Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Evet arkadaşlar ayın 7 sinde almanyadan Facelift M5 siparişi verdim. Siparişi vermeden önce AMS ile uzun görüşmelerim sona ermişti. 1 ay içerisinde çıkacak olan F10 M5 paketini dünyada uygulayacakları ilk 5 arabadan biri benim aracım olacak. Tahmini 1000HP+ bir M5 imiz olacak sonunda. Araç 2 ay içerisinde türkiyeye ulaşacak :) Ödemesini cuma günü yaptım artık sabırsızlıkla beklemedeyim. http://i.imgur.com/y0gGvj3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Tüm gelişmeleri, montaj aşamasını ve dyno sonuclarını bu konuda paylaşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 sabırsızlıkla bekliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 1000HP+ ? wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Yau hani çook zengin panpişler fatura fotolarını birbirine mesaj atıolarmış ya gazeteler felan yazıodu magazın eklerinde. Patide ole oldu len sayenizde ne mutlu len bize erkesten var birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Geldi yine tipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bravo. hayrını gör demeyeceğim. hayrını görme de demiyorum, yanlış anlaşılmasın. ancak, paranla burada kıvırırken sana nasıl kıvırman gerektiğine dair nacizane bir kaç önerim olmuştu benim, hatırlar mısın? ama sen nedense yoktun. sadece işemekle meşguldün. ve böylesine bir zamanda!!! - böylesine önemli bir zamanda!!! - kalkıp da parayı neye harcadığını paylaşıyorsun ya üst üste kızarmadan - bir tane yetmiyor mübarek- işte; sen sakın direnme, hatta sen patide olmaaaaaaaaa upps!!! dicemicem bunu işte! çünkü kimsenin hakkı yok buna. biliyorum. ve modların çaresizliğini oyüzden anlıyorum :( ve senle nefes almama hakkını tercih eden bazı arkadaşlarımız yok artık burada. değerli patidaşlarımız. bence sana bir özel başlık açalım bu patide, sen gel işe istediğin gibi ve müritimsilerinde avuç tutsun sana, mutlu mesut yaşayın o başlıkta. ama başlık adını biz koyalım, sen ona göre ister var ol o başlıkta ister olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 coco yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Ya olm malmısınız kusura bakmayın ama PATİNAJ lan bu kategorinin adı ve ben motor sporları ile uğraşan bir adamım. Bu kadar ezikliğinizi belli etmeyin lütfen. Bunun parayla alakası ne gücü olmayan şahin yapar gücü olan ferrari yapar. İkiside motor sporları, gayette patinaj kategorisinde konularımı takip eden var. Yazmayın beğenmiyorsanız. Drama çevirmeyin artık vallaha bıktım fakir edebiyatınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Teklif ve özellikler listesi nie almanca? Almanya'dan birine mi aldırıyorsun önce arabayı? Ordan almanı anladım da normalde türkiye'den bir müşteriye teklif ing.gitmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 yalnız adam doğru söylüyor lan. gelip patinaj bölümünde bile ağlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 GEd said: Teklif ve özellikler listesi nie almanca? Almanya'dan birine mi aldırıyorsun önce arabayı? Ordan almanı anladım da normalde türkiye'den bir müşteriye teklif ing.gitmez mi? Ben direk almanyadan alıyorum. İthalatını kendim yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Ok anladım,aldığın yer Kehl çok yakın bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 GEd said: Ok anladım,aldığın yer Kehl çok yakın bana:) Doğrudur kardeşim ben direk Bavyera ile görüştüm. Ellerinde istediğim araca benzer nitelikte bir araç olmadığını ama diğer bayilere ve yetkililere bakacaklarını söylediler daha sonra bu aracı gönderdiler bende kabul ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bu malı banlamamışlarmıydı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Bi bu bi de u.....cu kafa banlanip banlanip geri geliolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Sequoya said: Bu kadar ezikliğinizi belli etmeyin lütfen. biliyor musun, asıl seni ben çok pis ezebilirim sek-u-o-ya(!) bundan emin kılabilirim seni. ancak şu başlıkta araba sporu yada projeye dair ne paylaştın onu göstersen bir, satır aralarını mı atladım ben yoksa? yahu bir de eleştirildiğin quotemi anlayacak felsefi durumun olsa yazacağım daha ama, sana sadece galerinde (!) hayırlı işler dilemekten başka niyet öğretilmemiş bana... gidip aileme bi sitem edeyim ben niye öğretmemişler bana bunu diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 coco said: ancak şu başlıkta araba sporu yada projeye dair ne paylaştın onu göstersen bir, satır aralarını mı atladım ben yoksa? . Modifiyeyi motorsporu sanio kro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Hey Allahım ya. Vallaha acımaktan başka bişey yapamıyorum sizin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Sequoya said: Tahmini 1000HP+ bir M5 imiz olacak sonunda. hayirli ugurlu olsun. Allah anali babali buyutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 walla seqo haklı bu topicte haterlık diz boyu almanca biliyor musun sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 coco said: quotemi canak tutuyo olmiyim ama; quote türkçe kğot diye okunur, kğotumu, yani quoteumu yazmak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 o kadar para verip monte carlo blue almak; sadece senden beklenir zaten sequo gdsffgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 herkes adamın parasını kıskanıyo net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 monoscope said: herkes adamın parasını kıskanıyo net.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar