HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Selam Ben söyle bir sey olabileceğini dusundum sızede danısmak istedim mesela staffta kullanmak için gm robe rengi ile altınızdakı bıneğin aynı renk olmasını istiyoruz yanı binek hangi renk olursa olsun. tıklayınca ustunuzdeki robenın rengini alsın. böyle bir sey olabılırmı??(mesela bu at kuculunca otomatık cantanıza gidebilir..)[hline][k]By Hoca Efendi icq: 113784403[/k] Arqas Staff GM Majesty www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 nasıl şöylemi atın rengi 5555 at'a tıklayıncada robe'un regide aynı mı olsun dion[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Atin mounted itemina (i_mt_horse_brown_dk gibi bisiydi mesela atin birininki) on=@equip kullanarak olabilir belki, hayvanlara binince nasil trigger isletecegim hakkinda cok bilgim yok, yazmadim hic oyle script cunku. Deneyecek durumum da yok UO yuklu degil :) Bilen biri yazar simdi. Ata binince at da uzerinizdeki robe ile ayni renk olacak, ben boyle anladim bu sorudan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 eet o triggerın altına src.findid.i_robe_gm.color gibi olcak..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 veya bir robe yazilir.robe yi giydigin zaman uzerindeki hersey renk degistirir.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 baggionun dedigi gibi yapcaksın.. equip triggerı altına src.act.color=src.findlayer(robe_layerı).color gibi..ama sadece gm lere özgü olsun istiosan, onu da check ettirmen lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Bunun tersi çok cazip olmaz mı? Mage robe hangi bineğe binerseniz o bineğin rengini alıyor... Yayayken de beyaz oluyor mesela. Bence yapılabilirse çok cici bir fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 çok saçma olur playerlara eklenirse.. ya bence cok gereksiz bi scp üstünde durulması hata :) boyasın adam zahmet olmassa kendi robe unu..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Cok istiosan bi item olsun stafflarda checker her bi saniyede bi kontrol eder olayı onu yazıyorum simdi [FUNCTION scheck] src.findid.i_checkerstaff.remove src.newitem i_checkerstaff src.act.equip [ITEMDEF i_checkerstaff] NamE=cc Id=i_memory Type=t_eq_script ON=Create Attr=attr_newbie ON=@Equip Attr=attr_decay Timer=1 ON=Timer If !(=) // Tek Sırada olcak bu if cont.findlayer.layer.horse.color= // Buda Tek Sırada timer 1 return 1 Bide Baslangicta ON=@Login gibi eklersin sole oda ON=@Login src.scheck that's all[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 incelemdim ama bunu palerlada kullanabilir plevel ine göre chec etmeyide yazarsanız olur[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Neyi checker sen check bi yolu da budur bunun[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerberos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 checker ettirsen dakikada bri kontorl edecek ve devamlı serveri yoracak bir işlem bence bunu yerine bir ethernal yaparak şu şekilde ayarlaya bilirsin (ethernalın altına yerleştir) On=@Equip IF ( = 2 ) COLOR = couns rengi ELSEIF ( = 3 ) COLOR = seer rengi ELSEIF ( = 4 ) COLOR = gm rengi ELSEIF ( = 5 ) color = develop rengi ELSEIF ( = 6 ) color = admin rengi ELSEIF ( = 7 ) color = owner rengi ELSE Robe ile bağlantılı olmasını istiyorsanda (i_robe_gm altına yerleştir) ON=@Equip IF ( = 2 ) COLOR = Coun rengi ELSEIF ( = 3 ) COLOR = seer rengi ELSEIF ( = 4 ) COLOR = gm rengi ELSEIF ( = 5 ) COLOR = Depelop rengi ELSEIF ( = 6 ) COLOR = admin rengi ELSEIF ( = 7 ) COLOR = Owner rengi ELSE ATTR=01080 RETURN 1 ENDIF bunun gibi bişey olması lazım ama playerlara istiyorsan cedayın dediği gibi bir şekilde yaparsan olur bu sadece staff özel bişey oldu yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Arkadaslar Cok Sağolun Cevaplarınızda istediğim bilgiyi buldum.. hepinize teşekkurler...[hline][k]By Hoca Efendi icq: 113784403[/k] Arqas Staff GM Majesty www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar