pnoise Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 son kararim kindle paperwhite wi-fi. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 kağıt beyazı iyi. wifi olması iyi. kindle iyi. ismi iyi gibi duruyor valla kardeş ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 sadece kitap okuyacaksan evet süper bir cihaz tavsie ederim özellikle sahilde filan çok işime yaramıştı güneşte dahil iyi okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Editor said: sadece kitap okuyacaksan evet süper bir cihaz tavsie ederim özellikle sahilde filan çok işime yaramıştı güneşte dahil iyi okunuyor. cok acayip pre-order a dusmus amazon'da stocklar tukendi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bende var paperwhite, güzel cihaz. ama ayna gibi güneşe doğrultursan parlama yapabiliyor. onun dışında doğru açıyla tuttuğun sürece çok rahat okuması falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Kendi konusuna sor derim de; eger parasini verip kitap almayi dusunuyorsan Kobo daha iyi bir tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Kindle PW kesinlikle iyi bir tercih ama bence biraz daha sabredip yeni versiyonunu almaya bak. Şimdi marketlerde stok eritme telaşı var galeyana gelip sakın alma derim. Sonra PW2'ni kaparsın. Bu cihazın en sevdiğim yanı facebook'ta olsun forumlarda olsun acaip destekçileri var en ufak sorununa çözüm bulabilirsin. Ayrıca destekleyen programları da çok. Örneğin masaüstündeki bir word/pdf dosyasını anında wi-fi den cihaza gönderme gibi. Ya da chrome eklentisi olarak uzun bir yazıyı seçip "send to kindle" demek gibi. İşin özü ben aldım kullanıyorum ve çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar