Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil uyarı (msn)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Msn de insanlar nedense çatır çatır h3kleniyor

kesinlikle msn listenizi backuplayın!

backuplamak için
:

Üstteki butonlardan kişiler>Kişi listesini kaydet... i seçip backupunuzu alın hacklenirseniz onu kullanırsız[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür edrim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

microsoftun yaptığı bişeyinde bi açığı olmasın yeter ya
adamlar kaçıncı sürümü çıkardı hala açık var
kaldıki bu bir char programı, işletim sistemini düşünmek bile istemiyorum
walla win98 kullanıyorum modası geçtiği için kimse açıklarını bulmak için kasmıyo o yüzden rahatım :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver1, 12 Aralık 2004 21:25 tarihinde demiş ki:
walla win98 kullanıyorum modası geçtiği için kimse açıklarını bulmak için kasmıyo o yüzden rahatım :)

çok saçma bir düşünce nasıl olsa kimse açığını bulmuo diye win3.1 mi yükliyim şimdi[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE!
Sosyal ağlarda paylaş

daha biraz once benım listedeki hıyar arkadaslardan biri girdi msnime ama bu biraz daha deişikti. msj attı konusma penceresi actı. adam benım azımdan yazabiliyodu ama bende konusabiliodum bi garipti. wede adam msn webden baglı gorunuyo ama display resmi gozukuyo fln. sora plus la ping atınca cvp geliyo ? kafam karıstı wala bı guzel kufur ettim erife sora adsl modemden diconnect/connect yaptım ip degiştirmek icin (belki bi faydası olur fln) ama sonucta hala anlamadım yanı . adam sanki ben yazıyomusum gıbı kendı nıkınden attıgı mesajlara cvp verebiliyodu?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 12 Aralık 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
oha ya size dedim benim msn gitmis allah belasını versin yuh
edik: yok miranda ole saçma bi hata vermis
ama ben gmailimle bi msn aliim en iisi

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 12 Aralık 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

saol chem..
ben mal gibi hepsini yazmıştım bi ara teker teker :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 12 Aralık 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
Cermy onu stuff plug eklentisi ile yapıyorlar msn plus üzerine bunu yapınca chat sırasında nickin farklı listede farklı veya offline görünüm gibi şeyler acaip dalga geçilior böyle :)

usta vallahi buyuksun ya :D o stuffplug bendede var nasi oldugunu söylesene bende yapim su denyoya :D hıncımı almam lazım ;)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi domain arkadaşımın sonuçta .net adresimi alamaz, işi yoksa teker teker siler contactları en kötü olarak.

Büyük de iyilik yapar, artık yer yok 1 aydır konuşmadığım adamları silmeye başladım yeni gelenleri ekliyorum. Plug in falan bilen var mı list kapasitesi için?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...