Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En büyük hayallerim ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En büyük hayallerim;
1.ölmeden önce veya öldükten sonra gelmiş geçmiş tüm hayatımı bi video olarak dışardan izlemek.
2.aynı bu şekilde manzara karşısında yükseklik korkuma rağmen bunu yapmayı
http://www.addicted2gym.com/super-strong-bodybuilder-nearly-falls-building/

güzel bi konu başlığı olur gibi geldi isteyenler aklına gelen hayalleri yazabilir. ilginç şeyler çıkcağına inanıyorum.
benim aklıma gelen şuankiler sıra sürekli değişir heralde ama düzenleriz hem topicte belki hayallerimizi sıralarız fln :D

çok gayce oldu derseniz kapatalım ? :D
Mesaj tarihi:
said:

1.ölmeden önce veya öldükten sonra gelmiş geçmiş tüm hayatımı bi video olarak dışardan izlemek.

Şu, cehennemde var zaten. Adı sekar. Bir yandan derini yakarken diğer yandan sana günahlarını gösteriyor.

Onları sekara fırlatacağım

Sen sekar nedir bilir misin? İnsanın derisini yakar

vb... Ayetlerde bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
Benim hayalim de kütükten ev yapmak. Araziyi aldım, internet çektirme olayının nasıl yapılacağını öğrendim. Geriye evi inşa etmek ve jeneratör almak kaldı. Sırayla hep.
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

said:

Şu, cehennemde var zaten. Adı sekar. Bir yandan derini yakarken diğer yandan sana günahlarını gösteriyor.

Onları sekara fırlatacağım

Sen sekar nedir bilir misin? İnsanın derisini yakar

vb... Ayetlerde bulabilirsin.

kafiye kasmış adamlar
Mesaj tarihi:
en üste bi tane daha hayal geldi aklıma.
insanların tüm ihtiyacını haplarla aldığı ve bu hapların bedava olduğu ve dünyadaki kimsenin hiç acıkmadığı yemek yemediği bi dünyada yaşamak.
Mesaj tarihi:
Catze said:

Uyku cok guzel bisi ki, boyle serin yaz gunlerinde, kovayla dokermiscesine yagmur yagarken balkonundaki salincakta kitap okurken uyuyakalmak enfes bisi

bu nasıl oluyor
  • Yeni Oluştur...