Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Yine bir başka saçma sorun beni bulmuş durumda. iphone'a attığım müziklerin bazıları sanatçı sekmesinde gözükmüyor, bazıları gözüküyor, ama parçalar sekmesinde hepsi gözüküyor. direk örnek veriyorum, manowar parçaları attığımda parçalar sekmesinde şarkılar görünüyor fakat sanatçı sekmesinde manowar gözükmüyor lakin maiden parçası atıyorum, hem parçalarda gözüküyor hem de sanatçıda gözüküyor. nasıl çözücem bu sorunu? iphone 4s kullanıyorum, jailbreakli değil. ayfon manowarı sanatçıdan saymıyor heheheh (esprilere fırsat vermem hoccam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 tagdeki artist ve album artist ayrımından kaynaklı olabilir mi? emin değilim akıl yürütüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Dogru tahmin gibi. Mp3 tag editor yada itunes den direk sorunlu bir kac mp3 in id tag lerini kontrol etsene, bak bakalim genre/album vs. dolu iken artist kismi da dolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 various artists'e falan düşmediğine emin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 id3v1 bilgileri dolu hepsinde ya, hatta şöyle diyim, parçalarda gözüküyor şarkı, oradan girince artist: manowar diye de yazıyor. ama artist sekmesinde yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ne salak işler ya. iphone'dan ayarlar'a ordan müzik'e giriyoruz, "sanatçıya göre grupla" diye bi seçenek var neye yarıyosa artık, o açık olunca bazı sanatçılar listede gözükmüyor, kapatınca düzeliyor. boşu boşuna bütün listeyi sildik meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sanatci tag i yoksa gistermiyo muymus ilginc. Www.turkcemuzik.biz gibi tagleri gorunce o muzikcalarlari imha edesim geliyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Esh said: Sanatci tag i yoksa gistermiyo muymus ilginc. Www.turkcemuzik.biz gibi tagleri gorunce o muzikcalarlari imha edesim geliyo artik. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar