chrome Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Merhaba. Ben hıyar gibi evde oturuyorum ve proje yapıyorum. Naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ben digimon izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Na'Vi maçı var, rusça yorumlarla izliyorum, birazdan çıkıp bira votka bişeyler alıp piizlencem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 22:00 den sonra bağış yöntemi ile alınabiliyor panpa aklında bulunsun ;) ;) @aqu: seni ben hiç anlayamıyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 çok sıkıldım evde çıkasım var ama ara ara hastalık gibi kafam düşüyo yatıyorum. biraz temizlik yaptım yemeği dışarıda mı yesem diyorum. heryer aynı. dur beğendik abiye gideyim bak şimdi aklıma geldi ev yemeği girsim boğazımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 aquila said: ben digimon izliyorum. Hangi seri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 digimon fusion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Tek basima iciyorum.lan. etrafimda ciftler raki icip buyuk buyuk harflerle guluyolar. Ben raki karpuz yapiyom ameke. Mobil takilan asosyalim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 al işte ben biliyorum aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 havuzda 70 tur attım, 20 km bisiklet yaptım, 2 tur fethiye sahilde yürüdüm, hala enerjim var.. cumartesi cacığının yerini hiçbir şey tutmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Çocuklara GPS'in nasıl çalıştıgını anlatan hedeler çiziyorum, cumartesi eglencesi anlayışım bu zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 antisosyal derken asosyal demek istiyorsun herhalde op? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 balkonda şarap içiyoruz manzara güzel otoparkçı kürtlerde defolup giderse 10dakkaya huzur bulucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Nerede o eski cumartesi gecesi ateşi. Zaten yalandı ben hep cumaları daha başarılı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Ana yanlış account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bira + pizza + film yaptim birazdan da icerken sizarim muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ağır konuşmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 hafta içi o kadar gezdim ki öğlen işten çıktıktan sonra geldim vurdum kafayı uyudum. şimdi de bira film yapacam muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 seks yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 birazdan sekse gidicem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Myshkin said: antisosyal derken asosyal demek istiyorsun herhalde op? yok abi direkt olarak sosyopatlığı kastetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 seksleri sırayla yapın internet kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 chrome said: Myshkin said: antisosyal derken asosyal demek istiyorsun herhalde op? yok abi direkt olarak sosyopatlığı kastetmiştim. sonsuzaa sonsuzaaa sonsuzaa sonsuzaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Civ V oynayarak bütün cumartesi gününü piç ettim, aferim bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Abi milleti ariyorum herkes dugunde ameke lan. Nasil bi sezon olum bu. Millet evleniyor mütemadiyen. Saat 22 00 olmadan 3 tane bira alayim bide tadimin mavi renk posetli fıstıgından ohhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar