KingV Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 hiç bir zaman mantığını kavrayamadığım bir dövüş oyunu. tekken revolution gibi yine psn'ye ücretsiz olarak gelecek bir oyun.kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 En sevdiğim dövüş oyunlarındandır SC ama buna sevinsemmi üzülsemmi bilemedim... :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bedavaysa iyi bari, hilde var mı yok mu en çok merak ettiğim soru o gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bunu bırakın da soul calibur 2 hd online geliyor la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Hilde yok onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 meh boşverdim o halde. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Yok sc2 hd didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 o zaman [attention intensifies] yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bunu birkaç gündür oynamata çalışıyorum da hayatımda gördüğün en uzun load süreleri c64 kasetli oyunlardan bu yana. Hilde varmış ama event gelecek ve sonra unlock etmek lazım. ve d3 release gibi paso error veriyor maalesef. Düzeltebilirlerse oynayacağım ama şu anda zamanın çoğu menülerde geçiyor gameplay yerine. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ^loading süreleri maçtan uzun sürüyor resmen D: yani ne online multiplayer var ne de couch öyle mi ? f2p mobil oyunu gibi oynuyoruz yani zamanla biriken haklarımızla ? bana ps4 ü aldırıcak oyunlardan biri soulcalibur , keşke böyle gereksiz oyunlarla uğraşmasalarda 6 yı tanıtsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 aslında böyle single player bir oyuna ihtiyaç vardı, tam aradığım şeymiş ama loading ve error 2005 canına okuyor oyunun şu anda maalesef. haftasonu sc5 indirimdeydi ama sp resmen sıfırmış arcade modu hariç, hilde ile story oynayamayacaksam ne anlarım deyip almadım çok düşündükten sonra. oyunda mekanik olarak taş-kağıt-makas element silahlar yapılmasını hiç sevmedim ama. bir maç kolayken hemen sonrası kazık gibi zor. adamlar güya çözük dediler ama dün yarım saat harcadım ve bir quest'e başlayamadım bile. adamlar diablo3 ve simcity'i bile solladı sunucu sorunları konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 tek kişilik dövüş oyunu lazımsa mortal kombat ve injustice var işte abi , single player olarak bi dövüş oyunun gelebiliceği son nokta bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ııh açmıyor onların karakterleri beni. mortal kombat'ın tarzını ayrıca sevmem taaa en eskiden beri. soul calibur5'in düzgün sp'lisi lazımdı, ona ilave mod olarak koymaları gerekeni böyle yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Soul Calibur demek, oyunu defalarca bitirip item topladıktan sonra bi sürü karı (bayan) karakter yapmak demek. O yüzden do want Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar