Tori Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 > Bir ay şu maçın hypeını yap 2013 MODEL BEŞİKTAŞ UZAY TAKIMI GS DÜŞÜNSÜN ŞİMDİ diye. > Rekor kıracaz diye ne kadar ipsiz sapsız varsa içeri al. > Maçı resmen elinle vererek, futbolcuların %100 yetoluğundan kaybet. Hem de gsnin şöyle bir haline. Hem de yıllar sonra ligbaşı galibiyet serisiyle ilk defa bir hava yakalamışken. ... O stadı yıkarlar. Yıktılar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 olimpiyat yıkılsın yerine bir sürü fidan dikilsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sotto said: Abi 1453 dediğin kaç kişi sanki..Kolay değil yani o iş... Maçı falan izlemedim, Akp olayı olabilir bu ya da bir holiganizmdir bilemem ancak o statta 5 kişi bile sahaya atlasa binler koşar peşinden. O kadar kolay yani o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 aradan bi post cikarsam mi acaba dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BUyal6kCQAAh0ZE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 http://www.futbolcuresimleri.net/var/albums/Felipe-Melo-Resimleri/Felipe%20Melo_Galatasaray_Wallpaper_04.jpg?m=1332939907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sotto said: Abi 1453 dediğin kaç kişi sanki..Kolay değil yani o iş... 100 kişi olsa çirkeflik yapan çok olay olur be kanki. şimdi ulusal kanal'ı izliyorum,stadtaki muhabir çok farklı konuşuyor,daha doğrusu ntv spor ve diğer klaisk kanallarda söylenmeyen şeyler söylüyor. maç daha başlamadan çarşı grubu üzerinde büyük baskı kuruldu. maç sırasında da polis sert müdahalelerde bulundu. melo oyundan çıkarken de artık ne hareket yaptıysa seyirci çıldırdı dedi muhabir. bu işin içinde bir iş var dedi çocuk özet olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sotto said: Abi 1453 dediğin kaç kişi sanki..Kolay değil yani o iş...10 kişi allah allah diye sahaya koşsa özel güvenlikte kaçışsa gerisi kolay zaten arkalarından rahat 1000-2000 kişi gelir :D tek bir koyunun arkasına dağdan atlayan koyunlar misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Millet neden girdi sahaya? TV'yi bir açtım bi ton insan içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Xenocide said: zaten şu anda 2 taraf da birbirine bok atmaya başladı, beyaz tv'de rasim kırmızı atkılı redheyk yaptı, halk tv allahüekberciler saldırdı bıdıbıdıbıdı hadi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 sikle sikleme abi her beyaz tv açışında o sıfatsızlık aurasını bağıra bağıra saçıyo mu etrafına, saçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 interperez said: bencede demokrasi ve polis şiddetini protesto etmek için girmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Lombardi said: Gslilerin sevinmesine anlam veremiyorum Ben sevinmiyorum ki, ama bu kadar bedavaya da adam sokulmaz ki akil var mantik var, yonetimin sucu bu diye dusunuyorum. Keske ceza almasa besiktas ama iste olan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Remus said: Millet neden girdi sahaya? TV'yi bir açtım bi ton insan içerde. polis bunlari tekmelemis bunlarda sahaya atlamis arkadas boyle dedi en zindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 sporx 151. dk sayıyor hala canlı anlatımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BUydYjfCYAAdrp-.jpg maç öncesi gişeler... normalde orada gişe öncesi ve sonrası polisler olur, özel güvenlik olur bilen bilir. Direkt bunların olması istenmiş belli, 3-0 kazansak maç sonu yine çıkardı garanti ... Ne olurdu? Arada Melo'yu linç etmek isteyenler atlamazdı sadece sahaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 1453ün işiymiş hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 trübin kavgası 70dk falan başladı herhalde. ligtv arada gösteriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Antalyaspor maçlarını en fazla 5k kişi izliyor, onun için bile 4 arama noktasından geçiyoruz lan biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 beşiktaş seyircisi hep böye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24765420.asp 1453 grubu tekbir ile saldırıyor, sivil polislerde destek veriyor bunlar kırmızı kart olaylarının 10 dk oncesınden baslıyor. olayın kırmızı ile alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bjk yönetimi yine yetoluğunu gösterdi. Bir bilet alana bir bedava yapıp orada stadı dolduracaz derken 5-6 mc seyircisiz oynayacak. Tebrikler. Bütun apaciler toplanmis. Bazıları sahaya aranmadan girmiş. Bir bilet alana bir bedava ne ya. Tam yetoluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 şu fotoğrafı sosyal medyada yaymak lazım. çok haklısın olay olması için çalışılmış. yazık olmuş beşiktaşa. maçı izlemedim ama hakem de kesin galatasaraya yatmıştır.aptal saptal kararlar vermiştir.seyirci içinde de provokatör gruplar varsa ve zaten polisin çarşıya karşı tavrı da belli... bir kıvılcıma bakardı sanırım o kıvılcımı fazlasıyla çakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ABİ RIDVAN DİLMEN' E HELAL OLSUN ! sunucu itini susturdu bence biz konuşmayalım işin bu boyutunu dedi adshgafdhsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar