Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Lumia kullanıcıları, nasıl yükledik mi Amber güncellemesini? Peşinen farkettiğim değişiklikleri söyliyeyim: -Zaten yeterince hızlı ve bug-free olan telefonlarımız biraz daha hızlanmış. -O sinir bozucu ısınma problemlerine biraz da olsa düzenleme gelmiş. -Glance Screen geri gelmiş. Şarjı fena vakumlasa da sevdiğim bir özellik. -En önemlisi Nokia Pro Cam uygulamasını kullanabiliyoruz artık. An itibariyle sadece 9xx serisi ve 1020'de kullanılabiliyor. Fotoğraflar çekmek artık cidden çok kolay, ayrıca kalite de belirgin ölçüde artmış. Bazılarımızın telefonundaki güncelleme bölümünde gözükmeyebiliyor kullandığımız servis sağlayıcısından dolayı. Ama "Nokia Software Updater for Retail 3.0.8" şeklinde bir internet araması yaparsak ihtiyacımız olan programı bulabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Nokia virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ms~1 in yapacağı updatein içine edeyim, hala çok kötü sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 reklam kokuyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ahahah ne reklamı arkadaşlar, şurda iosculuk oynarken problem olmuyor da yeni güncelleme ile ilgili bir mesaj yazınca reklamcı mı oluyoruz. Cık cık, aşın bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 abi içtiğin sigara markası bile zengin işi. git ios al işte kafana göre. nokia lumia zaten direk taklitçi. isim ve sistem hariç hariç herşeyi aynı apple ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bu yaşıma kadar hiçbir Apple ürününü kullanmadım ve eksikliğini hissetmiyorum, Lumia bana istediklerimi veriyor. Ayrıca iOS 7'den sonra Apple'ın hala çok özgün olduğu söylenemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Apple'in olayi ozgunlugu degil, cevresinin kalitesi. Lumia kullaniyorum ben de bu arada ama. Lumia'ya taklitci demek guc ama, Windows Phone epey epey ozgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 GERGE said: Apple'in olayi ozgunlugu degil, cevresinin kalitesi. Lumia kullaniyorum ben de bu arada ama. Lumia'ya taklitci demek guc ama, Windows Phone epey epey ozgun. Arkadaş taklitçi demiş de Lumia için, ona cevap olarak yazdım. Yoksa haklısın dediklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Iphone kullanıyorum ama renkli telefon çıkartarak imitasyon'nun allahını apple yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ios bile windowsdan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Guncelliyorum simdi de, benim telefon kendiliginden haber vermedi, bu konu olsa haberim olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 GERGE said: Guncelliyorum simdi de, benim telefon kendiliginden haber vermedi, bu konu olsa haberim olmazdi. Ben de internet vasıtasıyla öğrendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 benim telefon bulamıyor güncellemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 S-H said: benim telefon bulamıyor güncellemeyi İlk mesajda sonlara doğru yazdığım programı indirirsen sorunu çözmüş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 lumya 520 alınır mı panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Silphatos said: lumya 520 alınır mı panpalar Aman ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Parliamert said: Silphatos said: lumya 520 alınır mı panpalar Aman ha. 450e alınacak android yok, ios zaten uçuk. nesi kötü? windows mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Birincisi 450ye alınacak sıfır ve ikinci el androidler var. İkincisi, lumia 820'den aşağısını önermem çünkü donanım özellikleri kötü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 var ama androidde o 450liklerin donanım yetmiyo ama wmde lumya520 bile yetiyo, reviewlarda s4ten daha iyi akıyo falan browserda demişler bence dedoğrudur. lumianın en dandiğiyle en iyisi arasında nerdeyse donanım farkı yok gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 520 kullanıyorum çok memnunum valla on numara,benim gibi telefonu basit kullananlara öneririm arada sırada internete giriyorum onun dışında kamerasından da memnunum. ayrıca telefon aynı fiyattaki android işlemcili telefonlardan çok daha seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Yarı yarıya RAM farkı, büyük miktarda bir işlemci farkı, grafik işlemcisi farkı, depolama alanı.. gibi uzuyor liste, ama akıcılığı konusunda haklısınız. 450tl'ye 520 alacağıma 550 liraya GM Discovery alırdım ben olsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 520 o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan şu an, boşver bilmeyenleri lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 gm discoverynin hardware baya baya baya iyi ama zaten aynı fiyatta değiller o 550 değil 650 tl, ya da ben bulamadım 550ye nerde. 550 olsa bile +100 tl çok az değil bence. bi de general mobile ne ya sdf. lumia alcam herhalde, zaten tegra3 tabletim var androidden baska bi sey almak istiyodum, ioslu seyler az ucuz olsa keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar