Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac Pro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

MacPro tamamen pro olmus. Yarim yamalak desktop powerhouse degil yani.

Xeon, sisman L3 cache
ECC memory
FirePro
pcie ssd

bunu alip icine oyun yukleyecek adamin ensesine ipad miniyle tokat atilir. baska bisey yapilmaz

Niye yav, mac de artik daha cok oyun oynar oldum. Desktop i acmaya useniyorum artik aksamlari.

Xeon islemci uzmez oyunlarda, eskidendi o hurafeler.
Mesaj tarihi:
3k pc ile yapıcağın indd ve premier dosyalarından daha az yüklü olucaklardır.

bu arada indd dosyasınına heycabnlanmak ne zamandır basladı?
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Tüm modeller 200$ ucuzlamış süper olmuş.

Yalnız o değil de Mac Pro canavar olmuş ya, Xeon işlemci oyuncuyu bozmasın?

Edit: Bunu da ben koyayım sdf
HDMI'a dikakt

http://img.gawkerassets.com/img/1940bvzt75069png/ku-xlarge.png

Power tusu ve enerji baglantı yeri neden aynı tarafta ya.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

3k pc ile yapıcağın indd ve premier dosyalarından daha az yüklü olucaklardır.

bu arada indd dosyasınına heycabnlanmak ne zamandır basladı?

teşekkürler ben almayayım. Hem o kadar para verip hemde istediğim performansı alamamak, bir yazıcıyı çalıştırmak için 1 saat uğraşmak, backup yapıcam diye 10 saat beklemek bana göre değil
Mesaj tarihi:
Ben super uber sansliyim galiba pc konusunda. Niyeyse oyle abudik gubidik problemim hic olmuyor. Yok printer gormemis, yok driver hatasi vermis.

Gecen arkadasin macbook air inden film izleyelim dedik. 15dk boyunca ugrasip hdmi uzerinden ses alamayinca gene benim emektar laptopa bagladik.
Mesaj tarihi:
Gladmir said:

KHaRoN said:

bunu alip icine oyun yukleyecek adamin ensesine ipad miniyle tokat atilir. baska bisey yapilmaz

Niye yav, mac de artik daha cok oyun oynar oldum. Desktop i acmaya useniyorum artik aksamlari.

Xeon islemci uzmez oyunlarda, eskidendi o hurafeler.

Xeon da oyun oynanmaz , oynatamaz diye dememistim zaten, maudili hizda mainstream islemcinin (oyun icin hali hazirda ultra yeterli) 4 kati fazla donanim alip, 8 kati az is yaptirmak cok akil kari degil.
MacPro pro kullanilsin diye yapilmis yani, net.

Yoksa mac de ben de oyun oynuyorum. Hele ki ps3 dualshock 3 u hic bir ugras olmadan bluetooth dan direkt tanidigindan tadindan yenmiyor.

toggie said:

Power tusu ve enerji baglantı yeri neden aynı tarafta ya.

Cunku mac in kapatilmaya ihtiyaci olmuyor.
Mesaj tarihi:
manve said:

Ben super uber sansliyim galiba pc konusunda. Niyeyse oyle abudik gubidik problemim hic olmuyor. Yok printer gormemis, yok driver hatasi vermis.

Gecen arkadasin macbook air inden film izleyelim dedik. 15dk boyunca ugrasip hdmi uzerinden ses alamayinca gene benim emektar laptopa bagladik.

audio output > hdmi
malum wireless yada bluetooth ile home theater olabileceginden sana birakiyor
Mesaj tarihi:
FirePro D300 araniyorum hic biryer de bulamadim spec lerini.

AMD nin kendi FirePro lineup in da yok bu adam ayrica;

http://www.amd.com/US/PRODUCTS/WORKSTATION/Pages/workstation.aspx
Mesaj tarihi:
ozellikle ifag lik yapmak istemiyorum ama muadili custom bilgisayar da cok farkli bir fiyata gelmez. Benzer parcalari sunan vendor varsa usenmeyen biri konfigratorden bakinsin. Ki yine cok yaklasamayacak.
Mesaj tarihi:
yok tr ile us fiyat farkı olarak 2k modeller arasıdnada o kadar. ya çöp kutusu olması biraz kötü değil mi yada beyenio mu millet bunu ben tipi beyenmedim, mac hep beyaz olmalı
Mesaj tarihi:
arkadaslar vergi denen bisey var. 3000 dolar + verginin boyle bi donusu olmayacagini dusunmek hayalperestlik. Hangi alet boyle degil sanki ulkede?

revize Mac Pro beyaz ve gri olarak da gelir bu arada , merak etmeyin.
Mesaj tarihi:
ben beğendim ama evet buna benzeyen ikea çöp kutusu vardır mutlaka sdf.

beyaz modası geçti artık ne o öyle gelinlik gibiydi. siyah, alüminyum falan iyidir.
Mesaj tarihi:
ben mac pro yerine şunu yaptım hackintosh olarak. grafik kartı, anakart, ram, yurtdışından.

corsair C70 kasa + corsair CX750M 750W psu
gigabyte GA-Z87X-UD4H -
intel CORE I7 4770K QUAD CORE 3.50 GHZ -
gigabyte GTX770 4 GB Windforce 3X 256 bit -
samsung 128GB 840 PRO SERIES 2.5 128GB SSD -
wd Caviar Blue 1TB -
G.SKILL Ripjaws X Series 16GB ram -
-----
3000 TL civarına geldi

bide Batman Arkham Origins, Splinter Cell Blacklist ve Assassins Creed Black Flag hediyeli işte grafik kartı.
  • Yeni Oluştur...