aramil Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Avrupa Birliği projeleri, KOSGEB vb. proje yapan freelance bir arkadaşa ihtiyaç duyuyorum, görüşme Ankara'da gerçekleşecek, var mı bildiğiniz? yönlendirebileceğiniz? biraz acil :
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 NE talep ediyosun abi? ANlayamadım ben. Proje yapan birisi mi? Freelance tercüman mı? Nedir?
aramil Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Proje yazarı evet yapan birisi lazım.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ben TGSD projesi yapmıştım, finale kalmıştım ama gümledim finalde. Yardım edebileceğim bir şey varsa yazın: [email protected]
aramil Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Yüz yüze görüşme talep ediyoruz, birden fazla proje oluşturulacak. Patronumun talebi üzerine araştırıyorum ben de. Ankara'da görüşmek mümkün olursa vereyim adres bilgilerini
calimero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 proje firması mı talep eden? talep konusu iş mi? yardım nedir? çok muğlak yazmışsın gelen giden olmaz söyleyeyim.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Ben de varim ama tarzinizi hic begenmedim aga. Size kolay gelsin.
aramil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Çok muğlak yazdım çünkü yapabilitesi varsa görüşmek isteyen arkadaşın en azından şansımızı denemek isteriz, acil olduğu için geri dönüşleri kısıtlamak istemedim. Tarzımla ilgili bir hatam olduysa affola. Merak ettim hangi yaklaşımım rahatsız etti sizi?
aramil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Proje firmasıyız, konuların ana başlığı çevre olacak. Detaylara çok hakim değilim, ben de aracıyım. Görüşmek isteyen arkadaşlar ÖM ile iletişim bilgilerini yollarsa sevinirim.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Arkadaşın işine ilgilenenler başvursun, ben ortalığı karıştırmış olmiim de şeyi merak ettim. AB'ye vs. proje yapım işi bir şirkette çalışırken şirketin çalışma şekli nedeniyle tecrübe edilen bir şey mi? Yoksa freelance çalışıp kendiniz proje ilanlarını takip edip bireysel çalışma ile mi katılıyorsunuz? Hobi olarak mı yoksa pro. olarak geçim kazanmak için mi bu iş yapılıyor? Bu üçünü istiyorum =/
Öne çıkan mesajlar