Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arsenal - Chelsea saat 18.00

tunch

Öne çıkan mesajlar

said:
Ra_d, 12 Aralık 2004 18:35 tarihinde demiş ki:
hakem düdüğü çaldımı?

çaldı geçenlerde astonvilla-arsenal maçındada olmuştu,doru gol kararı.çok kurnaz adma şu henry ya .[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin.
Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected]
[b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi..

(-kobe- a.k.a Canonline)
Sosyal ağlarda paylaş

abi kurnazlık ne bi kaleciye sorması lazım değil mi hakemin. o sırada sakatlandıysa kaleci nolcak ne bileyim onu bırakın çim çıkmıştır kaleci onu düzeltirken fln serbest vuruş atılır ozaman olur mu öle şey. hakemin kaleciyle bir göz göze gelmesi lazım en azından sormasa bile
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ya anlamadınız,Cech barajı kurdu henry vurcaktı,hakem henry'e düdüğü gösterince Cech bi ayar daha yapmak için köşeye gitti bişiler sölerken düdük çaldı henry vurdu gol.[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin.

(-kobe- a.k.a Canonline)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk önce ayarı bitirmişti.hakemde bunu gördü sonrada salaklık yapıp tekrar bi ayar yapmak için çekildi.hakemde çaldı,onumu beklicek yarım saat.[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin.

(-kobe- a.k.a Canonline)
Sosyal ağlarda paylaş

şerefsizce gol değil. henry nin arkasından gösterdiğinde pozisyonu daha henry vurmadan gudjohnsen cech e işaret ediyor yerine geç diye. demekki orda hakem düdüğü bekle falan demedi. ayrıca doğru olanıda o. hakemin bekletmeye ne hakkı var ben anlamıyorum. bizle illa barak kurulana kadar bekle bilmemne. faul olur top durdurulur oyun başlar ceza sahası dışında olunca neden böle bi şey olur anlamıyorum. ayrıca bizim hakemlerinde artık değişmesi lazım neler faul çalıyolar kafayı yiyorum. ingiliz ligindeki mücadelenin yarısı bizim ligde olsa avrupada klüplerimi i uluslararası maçlardada ülke takımımız çok daha başarılı olur gibime geliyor.[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

macin tekrari fln yokmu sole duzgun bi saatte??[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...