Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonya nasıl kalkındı bu hale geldi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Söylüyorum Japonların kalkınmasının sebebi IMF den borç almadılar krize girdiler Amerika borç verelim dediler onlar hayır dediler geri çevirdiler çünkü biliyorlardı ileride ne olcaklarını
  • 7 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
selamlar güzelden öte bir yazı olmuş nedesem yalan olur. hiç beklemezdim o kadar yazıyı okumak ve bende birşeyler eklemek istedim. japonya da yaklaşık 3 ay kadar kaldım tokyo osaka kyotyo nara ve nagoya şehirlerini gezdim. gidişim tamıyla gezi ve seyahat amaçlıydı ve sebepten ötürü baya bilgiye ve insanlarla yakın dostluklar kurdum. bence bu insanları başarıl kılan tek şey yalan olmayışı kesinlikle yalan söylemiyorlar verdikleri sözü muhakkak yerine getirirler ve yalan şaka yapsanız bozuluyorlar. Ben japonların zeki olduklarını düşünmüyorum çok çalışkan olmak ayrı zeki olmak ayrı japonlar bir şey icad edemezler onu inceltiler küçültür farklı özellik ekler ama icad yok mesala televizyonu kim yaptı.amerikalılar japonlar ise onu geliştirir mesala telefonu avrupalılar onlar telefonu değişik modern hale getitir . bilgisayar amerka ürünü japon ounu monitörü inceltir vs vs. doğru sözlü ve çalışkan olmak ayrı bir şey zeki ayrı. birde 2 dünya savaşında amerikalılar yenildiler ve bugün garip ama japonya amerikanın sömürgesidir. hayla savaş tazminatı ödemekte ve hatta size japon merkez bankası dolar rezervin dışında bir tane başka para tutmaz. birde zaten japonya da 5 aile var o gördüğünüz tüm markaların sahibi mesala panasonik ile sony aynı ailenin firması askeri sayıfdır ve mafya sokalarda etkilidir yakuza git bir japon sokağında simit tezgahı aç seyyar 2 gün sonra hemen bir yakuza ziyaret edilir. Japonya güzel ama bize çok uzak olduğu için pek fazla hikayeler uyduruluyor. ucuz uçak bileti almak istiyorsanız buda mümkün olduğu kadar erken alırsanız o kadar kazançlı olursunuz ve uçak bileti satan firmaları takip edin ben www.biletgaranti.com adresten almıştım kiev ce mısır biletini burdan aldım düzgün çalışan bir seyahat acentası tavsiye ederim.
Saygılarımla
Mesaj tarihi:
fede said:

said:
maxigenous, 02 Aralık 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
Japonya'nın milli gelirinin büyük kısmını yiyecek kadar büyük bir ordusu yok mesela . Başlı başına bu bile o kadar büyük bir kolaylık ki kalkınmak için ...

bunu Türkiye'ye atıf yapıyosan ( ki bence öyle) Türkiye'nin ordusuna harcaması gereken para şimdikinden daha fazla olması gerekir. çünkü Türkiye'nin etrafında ve içinde Japonya da olmayan hilekar kalleş ve tamamıyle Türk ırkına düşman bir sürü topluluk vardır[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...

Yalnız zamanında fede paticik ülkü ocakları başkanıymış adeta bir reis edasıyla türkün türkten başka dostu yoktura getirmiş lafı.
  • Yeni Oluştur...