deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Abi Alanya'ya gelmeyin sakın plan değiştirip. Tahminim tüm Türkiye orada olacak bayramda :( Söylenenlerin hepsi doğru bu arada, üstüne üstlük lesser AB ülkelerinden diğerlerine geçerken sağlam vize kontrolü var. Örneğin Avusturya'dan Çek'e girerken kimse çevirip bir şey sormuyor ama Çek'ten Almanya'ya girerken POLIZEI özel araçla kenara çekip her şeyi inceliyor. Hele 4 tane ortadoğulu erkek görürlerse almayabilirler bile sdgldıjh
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Ben Polonya Şengen vizesi ile Polonya'dan Almanya'ya giriş yaparken sorun yaşar mıyım yani? Otobüsle gidicem. Ama Şengen vizem var lan nasıl almıyolar.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 çekten almanyaya otobüsle girmiş biri olarak hiç bir kontrol veya checkpoint hatırlamıyorum çek-almanya arasında.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Cenabetsen çevrilirsin. Yoksa birşey yok.
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bazen kontrol ediyolar trenlerde otobuslerde falan, yokse genel bi kontrol noktasi olmuyo
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Bunu bizim arkadaslar yapti 4 kisi 20 gunde tum avrupayo neredeyse gezdilet ve acayip eglendiler. Arabayi yunaistandan kiraladilar ama.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 "roket adam" said: çekten almanyaya otobüsle girmiş biri olarak hiç bir kontrol veya checkpoint hatırlamıyorum çek-almanya arasında. 2 kere gittim geldim, ikisinde de çevirdiler. Almanlar yapıyor, checkpoint falan yok; bir anda polis geliyor kenara çektirtiyor vize kontrolü yapıyorlar.
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Tipik alman polisi ya, ibnelik olsunda nasil olursa olsun. Treni kaciriyodum bunlarin yuzunden bikere
Öne çıkan mesajlar