Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Evet efendim zaman altındır atasözünden yola çıkarak günde 2.5 saat olan UO hayatımın bir kısmını skill kasmaya ayırmamak için Advanced char aldım. Buyrun izleyin edikçi OSI GMlerini. Edikçiyle sözleştik Beklemedeyim Rahat konuşmak için özel bir yere gittik Hımmm lockpick lazım herhalde. Allahım baştan yarat beni. Bismillah Tanrının bir mucizesi Ortam yaratmak için uğraşıyorum görüldüğü gibi ama nafile En başa döndük ama artık çok farklı biriyim[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru [Bu mesaj Absolut tarafından 30 Kasım 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Vay vay , peki yukarda neden osi yazmio be abi ? =)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 SS programı sadece UO ekranını çekiyor o yüzden.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hadi hayırlısı abso :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 son ekranda hala apprentice yazıyordu saymam ben.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 heheh unutmuşuz refreshlemeyi paperı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 lol osinin editi bu degil aslında en saglam edit test centerda :) nereden almış bilmiyorum ama elemanın birinde bir katana var oeh dedirtiyor hp, stamina ve mana regeneration 100 ssi 500 blessed sc -1 fc (hayret ehe) damage inc %100 adama disarm yapmadıgın surece 1v1de yenmen imkansız resmen sınırsız armor ignore çekiyor herif tabi dismount tayfası var etrafta onların sayesinde gankle gitti bir kaç kez(biride benim :P ) ne kadar regenerationda olsa 2-3 saniyede 5-6 fs yiyince ölüyorsun :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. [Bu mesaj Popeye tarafından 01 Aralık 2004 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mortal Strike vurup tokat manyağı yapmak da bir seçenek :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 mageler baya saglam dmg veriyor setin cok saglamda olsa catır catır alıyorlar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dras Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Edik ne demek???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 editmis unsuz kaynaşması olmus edik olmus :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 peki bişi sorcam madem para verdin neden 100 değil de 85 lerde 70 lerde skiller?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 anladım... ee o zaman çok da abartılcak bişi değil 85 flm gerçi rahatlatır insanı gene de zaman kazandırır baya ama ne bilim 30 dolar da çok gibi bence sırf 2-3 skill 85 olcak diye...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ahahah ya harbi müthişsin Abso...[signature][hline]Here our soldiers stand;from all around the world... Waiting in a line to hear the battle cry... All are gathered here victory is near; The sound will fill the hall,bringing power to us all... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bunlar kesin kanıt ıfade etmez sonucta ışını baya ıyı bılen adam boyle şeyler çıkartabılır.Bir paıntle ayar çekılıp çekılmedıgını kımse kanıtlyamaz.Ama GM'ın adını verde soralım ıstersen =)))[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ama oside böyle bir sistem varsa,yaptırılabılıyorsa absolutta yapıyorsa birseyler ifade eder.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 adamların sitesinde yazıyor zaten bu olay abso'nun yaptıgı gizli bir iş degil yani http://support.uo.com/advancedcharacter.html[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 lol menopoz teyzeler hazırını sunmuş işte, bulup da bunamanın alemi yok.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Yok yok bu gerçek edik :) Bastırdım GMin birine para, bir de gece boğaza götürdüm OSI GMlerinden birini o da beni edikledi. Olayın içyüzü :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar