Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Msn de insanlar nedense çatır çatır h3kleniyor kesinlikle msn listenizi backuplayın! backuplamak için: Üstteki butonlardan kişiler>Kişi listesini kaydet... i seçip backupunuzu alın hacklenirseniz onu kullanırsız[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 eyw[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 tesekkur ederiz chem...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 backupladım bakalım saol ne olur ne olmaz 100den fazla kişi bulamam hayatta bi daa :)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 teşekkür edrim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 şimdi mi yapılır bu uyarı, hain chem. gitti lan list, ühü be. aha tabi ya, history! ooh janum history.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 12 Aralık 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yok bende öyle bişey. msn 7.0[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 12 Aralık 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 microsoftun yaptığı bişeyinde bi açığı olmasın yeter ya adamlar kaçıncı sürümü çıkardı hala açık var kaldıki bu bir char programı, işletim sistemini düşünmek bile istemiyorum walla win98 kullanıyorum modası geçtiği için kimse açıklarını bulmak için kasmıyo o yüzden rahatım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 gizli sorularınızı gözden geçirin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 oha ya size dedim benim msn gitmis allah belasını versin yuh edik: yok miranda ole saçma bi hata vermis ama ben gmailimle bi msn aliim en iisi [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 12 Aralık 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 thnx. fakat bir şey soracam bu sıralar miranda ile giremiyorum bilgisi olan varmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ben bunu anlatmaya calistigimda herkes bana akil dagatti ... [signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 *!tırsar*[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Arthur_HellsFire, 12 Aralık 2004 22:05 tarihinde demiş ki: oha ya size dedim benim msn gitmis allah belasını versin yuh ohannes[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: forgiver1, 12 Aralık 2004 21:25 tarihinde demiş ki: walla win98 kullanıyorum modası geçtiği için kimse açıklarını bulmak için kasmıyo o yüzden rahatım :) çok saçma bir düşünce nasıl olsa kimse açığını bulmuo diye win3.1 mi yükliyim şimdi[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Geçenlerde aynı sorun arkadaşın başına geldi hacklediler giriyorlar msn ile bizimki düşüyor felan yarım saat bizim ark girdi onlar girdi derken şifre değiştirmeyi becerdimi (ark) noldu kurtardık :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 daha biraz once benım listedeki hıyar arkadaslardan biri girdi msnime ama bu biraz daha deişikti. msj attı konusma penceresi actı. adam benım azımdan yazabiliyodu ama bende konusabiliodum bi garipti. wede adam msn webden baglı gorunuyo ama display resmi gozukuyo fln. sora plus la ping atınca cvp geliyo ? kafam karıstı wala bı guzel kufur ettim erife sora adsl modemden diconnect/connect yaptım ip degiştirmek icin (belki bi faydası olur fln) ama sonucta hala anlamadım yanı . adam sanki ben yazıyomusum gıbı kendı nıkınden attıgı mesajlara cvp verebiliyodu?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Arthur_HellsFire, 12 Aralık 2004 22:05 tarihinde demiş ki: oha ya size dedim benim msn gitmis allah belasını versin yuh edik: yok miranda ole saçma bi hata vermis ama ben gmailimle bi msn aliim en iisi [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 12 Aralık 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Cermy onu stuff plug eklentisi ile yapıyorlar msn plus üzerine bunu yapınca chat sırasında nickin farklı listede farklı veya offline görünüm gibi şeyler acaip dalga geçilior böyle :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 saol chem.. ben mal gibi hepsini yazmıştım bi ara teker teker :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Xharloan, 12 Aralık 2004 22:21 tarihinde demiş ki: Cermy onu stuff plug eklentisi ile yapıyorlar msn plus üzerine bunu yapınca chat sırasında nickin farklı listede farklı veya offline görünüm gibi şeyler acaip dalga geçilior böyle :) usta vallahi buyuksun ya :D o stuffplug bendede var nasi oldugunu söylesene bende yapim su denyoya :D hıncımı almam lazım ;)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 neyse hallettım saol ipucu icin D:[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Abi domain arkadaşımın sonuçta .net adresimi alamaz, işi yoksa teker teker siler contactları en kötü olarak. Büyük de iyilik yapar, artık yer yok 1 aydır konuşmadığım adamları silmeye başladım yeni gelenleri ekliyorum. Plug in falan bilen var mı list kapasitesi için?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 itina ile mail hacklenir... *!Yazıyı çıktı ile alır Pc'ye yapıştırır..*[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bende kaç gündür tırsıyorum gitcek e-mail diye ama varsın gitsin edit://vazgeçtim gitmesin[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle [Bu mesaj nameless13 tarafından 12 Aralık 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar