kath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Çok beğendim ama alt bardaki kısmın saydam olmamasını sevmedim, çok göze batıyor resmen çirkin oluyor ana ekran. Çözüm de bulamadım ne koysam sırıtıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Fakat airdrop un bildigimiz sikko bluetoothtan ibaret olmasi. löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Sözleşmeler gizlilik Politikalar değişti miss... Bildiğin Dünyanın en büyük parmak izi - kimlik database ini oluşturacaklar borumu tabi ki politika değişir hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Abi iphone 4 var da ios 7 geldi yükle dedikten sonra hata verdi şimdi de 6.1.3 güncel diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Esh said: Fakat airdrop un bildigimiz sikko bluetoothtan ibaret olmasi. löl Aynen, macler arasinda calismiyor airdrop. Sadece ios. Osx de olsaydi isin icinde fancy bt olmamis olucakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Editor said: Sözleşmeler gizlilik Politikalar değişti miss... Bildiğin Dünyanın en büyük parmak izi - kimlik database ini oluşturacaklar borumu tabi ki politika değişir hahaha Database oluşmayacak parmak izi için her cihaz kendi içinde store edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 iyi mi lan, iphone u bırakıp s4 e geçtim, pişman olmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 kath said: Editor said: Sözleşmeler gizlilik Politikalar değişti miss... Bildiğin Dünyanın en büyük parmak izi - kimlik database ini oluşturacaklar borumu tabi ki politika değişir hahaha Database oluşmayacak parmak izi için her cihaz kendi içinde store edecek. You sure ? :) onuda bulutlaştırırlar merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 abi keşke hemen indirmeseydiniz artık geri dönüşü de yok. 6.1.4 jb li versiyon çıkacak, 2 aya ios 7 jbsi de çıkar. daha sağlıklı olurdu. gerçi jb kullanmayan adam için sorun değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Beta yuklemiştim bu aksam yeni update falan cıkmadı henuz release olarak demekki betayı direk release olarak verdiler. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Backuptan tekrar restore oluyor bildiğim kadarıyla indirip sevmeyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Indirip sevmemek mumkun deil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 20 saat diyor indirme süresine asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 KHaRoN said: Esh said: Fakat airdrop un bildigimiz sikko bluetoothtan ibaret olmasi. löl Aynen, macler arasinda calismiyor airdrop. Sadece ios. Osx de olsaydi isin icinde fancy bt olmamis olucakti öf osx yoksa ne anladık o air droptan. ios8e bişeyler kalsın diye mi yapıyorlar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Macle arasında bt ile aktarım yapılamıyor mu? Sadece iphone-iphone mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 benjani said: iyi mi lan, iphone u bırakıp s4 e geçtim, pişman olmayayım olmazsın paşa giderek android temalı bir hal alıyor her geçen gün. kayıp yok üstüne bi kaç güne yeni ekledikleri zımbırtıların android versiyonları düşer piyasaya üstüne yeniliğin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ben hiç bir şekilde yükleyemedim, illa bir yerde hata veriyor iptal oluyor güncelleştirme. şu an idm ile ipsw dosyasını indiriyorum ios7'nin. Bunu indirip itunes üzerinden shift ile yükleyerek update etsem restore mi etmiş oluyorum? Her şey silinir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 4s'e yükledim sıctı telefon yerlerde sürünüyor ama güzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 güzel olmuş ama uygulamaların açılması yavaşlamış gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Biraz once DW bitti yukluyor simdi telefona ama beta ile bir fark beklemiyorum belki pil harcama biraz duzelmiş olabilir. Bakalım gorecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 pil tüketimi artmış diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Betada ilk 2*3 arttı sonra düştü neden bilmiyorum. Şimdi update bitti restart yapıyor bakalım bi fark olacak mı 2*3 gun kontrol zamanı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 kath said: Macle arasında bt ile aktarım yapılamıyor mu? Sadece iphone-iphone mu? her zaman macle arasinda bt transfer yapilabiliyordu. Bahsettigim sey airdrop icin gecerli. osx de airdrop wifi uzerinden , ios da bt uzerinden calisiyor. Tahminim, veya umudum diyelim, osx maverick ile osx-ios arasi da airdrop calismaya baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Neredeyse 9 haftayi geckin suredir kullaniyorum ios, pil suresinin kafadan arttigini soyleyebilirim. Yalniz yapilmasi gereken 1-2 tweak var; uzun suredir kullandiginiz backuplardaki applerin hepsi ios7 e gore guncellenmemis olabilir, bazilari cok aktuel calisiyor olabilir, "background app refresh" denen nane, isteyen app lere arkaplanda iceriklerini guncelleyebilmesi icin bt, wifi, gps access veriyor. Bu liste kabariksa pil eskisinden COK daha fazla cabuk tukenir. Acmadikca guncellenmesini istemediklerinizi kapatin. Ikincisi de privacy > location > system > frequent locations olayi. Cokca bulundugunuz, gittiginiz, vakit gecirdiginiz yerleri ios kayit altina alip buralarda map, app refresh, iads vs prioritization i yapiyor. Henuz son kullanici icin gercekten ise yarayacak bi ozelligi yok. pil israfi. ip 5s ile m7 soc kullanacagi icin 5s de pile bi etkisi olmaz ama diger tum cihazlari olduruyor. tecrubeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 4s e yukledik telefon pelt oldu adim atamiyoruz animasyon olayini abarmislar feciii gereksiz bir yuk binmiş alete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar