Masakari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yo arkadaş yok buram buram östrojen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 küçük çakı falan taşımak örf adettir olm.hiç hacı dedelerinizde görmediniz mi.galiba bu bıcağı 2 parmagının arsaına soktugunda acıkta metal ksıım kalmıyorsa legal gibi öyle küçüüken efsane vardı. kelebeklerin moda oldugu yıllarda dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yok daha neler örf adetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ben 2 sene bicak tasidim ama farkinda degilmisim. Buna ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 2 sene boyunca hiç mi avm ye gitmedin, hiçmi kamu kuruluşlarına girmedin, hiçmi uçağa binmedin :) Farketmen, röntgen sonrası böbrekleride bir karartı görmen ile oldu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Soylemeyecegim nasil oldugunu.. Dusunun durun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ameliyatta unutulan neşter sayılmıyor aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://24.media.tumblr.com/a58f110ea57ad73c1ac059b50510c40e/tumblr_mszskrI0pH1r46mjio1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Adam Wolverine çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 tambjk said: Yok daha neler örf adetmiş. abi hiç mi sülalende hacı dede yok,hiç mi sen küçükken cebinden bi çakı çıkartıp böyle bi sopa bilemedi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 blackhavvk said: küçük çakı falan taşımak örf adettir olm. http://i.imgur.com/46HF9K9.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 blackhavvk said: tambjk said: Yok daha neler örf adetmiş. abi hiç mi sülalende hacı dede yok,hiç mi sen küçükken cebinden bi çakı çıkartıp böyle bi sopa bilemedi sana? Bizim oralarda hacı dedeler bıçak, çakı taşımazlar, tesbih taşırlar, saat taşırlar, mendil taşırlardı. Dedelerimizden bize bunlar yadigar kaldı. Bıçak, çakı taşıyanlar mahalle serserileri, berduşlar, zorbalar ve mafya bozuntularıydı. Evde silah bulundurmayı geçtim, sahip almak, tutmak ayıplanır, bıçağı bile kimse elden ele vermezdi bir kaza çıkar diye, masaya konur oradan alınırdı. Bizim oralarda beyefendilik, centilmenlik, nezaket prim yapardı, örf adet var, örf adet var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 şakirtköy/konya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 meram asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Cumhuriyetin kalesi ve Türkiyenin en medeni yüzü izmir kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bıçak ile çakı yı aynı konuma koyma.eski insanlar çakıyı adam yaralamak için taşımıyordu yahu.böyle elme armut soyarlar,böyle sopa bilerler falan.köy de mera da denk gelmen gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ek olarka hiç "hacı" dedem olmadı;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ooo ünvan olarak koydum illaha hacı ya gitmiş olması gerekmez.böyle sakallıca oturur tesbih çeker ton ton beyaz sakallı hatta heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ülkenin durumu belli, kolluk kuvvetlerinin hali belli. Hala silah bıçak tuuu kaka, kro musun, barzo musun ayağına entel dantel geçinip, kız kaldırmaya çalışanlar, doğal seleksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Tek mesajınla evrim teorisini çökerttin, mağra adamları hala aramızda demekki, evrilememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 git güzel ufak bi tabanca al, silah taşıma ruhsatı al. bıçak nedir yav ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ben açıkladım durumu zaten ehah: Rewendor said: Gavurlarda "compensation for something" diye bi kavram var ya, ondan işte :D Küçük pipililer ve pipisi kalkmayanlar kendilerini erkeklikte eksik hissettiğinden kendini kanıtlamak için böyle şeylerle teselli buluyolar. Ya gidip şehir içinde kullanmaya ayı gibi 4x4 alıyolar, ya telefonla veya sürekli şöyle hatun götürdüm bunu böyle duvara çaldım diye hikayelerle falan hava atmaya kalkıyolar, ya da çakı taşımayı, hatta bazıları silah taşımayı falan erkeklikle bağdaştırıp "bakın ben de erkeğim, erkek dediğin böyle olur, en çok ben erkeğim" diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 blink dagger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 onu üstünde taşıyarak dolaşmak başlı başına sıkıntı alışveriş merkezlerine giremezsin büyük marketlere giremezsin bi çok yere giremezsin. hadi girdin diyelim hep bi süpheli gibi davrancan. ayrıca piskolojik bi baskı oluşcak üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 aquila said: kukriyle geziyo adam. KUKRİ senin kardeşinin adı değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar