nienna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bu multinet nedir nerelerde geçer, yemekten başka bir şeyde yararlanılır mı? dün kartım geldi de. bugün izinliyim.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 kız üyeysen söylicem yoksa üşenicem.
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 happy center da falan alışveriş yapabilirsin
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bazı marketlerde geçebiliyor, sanırım multinet'in türleri de var, akaryakıt alınabilen fln. Market olarak istanbulda gayrettepede vardı benim bildiğim, süpermarket gibi tabak çanağından alkolüne, herbirşeyi alabiliyordum. Ayrıca beşiktaş da beerport da ve ortaköydeki kumpircilerin ordaki bir cafe de alkollü içecekler dahil kullanabiliyorduk geçen sene.
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 geçen yerlerde alışveriş yapabilirsin, sadece gıda olarak. Onun dışında tüm avm ve bilindik restoran/fastfood cafe vb yerlerde geçer Hemen bi şifre alman senin için iyi, kaybedersen içindeki bakiyeni bitiremezler.
nienna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 0ne said: geçen yerlerde alışveriş yapabilirsin, sadece gıda olarak. Onun dışında tüm avm ve bilindik restoran/fastfood cafe vb yerlerde geçer Hemen bi şifre alman senin için iyi, kaybedersen içindeki bakiyeni bitiremezler. teşekkürler arkadaşım benim.
kek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 multineti kullanmazsan para içerisinde birikir. ay içerisinde bitirmek zorunda değilsin yani. ama genelde birikmez.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Büyük market olarak makromarketlerde geciyor.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ben multinet kullaniyorum heryerde geciyor nerdeyse market restoran vs
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Kapisinda buyuk yesil M harfi olan heryerde gecer. Istanbuldaysan bufe de dahi posu olan yerler var
Öne çıkan mesajlar