Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cöt Herif

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Ben günlerden bir gün bir kısa film yazmıştım, uzun süre metin üzerinde çalışmalarımdan sonra lan ben bunu çekim güzel oldu dedim. Sonra tekrar metin çalışması üzerine girdim, şehir tiyatroları genel sanat yönetmeninin hoşuna gitti kendisi dramaturg aynı zamanda, metin danışmanı oldu, yarısını kırptık düzeltmeleri yaptık çekilmeye hazır oldu.

Çektiği her kısa film ödül alan bir film şirketinde kameraman olan arkadaşım var liseden onunla konuştum anlaştım tarihi kararlaştırdık çektik ben çekimden sonra hemen İstanbul'a dönmek durumunda olduğum için görüntüleri bir de ben alayım diyemedim. Kurguyu da arkadaş yapacaktı.

İlk çekim deneyimimdi acı tatlı zorluklar tıkandığım yerler oldu. İlk tiyatro hocamı oynattım duyguluyum. Genel olarak bana göre iyi olan bir para da döktüm oyuncunun uçak bileti falan da girdi bi canı sağolsun filmin sonuçta bir film çekiyoruz.

Arkadaş ilk 1-2 ay kendi para kazandığı işlere öncelik verdi, haklı olarak tabi ben de aynısını yapması için konuşmuştum o kadar yıllık arkadaşım, herhangi bir miktar da talep etmedi. Boş olduğunu bildiğim anları oldu, bir iki erteledi, geçiştirdi falan derken bir anda hiç haber almamaya başladım derken anlatmaya yoruldum bu yurt dışına gitmiş, 3.5 aydır kimseden de haber alamadım, şirketten de ayrılmış, girmiş tek kopya şirket bilgisayarındaydı onlar da değişmiş derken işte bu noktadayım tekrar para toplayıp tekrar çekeceğim, durmak yok yola devam.

Neden böyle bir şey yaptı anlamadım dfsd (yasal hakları zaten benim öyle bir durum da yok öyle bir şeyi gerektiren aman aman bir şey de değil)

bu arada dün benim doğum günümdü
Sosyal ağlarda paylaş

Ulaştım işte görüntülerin tek kopyası ordaydı dedi, neden bu kadar zaman bana hiç cevap vermediğini sorunca cevap vermedi, belki de görüntüleri daha ilk zamandan kaybetti bilgisayarlar format yedi biliyor diye bana sadece o bilgisayarda var dedi bilmiyorum utandı görüntüler gitti diye dönmedi bidaha yani öyle işte.
Bir de paso mesaj atıyodum adam yurtdışındaymış bu ay fatura nasıl girecek belli değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...