kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Note gidiyor , ondan yana bir problemim yok. Slim Rom ile güzel güzel kullanılıyor. Babama telefon lazım olacak ama , ya Note'yi ona ittirip yenisini ben alıcam , ya da işte alacağımızı o kullanacak. Kırılma olayı çok kötüymüş , şimdi vezgeçip S3 e dönebilirim işte @Korax , neden Samsung alma ? Edit : Derken , Loex isimli pati , çok defa düşürdüm sert zemine birşey olmadı , kolay kolay çizilip kırılmıyor dedi. Nexus S über sağlamdı , bunu da çıt kırıldım yapmamışlardır herhalde ama işte her taraf cam olayı falan kıllandırdı. Kılıfla da taşımak büyük işkence telefonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 o paraya daha iyi telefonlar var çünkü, illa alıcam diyorsan piyasada alınır 2 telefon var htc one veya iphone 5. 1800 lira civarı var ikiside 1500 üstüne çıkıp onları düşün o kadar vermişken bence. os ne olursa olsun telefonda asıl olan eline aldığın zaman farkını hissetmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Abi 1200 TL ile , 1800 TL arasında 50% fiyat artışı var. O kadar vermişken , bu kadar vermişkenin sonu gelmiyor tüketim dünyasında :) 1800 TL vermem bir telefon için malesef Edit : Nexus 4 , 1100 TL nin altında bu arada , S3 için 1200 dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 abi adam telefonu betona düşürüp kırdı diye vaz mı geçtin telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Abi işte onu diyorum bende o vakit note'dan öyle aman aman farklı olmayan bir alete 1200 tl vermektense adam gibi farkı hisseedebileceğin bir alete 1800 vermek daha mantıklı, ha illa almam lazım ihtiyaç var felan diyorsan htc one mini bekle derim biraz daha 1200 tl fiyat aralığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 kithnos_1 said: @Korax , neden Samsung alma ? malzeme kalitesi cok kotu, uzerindeki stock rom rezalet, alicaksan hani nexus 4 cok daha iyidir samsungdan eminim. Elimdeki alette 2gb ram var, en cukunduruk programlari acarken bile kasiliyo artik. Rehber 3snde falan aciliyo. Sapitiyo ara ara falan filan alma iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 xperia sp bile olabilir. flagship hevesim kalmadı benim mesela android için artık, alırsam ip6 alırım ilerde flagship bir daha android alırsam mini serileri düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 note 2 de hakketen bayrak gibi telefon belkide ondan soğudum dfs, kürek gibi ya bugun yine çıkarıp masaya koydum masada yer açtım telefona önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 samsung ya da nexus go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 telefonu kullanarak parmaklarına masturbasyon yapacaksan go go ayfon. alüminyum ya hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Nexus 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 reampage said: xperia sp bile olabilir. flagship hevesim kalmadı benim mesela android için artık, alırsam ip6 alırım ilerde flagship bir daha android alırsam mini serileri düşünürüm.Xperia SP iyi midir hakkaten? Bikaç incelemesini inceledim epey kafama yattı (Ben de yeni telefon alcam da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 abi lg g pro aldım inanılmaz memnunum, bi incele istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Xperia SP yerine Nexus 4 tavsiye ederim. Aralarındaki farklar SP 1.7 ghz dual core krait, nexus 4 1.5 ghz quad core krait SP 1 gb ram, nexus 4 2 gb ram SP 10mm, nexus 4 9.1 mm SP 155 gr, nexus 4 139 gr sp android 4.1, nexus 4 android 4.2 ayrıca 4.3 güncellemesi de alacak sp 2370 mah, nexus 4 2100 mah sp gorilla glass, nexus 4 gorilla glass 2 sp tft touchsreen, nexus 4 true hd ips plus touchscreen aralarında 200 lira fark var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Nexus 4'ü ben de epey araştırdım da sadece 16gb belleği varmış. Arttırılamıyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ha onu atlamışım ya o da çok büyük etken tabii öyleyse kötüymüş yine lg pro daha avantajlı duruyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Android alacaksan - Nexus 4 , alternatif düşünüyorsan 4s veya lumia serisinden o fiyat aralığında ne kalıyorsa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Bu arada nexusla google storage gibi bişi gelmiyor muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 benim bildiğim google drive var. 15 gb ücretsiz alan sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 nexus 4ün arka cam kısmı çatlayan arkadaş telefonu kılıfsız ve korumasız kullanıyordu. tabi orada kılıf vs orda çatlama olmazdı heralde. telefon şık ve zarif duruyor. bence en boktan yanı çok parmak izi bırakıyor üstünde, yani tamam dokunmantiktir bırakır falan ama bunun ekranında arka cam yüzeyinde öle böle parmak izi oluşmuyor gfds; misal note 2 de böyle bir sorun yaşamıyorum ama o da çok büyük malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ha bi de iş için demişsin al gm discovery gitsin ya 600 tl mis gibi telefon işte. 1280x720 çözünürlük hem. özellikleride nexus 4ün hep 1er tık altı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 gm disco - 600 lira nexus4 - 1000 lira huawei p6 - 999 lira lg g2 en güncel telefon suan - 1599 nokia lumia 925 - 1400 s4de 1600 civarında sanırım s4 mini ve htc one mini 1200 1300 civarında olur sec begen al ha lg g pro var bide 5.5" falan ekranı 1400 civarında olması lazım onunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kb Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 suphesiz g2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 nexus 4 kullanıyorum çok memnunum g2 öneririm. Piyasadaki en güçlü telefon olduğu gibi fiyatı da hepsinden ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 iphone döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar