nienna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bu multinet nedir nerelerde geçer, yemekten başka bir şeyde yararlanılır mı? dün kartım geldi de. bugün izinliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 kız üyeysen söylicem yoksa üşenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 happy center da falan alışveriş yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bazı marketlerde geçebiliyor, sanırım multinet'in türleri de var, akaryakıt alınabilen fln. Market olarak istanbulda gayrettepede vardı benim bildiğim, süpermarket gibi tabak çanağından alkolüne, herbirşeyi alabiliyordum. Ayrıca beşiktaş da beerport da ve ortaköydeki kumpircilerin ordaki bir cafe de alkollü içecekler dahil kullanabiliyorduk geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 geçen yerlerde alışveriş yapabilirsin, sadece gıda olarak. Onun dışında tüm avm ve bilindik restoran/fastfood cafe vb yerlerde geçer Hemen bi şifre alman senin için iyi, kaybedersen içindeki bakiyeni bitiremezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 0ne said: geçen yerlerde alışveriş yapabilirsin, sadece gıda olarak. Onun dışında tüm avm ve bilindik restoran/fastfood cafe vb yerlerde geçer Hemen bi şifre alman senin için iyi, kaybedersen içindeki bakiyeni bitiremezler. teşekkürler arkadaşım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 multineti kullanmazsan para içerisinde birikir. ay içerisinde bitirmek zorunda değilsin yani. ama genelde birikmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Büyük market olarak makromarketlerde geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ben multinet kullaniyorum heryerde geciyor nerdeyse market restoran vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Kapisinda buyuk yesil M harfi olan heryerde gecer. Istanbuldaysan bufe de dahi posu olan yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 şifre nasıl alıyoruz setcard için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Buyuk zincir otellerde de geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar