Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Fikirlerimi burada yazmistim: http://forum.paticik.com/read.php?7,6896304,page=1 5 ay oldu, bir degisiklik yok. En iyi telefonlardan ya da en kotu telefonlardan kullaniciya gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Şahsen gayet memnunum şuan telefonumdan. Ha küfür ettiğim, bu ne biçim iş dediğim yanları oluyor mu, oluyor. Ama benim için artıları ve eksileri tartınca en iyi seçim Lumia oldu. Ayfor alamaz mıydım, alırdım. Ama şimdiye kadar hiç Apple kullanmamış biri olarak bu ünvanı bozmak istemedim :P Ya abi her şeyi unut. Fazla kurcalamıycam, internet whatsapp twitter falan basit takılcam diyorsan hiç düşünme al. Kamerası iyi, ses kalitesi iyi, stabil, daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 gold'da bugün 520 olmuş l520, çaktım 1 tane demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 İyi yapmışsın, güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 eyv, hızlı gönderiydi sözde ama gold bokubok tabii. cumartesiye kadar gelse iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 s3 mü alsam yoksa l820 mi ? arada bi oyun oynarım ama oynadımmı sağlam oyunlar oynarım ekran kalitesi falan iyi olacak kasmayacak tel vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 920 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 lumia 520m geldi ama kutunun üstündeki o nokia stickerı açıktı, telefonlarda kapak stickerının kapalı olması lazım değil mi açıp açılmadığının anlaşılması için. alette de jelatin falan yoktu hiç acaba iade mi yolladı bu şerefsizler bana. l520de jelatin oluyo mu kutudan çıkışta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 İade gibi duruyor anlattığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 unboxing izledim bi kaç tane hiçbirinde jelatin yok, zaten telefon iade edilememesi lazım. neyse bakayım briaz olması geri göndercem bi şey yok alette ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Jelatin olması gerekiyor yav. Yani ben 920'yi aldığımda jelatini çıkardığımı hatırlıyorum. Ama sorun, çizik vs. yoksa uğraştığına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 jelatin fln yoktu almanyadan gelen 920de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 nokia dükkana sordum istinyeparkta l520'nin ekranda jelatin olmaz dedi. sorun da yok yav her şeyini denedim, hardware test mi ne öyle bi şey var storeda her testi koymuş adamlar. antutuda da 7400 aldıki 7k civarı alıyomuş zaten 520. bulabildiğim tek şey ekranın sağ üstü tarafında camın arkasında çok ufak toz gibi bi şey var nokta gibi, fazla dikkatli bakınca gözükmüyo bile. onun için de geri yollamaya gerek yok zaten ya. ben 2-3 parmaklayınca iptal oluyo touch ekranlı aletler pis parmaklarımla asdf bu arada amber güncellemesini görmüyo benimki nedenki, operatöre göre fark eder mi? bi de airdroid varyantı bir şey var mı beleş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 amber'i ben de yükleyemedim,çaresini bulursan bana da haber ver pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bi tane windows programı varmış galiba nokia software update for retail hedehodo, onunla oluyomuş deneyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Nokia Software Updater for Retail ile hallediyorsunuz, tıpkı konunun ilk mesajında anlattığım gibi :) Jelatine gelince, kameranın jelatinini çıkartmış da olabilirim, yanlış bilgilendirdiysem sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 abi ben bulamadım programı nokia suite diye bişey buldum onunla da yapamadım,program telefonu görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 http://www.mediafire.com/?f18ygtuctrjdgi4 Buyrun programı arayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 SH senin 520 di mi? os/fw versiyon ne şu an bende OS: 8.0.10211.204 FW: 1030.6408.1309.001 amberi telefondan alması için fwnin 1030.6409.1314.1002 olması gerekiomuş, programdan updatelemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Silphatos said: SH senin 520 di mi? os/fw versiyon ne şu an bende OS: 8.0.10211.204 FW: 1030.6408.1309.001 amberi telefondan alması için fwnin 1030.6409.1314.1002 olması gerekiomuş, programdan updatelemek lazım os aynı fw 1030,6409,1314,1001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 1 günlük telefonun fw nasıl daha eski ya golt abv sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Silphatos said: 1 günlük telefonun fw nasıl daha eski ya golt abv sdf Satın aldığın yere önceden gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ben direk tlf dan guncellemiştim baya buyuk ama 200mb gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ben program ile güncelledim, 1.3gb olması gerekiyor güncellemenin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Telefondan yaptim ben de. 300-400mb kadardi sanirim benimki. 620. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar