GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Ben günlerden bir gün bir kısa film yazmıştım, uzun süre metin üzerinde çalışmalarımdan sonra lan ben bunu çekim güzel oldu dedim. Sonra tekrar metin çalışması üzerine girdim, şehir tiyatroları genel sanat yönetmeninin hoşuna gitti kendisi dramaturg aynı zamanda, metin danışmanı oldu, yarısını kırptık düzeltmeleri yaptık çekilmeye hazır oldu. Çektiği her kısa film ödül alan bir film şirketinde kameraman olan arkadaşım var liseden onunla konuştum anlaştım tarihi kararlaştırdık çektik ben çekimden sonra hemen İstanbul'a dönmek durumunda olduğum için görüntüleri bir de ben alayım diyemedim. Kurguyu da arkadaş yapacaktı. İlk çekim deneyimimdi acı tatlı zorluklar tıkandığım yerler oldu. İlk tiyatro hocamı oynattım duyguluyum. Genel olarak bana göre iyi olan bir para da döktüm oyuncunun uçak bileti falan da girdi bi canı sağolsun filmin sonuçta bir film çekiyoruz. Arkadaş ilk 1-2 ay kendi para kazandığı işlere öncelik verdi, haklı olarak tabi ben de aynısını yapması için konuşmuştum o kadar yıllık arkadaşım, herhangi bir miktar da talep etmedi. Boş olduğunu bildiğim anları oldu, bir iki erteledi, geçiştirdi falan derken bir anda hiç haber almamaya başladım derken anlatmaya yoruldum bu yurt dışına gitmiş, 3.5 aydır kimseden de haber alamadım, şirketten de ayrılmış, girmiş tek kopya şirket bilgisayarındaydı onlar da değişmiş derken işte bu noktadayım tekrar para toplayıp tekrar çekeceğim, durmak yok yola devam. Neden böyle bir şey yaptı anlamadım dfsd (yasal hakları zaten benim öyle bir durum da yok öyle bir şeyi gerektiren aman aman bir şey de değil) bu arada dün benim doğum günümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 nice yıllaraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 nasıl ya anlamadım eleman senin filmin üstüne niye yattı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 yatmadı da yok görüntüler, bilgisayarlarla birlikte gitmiş bunu da bana o söylemedi şirketteki ilgilenen kişi söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 arkadaşla hatırla iş yapmıcan... . . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ya hakkaten ilginç, arkadaşım falan diyosun bir de. para falan vermiş miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Yok vermedim ama festivallerden bişey gelseydi paylaşacaktık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 okuyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bunlar benden gizli iş yapmanın sonuçları şevki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Oyuncu oyuncuyu sette öpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 geçmiş olsun abi hayırlıdır belki de daha iyi çaekersin bak haneke'ye adam parası olunca 10 yıl sonra bi daha çekti filmi. her şey olur. nice mutlu yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 geçmiş olsun. abi kusura bakmada görüntüleri bir şekilde alman lazımdı sonuçta bütün emeği o görüntüler çıksın diye veriyorsun, biraz ders olmuş. O niye vermeye yanaşmamış o da enteresan belki ondan kaynaklanan bir hata vardır vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 graphic supervisor lazimsa geliyim. Her turlu montaj, retouch, motion graphics isi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Her dürzüye arkadaş dersen böyle oluyor işte. Az öz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 görüntüleri niye almadın hakkaten ya. ben can dostumla ortaklı iş yapsam yine her şeyi ortak klasörde tutuyorum, ölüm kalım var, polis alır götürür, terörist saldırı olur falan. asla tek tarafta bırakmamak lazım. colanın formülünü bilen 2 kişi aynı anda uçağa binmiyo geyikleri gibi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 colanın formülünü 2 kişi biliyorsa kristal kola neden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 kristal kola sdfsdf just kidding btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 le cola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Abi arkadaşına ulaşsana bir şekilde, adam belki çıkarıp vercek görüntüleri "hacı kusura bakma unutmuşum" deyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 senin için bu kadar önemli olan bir şeyi gerçekleştirmene yardım etmesini istediğine ve o da sana yardım ettiğine göre iyi bir arkadaşın olmalı.Ve iyi bir arkadaş her zaman yargısız infazdan fazlasını hak eder.Eminim iyi bir özrü vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 masa said: Abi arkadaşına ulaşsana bir şekilde, adam belki çıkarıp vercek görüntüleri "hacı kusura bakma unutmuşum" deyip. hasktr ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Ulaştım işte görüntülerin tek kopyası ordaydı dedi, neden bu kadar zaman bana hiç cevap vermediğini sorunca cevap vermedi, belki de görüntüleri daha ilk zamandan kaybetti bilgisayarlar format yedi biliyor diye bana sadece o bilgisayarda var dedi bilmiyorum utandı görüntüler gitti diye dönmedi bidaha yani öyle işte. Bir de paso mesaj atıyodum adam yurtdışındaymış bu ay fatura nasıl girecek belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ne zaman dövüyoruz lavuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Herife ne yaptın da ardında iz bırakmadan, tası tarağı toplayıp, yurt dışına kaçtı? Yoksa çekimler mi çok kötüydü de adam dünyayı korumak için bilinmeyen bir yere inzivaya çekildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 oha lan.. büyük geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar