BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 scorch said: moncici said: bende hala 3gs var ekranı çatlak falan fakirlik sembolü mü oldu şimdi eski iphone kullanmak? valla algıyı hiç bilmiyorum öyle abi, tornacı çırak elinde iphone 5 ile geziyor ben reklamcıyım halen 3g... dasdsds diye dalga geçiolar :(Arabaya film çektircem ne kadara yapıyonuz kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çektirme çok apaçi işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 apple store tr açılmışkan 200tl daha koyup 8gb 4s alasım var iş yaparmı uygulamalarda falan kasar mı ? bide 8gb yeterlimidir ? arkadaşda iphone 4 vardı retrica diye bi uygulama var uygulama kasıyordu 4s de kasma gibi bi durum olur mu yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 4s alınabilir, şu an oldukça iyi ama seneye ios 8 ile sıkıntı yaşar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 2. el alırsak sıkıntı yaşarmıyız. Neredeyse yarı fiyatına ürünler buluyorum garantisi devam eden falan. Kafam rahat olsun deyip basayım mı 2150 tl 5s ye bir daha arkama bakmayayım 5-6 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 fenn said: 2. el alırsak sıkıntı yaşarmıyız. Neredeyse yarı fiyatına ürünler buluyorum garantisi devam eden falan. Kafam rahat olsun deyip basayım mı 2150 tl 5s ye bir daha arkama bakmayayım 5-6 sene lol. Makinen kaldırsa bile yeni çıkacak end tier aletlerin cazibesine kapılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 çare lamiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 başka bi yorumu olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ben 2 yıldır iphone4 kullanıyorum. Memnun değilim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 4s alınır mı 8gb apple store dan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 2 kuruş paran var onu da epile kaptırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 1300 liraymış lan oha 4s epil store da 1400 liraya lg g2 alıyor millet hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 4'te iOS7 kasıyor diyolla. O telefona o kadar para vereceğine Lumia 520-620-625 bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar