random adam davet edebilio musun ki bu şeye ? Olm noyanın gerçek adı Mehmetmiş yoksa Noyan Sama diye isimmi olur lan. Mehmet de tanırlar. Mehmet Osman Türker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sequoya said: Catze said: bir sürü tanıdığım adam var davetli listesinde, çok çok yakın arkadaşlarım bile var, noyan davet etmiş seni dediğim noyan kim lan dio ? sdfsdfsf random adam davet edebilio musun ki bu şeye ? Olm noyanın gerçek adı Mehmetmiş yoksa Noyan Sama diye isimmi olur lan. Mehmet de tanırlar. hee bu da senin gibi, senin de ne olduğun belli diil ya başdağ mi verim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Giderseniz sonunuz şöyle olur. http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images02/71/a6fa87ae1b02480c808a40099736b470/l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Catze said: Sequoya said: Catze said: bir sürü tanıdığım adam var davetli listesinde, çok çok yakın arkadaşlarım bile var, noyan davet etmiş seni dediğim noyan kim lan dio ? sdfsdfsf random adam davet edebilio musun ki bu şeye ? Olm noyanın gerçek adı Mehmetmiş yoksa Noyan Sama diye isimmi olur lan. Mehmet de tanırlar. hee bu da senin gibi, senin de ne olduğun belli diil ya başdağ mi verim mi Olm senin adam olduğun belli değil onu napacaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 daha yeni banlandıydı lan bu ne güzel, noolmuş birinin bedenini ele geçirip yancımı yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 catze, sequo abi sizi bir araya getircem başka türlü çözülmeyecek bu nefret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bingildak said: catze, sequo abi sizi bir araya getircem başka türlü çözülmeyecek bu nefret Gelmezki olm benle bir araya nerde o güzel günler. Haterlik güzel bişey kalsın böyle iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bırak ya sahtekar heriflerle işim olmaz benim, hakarete başladı bile karakteri bozuk herifin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 yanyana gelseniz zaten sevişiceksiniz diye korkuyorum o denli bir nefret yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 diyemiyor ki yanlış biliyorsun bilader, verim yok başdağ, ya da başdağ yok verim, hep bi hakaretle başka tarafa çekiyor konuyu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bingildak said: yanyana gelseniz zaten sevişiceksiniz diye korkuyorum o denli bir nefret yani. Bende nefret yok kimseye karşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 olm hakkaten gözlem yeteneği iyi olan bi pati gitsin lan. merak ediyorum ben vallahi. foto falan çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ben gidicem işte koyarım foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 imamizer said: olm hakkaten gözlem yeteneği iyi olan bi pati gitsin lan. merak ediyorum ben vallahi. foto falan çeksin. izmirdeyse gitmeyin, benden söylemesi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi yancılar var işte onlar çeker paylaşır hahah ne güzel denk gelmiş lan öyle off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Catze said: diyemiyor ki yanlış biliyorsun bilader, verim yok başdağ, ya da başdağ yok verim, hep bi hakaretle başka tarafa çekiyor konuyu sdfsdf Birisi babamın soyimi ne yazıkki kendisini tanımadığım için 18 yaşına kadar kullanmak zorunda kaldım. Daha sonra universiteye kayıt yaptırdım diye 4 sene değiştiremedim. Universite bitincede aile soyismime geri döndüm. Bu açıklamayı niye yaptım bende anlamadım bide. Sanane olm. Hastamısın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar