zaidral Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 özenle kaçınılası, yalnız dolaşılmaması gereken yerler, gidince pişman olunmayacak mekanlar... mesela harbiye geceleri ürkütücü, taksimde arka sokaklar... daha başka nereleri var?[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3...
Goering Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kasımpaşa - hacı hüsrev zaten giderseniz anlatmak için büyük ihtimalle geri dönemezsiniz bir de karaköy'ün arkalarını fazla gezmeyin, yanlız hiç girmeyin.. [Bu mesaj Goering tarafından 14 Aralık 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Karaköyün arkaları. Fatih ilçesinin Çarşamba semti. Beyazıt civarı, akşam 6 ve hava karanlıksa. Üniversiteden çıkacaksanız, çıkmayın, yardım çağırın. Kasımpaşanın alt ucu. Bağdat caddesi, gece 2den sonra, ara sokaklar özellikle. Beşiktaşın ara sokakları geceleyin. Çarşının arka kısımları.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 19 sene Fatih'te oturdum, hala da okulda yurtta veya yazlıkta olmadığım zamanlar orada oturuyorum, tiksiniyorum artık... Uzak durun bence...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 fatih harbi sakat yer ya, halam orda oturuo geriliom oraya gidince ya[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 12den sonra taksim aslında 12den sonra hiç bir yer, eğer araban yoksa ve gideceğin yere arabayla ulaşmıyorsan her türlü sakat.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Jhengie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 beyazıttan aşağı inen bütün sokaklar..geçen sene yurt gedikpaşadaydı ahha geceleri konserlerden alkollü dönerken elimizdeki digicamlerdeki videoları dinlerken(bu tamamen kendi aptallığım ;) ) takip edilip zor yurda girebilmemiz..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Valla saydığım yerlerin hepsinde bir macera yaşadım, gitmeyin :) Ardethin dediği gibi, haftaiçi 11-12 gibi millet çekilince ortalıktan, dışarı çıkmak pek tekin değil, hele yalnız başına.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Ardeth, 14 Aralık 2004 00:57 tarihinde demiş ki: 12den sonra taksim aslında 12den sonra hiç bir yer, eğer araban yoksa ve gideceğin yere arabayla ulaşmıyorsan her türlü sakat. tamamen alakasız , 12den sonra taksim çok zevkli. tarlabaşı sakat. adımınızı bile atmayın , bakmayın bile. tünele felan inmeyin yani. yoksa taksim o saatte dolu böyle gündüz 1 gibi. 4-5 gibi yine dolu ama travestiler ile.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bence istanbulda her yer potansiyel olarak tehlikeli. Gece 1-2'den soora..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Head, 14 Aralık 2004 01:09 tarihinde demiş ki: tamamen alakasız , 12den sonra taksim çok zevkli. tarlabaşı sakat. adımınızı bile atmayın , bakmayın bile. tünele felan inmeyin yani. yoksa taksim o saatte dolu böyle gündüz 1 gibi. 4-5 gibi yine dolu ama travestiler ile. Yok o kadar da değil. sen gece 4te sataş bakalım birine orada, bizden adamın teki ateş istedi bizi durdurdu diye, iki tane sivil birden atladı "Noluyor lan burada" diyerekten. İstiklalin meydan civarı ile GS lisesine kadar olan kısmı o saatlerde çok güvenli :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Laleli[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bi kaç defa mecburen tarlaba$ına da indim,dolapdereye de indim gece 2-3 gibi hiç tavsiye etmem..oy oy eger taksime alı$ık degilseniz saat 12den sonra korkabilirsiniz ama eger rahatsanız saat 3-4-5 farketmez..
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 abi gece 12den sonra taksimde birinin seni yerle kaynaştırıp kaynaştırmaması tamamen şansına bağlı birşey 12-6 arası öyle birşeyin başına gelme ihtimali var bu budur yani saat ayrımı yok hangi saat olacağı şansına kalmış. O yüzden 3-4 kere başınıza gelmedi diye fazla güvenmeyin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Taksim güvenlidir her saat. Ana cadde'de kalırsanız. Onun dışında Sarıyer mesela, hiç tavsiye edilmez.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est...
Head Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 levent de kolpaymış günün her saati .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 3-4 kere?beni tanısaydın inan bu lafı etmezdin =) ayrıca saat5te 6da bile sürekli sivil olsun normal olsun polis kol geziyo nasıl bi yere kayna$tırıcaklar beni cok afedersin?
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Biraz geyik olacak ama insan insanlığını bilmeden her yer tehlikeli.Hiç farketmez neresi olduğu.Bu yazılan yerlerde bulunan daha doğrusu yaşamaya çalışan kişilerin eğitim ve kültür seviyesi ne seviyede herkes biliyor.
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bakirkoyde avsar sinemasina gitmeyin asla bi kere sola dogru 45 derece aciyla film izledigimi hatirliyorum bi daha da gitmedim zaten[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Çıkmayın lan evden dışarı gece gece. ALlaaaa allaaaaaaaa... Valla öyle kavga çıkar, döveriz, bize bir şey olmaz demeyin. Geçen kadıköyde minibüslerin orada sarhoş üç tip bizim arkadaşa omuz atıp "ne vuruyon lan" diye saldırdılar, bacağa bıçak hediye ettiler. Şakaya gelmez öyle işler, ki bu olay da 23:00 civarında olmuş, 12 sonrası da değil. Belayı gördün mü araziye uyacaksın.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bu tip elemanlar allahtan hep uzak durular benden.Şansıma mıdır nedir ama allah bozmasın bundan sonrası için de:)
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 (46) Bence istanbulda gidilmemesi gereken yerler insanın kendine yakışanı giymesidir. Mesela bi gün üstümüze takım elbise giysek, şık bişeyler giysek, gidilmemesi gereken yerlere gitsek. Millet görüp "vay bea. godoşa bak lan. şş lavuk gel babana" die laf atmazlar mı. atarlar. ondan insan kendine yakışanı giyse istanbulda gidilmemesi gereken yerler derim.. veri yu..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 O değil mesela bir kere beşiktaşta 10 civarından sonra bile deliler takılabiliyor peşinize. Mesela bir kere madame madame diye fransızca birşeyler söylemeye uğraşan (ve ozamanlar fransızcam daha iyi olduğundan yanlış konuşutuğunu anladığım) her tarafından türklük akan bir deli takıldı. Ama en güzeli mesela bir kerede adamın teki gelmişti yanımıza gene 10 civarı orda bir bina gösterdi iskele tarafında sonra buranın tarihini biliyor musunuz dedi, bizde yoo dedik adam ''ne diyo bilmiyosunuz hulen okula gitmiyomusunuz'' falan diye delirmeye başladı tabi biz ufak ufak.. Deli miydi sarhoşmu anlamadım hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Ardeth, 14 Aralık 2004 01:27 tarihinde demiş ki: Ama en güzeli mesela bir kerede adamın teki gelmişti yanımıza gene 10 civarı orda bir bina gösterdi iskele tarafında sonra buranın tarihini biliyor musunuz dedi, bizde yoo dedik adam ''ne diyo bilmiyosunuz hulen okula gitmiyomusunuz'' falan diye delirmeye başladı tabi biz ufak ufak.. Deli miydi sarhoşmu anlamadım hehe çok iyiymiş:)
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 istanbulu neden severler bilmem.. hiç tekin değil :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Öne çıkan mesajlar