Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yabancı dil özentiliği!

CreepY

Öne çıkan mesajlar

ya bgn kadıköyde dolmuş kuyruğundayım arkamda iki karı koca bas bas fransızca konuşuo fln.bi kedi de bunların etrafındaydı habire millet bakıo flm adam kalktı gayet TÜRKÇE:poşette balık varda ona belio hayvan ddi
ee be güzel amcam maden türkçen var nedir bu özentilik annamadm!!bnn sebebini anlayn çıkar mı bilmm![signature][hline]welcome to the machine
Sosyal ağlarda paylaş

- Adamin karisi Fransiz olabilir, nitekim o aciklamayi karisina yapiyor olsa onu da fransizca soylerdi, demek ki etraftakilere yapmakmis amaci.
- Fransizca ogreniyor olabilir(ler), pratik yapiyorlardir.
- Konustuklarinin az kisi tarafindan anlasilmasini istiyor olabilirler o an.
- Aliskanlik olabilir.

.. vs vs yani. Zaten 'ozenti' diye tabir ettigin kesim Ingilizce'yi Turkce'nin icine edecek sekilde cumle aralarinda kullanarak yapiyor o isi, Fransizca ile degil.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi özentilik diil o
pratik yapmak istiolardır belki de

özentilik
böle konuşruken türkçe araya paso ingilizce kelimeler sıkıştırmaktır ama onu da böle gösteriş olarak yapan insanlar var onlar özenti, yoksa harbi hatırlamiodur türkçesini ingilizce söler o ayrı.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

yaa yaram var bu konuda o yüzden en ufak şeyden gocunuorm:)okulda her dersim yabancı dil kasıorm hep anlamk için bu yüzden türkçenin değerini anladım ve etrafımda böyle bişey görünce sinir oluorm.türkçe konuşsunlar abi bana ne:))[signature][hline]welcome to the machine
Sosyal ağlarda paylaş

o deilde vapurdayız...anne annem ve ben..babamlar şehir dışında olduğu için 10 gün kadar ananemle takıldım...neyse işte göztepeye bizim eve geliyoduk..vapurla geçelim dedik..neyse çantalarımız vardı...koltuğa koymuştuk...3 tane kadın geldi kokona cinsinden...1 de ingiliz bi adam vardı...
neyse bunlar karşımıza oturdular..adam ayakta kaldı..bana dediki çantaları kucağına alırsan o da oturabilir...neyse ben direk aldım çantaları kucağa...
sonra kadın diğer arkadaşlarına döndü aynen olay şu:
-türk insanı ne zaman görgü öğrenicek acaba (ingilizce söylüyo bunu)
-(diğer kokona)umuyorum gibilerinden bişi dedi..
-(ilk kokona da cevap verdi)herzaman umuyorum...

yani kalkıp girişesim gelmedi değil....ama garibim adamın yüz ifadeside aynı benimki gibiydi....

ne diyim...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

doğru yaaa keşke söyleseydm bide kadın dolmuşta deux perçons gbi bişiler ddi anlamdm yaaa off yabancı öğrenmek çk güsel bişey ve gerekli ama bööle kalkıp ortalıkta yabancı dil konuşmaya kasanlar artacak yakında(ehueh abarttım:))yav böyle ööle bi gıcık oldum içime oturdu ki ddm bi paylaşıım herkesle:)[signature][hline]welcome to the machine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 12 Aralık 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
o deilde vapurdayız...anne annem ve ben..babamlar şehir dışında olduğu için 10 gün kadar ananemle takıldım...neyse işte göztepeye bizim eve geliyoduk..vapurla geçelim dedik..neyse çantalarımız vardı...koltuğa koymuştuk...3 tane kadın geldi kokona cinsinden...1 de ingiliz bi adam vardı...
neyse bunlar karşımıza oturdular..adam ayakta kaldı..bana dediki çantaları kucağına alırsan o da oturabilir...neyse ben direk aldım çantaları kucağa...
sonra kadın diğer arkadaşlarına döndü aynen olay şu:
-türk insanı ne zaman görgü öğrenicek acaba (ingilizce söylüyo bunu)
-(diğer kokona)umuyorum gibilerinden bişi dedi..
-(ilk kokona da cevap verdi)herzaman umuyorum...

yani kalkıp girişesim gelmedi değil....ama garibim adamın yüz ifadeside aynı benimki gibiydi....

ne diyim...
al işte gel de dalma şimdi o mallara[signature][hline]welcome to the machine
Sosyal ağlarda paylaş

ah abi kokonalar bana oole yapicak
bu yaslarinda hala yasadiklarina pisman ettirir mezarlarina kadar kostururdum onlari ya
nefret ediyorum kokonalardan
oole boole deil bu kadar itici gelen bi insan tipi yok dunyada[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Sosyal ağlarda paylaş

o değil ananem gökhan tercüme etsene dedi bi ara kadınlar dönüp baktılar...anladılar sonra ingilizce bildiğimi...sustular bütün yolculuk :D
çok pis bakarım sinir olursam [signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!

Sosyal ağlarda paylaş

braveheart'ta bi sahne vardı. wallace ingiliz prensesle görüşürken, prensesin uşağı fransızca olarak prensese wallace'ın hain yalancı het höt filan olduğunu söylüyordu. sonra wallace da fransızca ben yalancı filan diilim, sçmıyim gagana diyodu. sonra bi de italyanca laf sokuyodu. bu kokonalara da öyle lazım.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...