Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankarada nerede kalınır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iş yeri ismet inönü bulvarı üzerinde dsi nin oralarda
kiralık ya da alınık

benim bekletim yemek yiyecek yerlere, marketlere, pastaneye ve berbere yürüme uzaklığı
ve yakınında okul olur vs olur bir tane basket potası olsun

trafikle min. uğraştıracak kalınacak nereler var
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
500 ne abi? Aktepe'ye filan tasinman lazim senin. Merkezde 500'e buldugun evden hayir gelmez. Kucukesat en ucuz yerlerinden o civarlarin, bahcekati, 30 yillik binalarda 2+1 evler 600TL filan.

Kecioren'e, Mamak'a filan bak 500TL istiyorsan. 700-800 verirsen Esat'da iyi bir ev, Kennedy civarinda da kotu bir ev bulursun ama.
Mesaj tarihi:
Dikmen'de 500TL'ye iyi ev bulabiliyorsun. En son 3+1'de oturuyordum, güzel bir giriş katında. Kızılaya'da tek araçla gidiş geliş ve bol minibüs-otobüsü var. Ama trafiği de var işte sabah ve akşam.
Mesaj tarihi:
İnönü Bulvarı'nda insen DSİ'ye 10 dakika yürüme Dikmen Caddesi'nden. Akşam giderken Güvenpark'a yürümek birkaç dakikanı daha alır.
Güncelle: 5dk değil 10dk sürer, yanlış yeri hatırladım.
Mesaj tarihi:
Evet. A harfinin olduğu yer DSİ. Hürriyet caddesi üzerinde ve etrafında birkaç okul var, güzel evler de var. Oradaki Sinan Caddesi ile Kızılay arasını öneririm yoksa uzak olmaya başlıyor.
Mesaj tarihi:
dikmen tarafı ama çetin emeç e yakın olcak yoksa lezzetsiz çipetpet ya da guvenlik caddesi tunus da olabilir ama evlerin min 20-30 oldugu yerler buralar oveclere fln gidersen daha yenice evler ama insanlar leş
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Paris'te arkadaşlar kalıyor 600'e, eski apartman kot 2. Kat değil ha

K.Esat, Hoşdere falan bak

600e nası bulmuşlar ya
1200den ucuza bulamadım ben paris'te

bu arada paris caddesi dediğimiz yer tunalıya 1 merdiven uzaklıığında :)
öyle müthiş bi yer
  • Yeni Oluştur...